آشپزی

طرز تهیه املت سوسیس با پنیر پیتزا

فراشپز- املت سوسیس؛ یکی از خوشمزه‌ترین املت‌ها می‌باشد که با سوسیس تهیه می‌شود و می‌تواند برای یک صبحانه عالی و یا عصرانه و یا حتی وعده شام و نهار سبک که فرصت زیادی برای تهیه غذا ندارید باشد.

شما به دلخواه می‌توانید همراه این املت خوشمزه گوجه یا قارچ نیز استفاده کنید یا می‌توانید برای خوشمزه‌تر شدن این املت کمی پنیر پیتزا به آن اضافه کنید تا طعم و مزه بی نظیری داشته باشد شما از هر نوع سوسیسی که علاقه دارید می‌توانید در تهیه این املت استفاده کنید و برای منو کافه و رستوران‌های خود نیز این املت جذاب را با دورچین‌های خاص تهیه کنید. امروز در فراشپز املت سوسیس با گوجه و قارچ و پنیر پیتزا را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.

مواد لازم

سوسیس ۴ عدد

گوجه فرنگی ۲ عدد

قارچ ۵ عدد

پنیر پیتزا به مقدار لازم

کره ۳۰ گرم

نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز به مقدار لازم

طرز تهیه املت سوسیس

مرحله اول: سرخ کردن سوسیس

برای تهیه این املت سریع و خوشمزه ابتدا کره را داخل تابه بریزید تا ذوب شود سپس سوسیس‌ها را به اندازه دلخواه برش بزنید می‌توانید حلقه‌ای برش بزنید یا مکعبی خرد کنید دقت کنید ضخامت سوسیس‌ها زیاد نباشد سوسیس‌ها را داخل کره داغ سرخ کنید و خوب زیر و رو کنید.

مرحله دوم: سرخ کردن گوجه و قارچ

در ادامه سوسیس‌ها را از تابه خارج کنید و گوجه‌های حلقه شده را کمی تفت دهید تا نرم شود سپس قارچ‌ها را اسلایس کنید و خوب تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود.

مرحله سوم: افزودن تخم مرغ

برای افزودن تخم مرغ شما دو راه دارید می‌توانید تخم مرغ‌ها را جدا بشکنید و بزنید سپس روی همه مواد بریزید یا می‌توانید همه مواد را داخل تابه ریخته و تخم مرغ‌ها را بدون هم زدن روی مواد بشکنید.

مرحله چهارم: پخت املت سوسیس

در ادامه سوسیس‌ها و قارچ و گوجه‌ها را داخل تابه قرار دهید و تخم مرغ‌ها را با کمی نمک و فلفل سیاه و قرمز بزنید و روی مواد بریزید و درب تابه را بگذارید تا تخم مرغ خودش را بگیرید سپس در انتها روی مواد پنیر پیتزا بریزید و بعد از ذوب شدن پنیر آن را سرو کنید. نوش جان

فوت و فن‌های دستور پخت املت سوسیس و پنیر

اگر پنیر اضافه می‌کنید در ریختن نمک دقت کنید.‌

می‌توانید قارچ را حذف کنید.

به دلخواه می‌توانید در کنار این املت خوشمزه ار برش لیمو یا نارنج استفاده کنید

مقدار افزودن فلفل قرمز به ذائقه شما بستگی دارد شما حتی می‌توانید از فلفل‌های تند نیز در تهیه این املت استفاده کنید.

منبع: پارسی دی

فراشپز

Recent Posts

(ویدئو) ترفندهای پخت پیتزا پپرونی در خانه

فراشپز- در این ویدئو، یک آشپز ماهر به شما طرز تهیه پیتزا پپرونی خوشمزه را…

37 دقیقه ago

دستور پخت فلفل پلو برای علاقمندان به غذاهای تند

فراشپز- “فلفل پلو” یک غذای رنگی و با ظاهری بسیار زیبا است که علاوه بر…

1 ساعت ago

کنجد؛ یک ضد التهاب قوی

فراشپز- کنجد جزو بهترین دانه‌های مغذی است که در مناطق گرمسیری کشت می‌شود. کنجد منبع…

2 ساعت ago

طرز تهیه ترشی هفت بیجار با ادویه‌ جادویی

فراشپز- ترشی هفت بیجار با اصالتی ۱۵۰ ساله، نزدیک‌های پاییز، در منزل هر بیجاری پیدا…

3 ساعت ago

دوپیازه تن ماهی؛ یک خوراک خوشمزه و سریع

فراشپز- دوپیازه تن ماهی یک غذای ساده و راحت برای وعده ناهار و شام است…

4 ساعت ago

فریکادله؛ کتلت آلمانی با دورچین سیب زمینی مخصوص

فراشپز- این کتلت (frikadellen) یکی از غذا‌های محبوب آلمانی است و بسیار بین خودشان طرفدار…

4 ساعت ago