“املت قارچ” و گوجه فرنگی یک پیش غذای عالی و مقوی می باشد که می توانید آموزش تهیه آن را در ادامه ببینید.
کره :30 گرم
قارچ خرد شده :200 گرم
گوجه فرنگی خرد شده :2 عدد
تخم مرغ :4 عدد
پنیر رنده شده (با رنده درشت) :75 گرم
جعفری :نصف فنجان
داخل یک ماهیتابه داغ شده دو سوم کره را ذوب کنید و به آن قارچ ها و گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه کنید و به مدت سه تا چهار دقیقه هم بزنید تا بپزند.
تخم مرغ ها را به همراه یک قاشق غذاخوری آب داخل یک ظرف مناسب بریزید و به آرامی هم بزنید.
بعد به تخم مرغ ها مقداری نمک ، فلفل ، پنیر، جعفری و ترکیب قارچ و گوجه را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
کره باقی مانده ی را داخل ماهیتابه با دمای کم، ذوب کنید و بعد ترکیب تخم مرغ را داخل ماهیتابه ریخته و کمی هم بزنید.
بعد بگذارید به مدت 5 تا 6 دقیقه روی حرارت بپزند و سطح زیرین آنها طلایی رنگ شود. سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز حرارت ببیند و به رنگ طلایی در بیاید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
املت قارچ را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- اگر شما هم نمیتوانید شبها بهراحتی بخوابید نیازی نیست به قرصهای خوابآور پناه ببرید…
فراشپز- بی حالی، قند خون و کم آبی بدن تا حدودی تأثیرات متناقض قهوه بر…
فراشپز- کبه سیب زمینی یکی از انواع کبهها میباشد که برای کشور لبنان و عراق…
فراشپز- کوکو نخود فرنگی یکی دیگر از انواع کوکو میباشد که به روشهای متفاوتی تهیه…
فراشپز- آغوز مسما یه غذای درست شده با گوشت اردک و مخصوص استانهای شمال کشور…
فراشپز- زیر برنجی یا چلو گوشت لری یکی از سنتیترین و معروفترین غذاهای لری است،…