فراشپز- بلندترین شب سال بهانهای است برای دورهمی و این جمعشدنها بهانهای است برای درستکردن خوراکیها و غذاهای جذاب. دسرها هم به دلیل تنوع زیادی که دارند، راه را برای این شبنشینی هموار میکنند و میشود انواع و اقسام آنها را در کمترین زمان ممکن درست کرد.
پودر ژله آلبالو: ۱ بسته
پودر ژله آلوورا: ۱ بسته
خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
رنگ سبز: به مقدار کافی
چوب بستنی: به تعداد لازم
چیپس شکلات: به مقدار لازم
۱. ژله آلبالو را با یک و نیم لیوان آبجوش حل کنید.
۲. دو قاشق سوپخوری از محلول همین ژله آلبالو را با یک قاشق مرباخوری خامه صبحانه حل کنید . بعد به ژله آلبالو اضافه کرده و هم بزنید.
۳. ممکن است دانههای خانه در سطح ژله بماند. در این صورت با صافی محلول را صاف کنید و اجازه دهید ژله نیمبند شود.
۴. بعد ژله را هم بزنید تا یکدست شود و داخل آن مقداری چیپس شکلات بریزید.
۵. مواد را داخل قالب ناودانی ریخته و در یخچال قرار دهید.
۶. برای درست کردن لایه دوم ژله آلوورا را با یک لیوان آبجوش حل کنید . بعد از اینکه محلول از دما افتاد، خامه را ریخته و حل کنید.
۷. بعد از بستن لایه اول، لایه دوم را با قاشق بریزید.
۸. بعد از بسته شدن لایه دوم، چوبها را داخل ژله فرو میبریم. فاصله را رعایت کنید چون بعدا بین دو چوب بستنی برش خواهد خورد.
۹. بقیه محلول ژله آلوورا و خامه را با رنگ سبز کمی رنگ کنید. میتوانید از ژلههای آماده سبز رنگ هم استفاده کنید مثل لیمو و طالبی.
۱۰. بعد ژله سبز را داخل قالب ریخته و به یخچال منتقل میکنیم.
۱۱. بعد از اینکه ژله کامل بست با یک چاقو ژله را از دیواره جدا میکنیم.
۱۲. سپس برش میدهیم و جدا میکنیم. لزومی به قرار دادن در آبجوش هم نیست.
داخل پرتقال را خالی کنید، ژله قرمز بریزید و در یخجال بگذارید و قبل از کامل سفت شدن روی آن سیاه دانه بپاشید و برش دهید. این روش را میتوانید با هندوانه و طالبی نیز انجام دهید. داخل هندوانه و طالبی را خالی کنید و ژله را بریزید و در یخچال بگذارید. با تخم هندوانه نیز میتوانید تزیین و سپس برش دهید.
منبع: ایرنا
فراشپز- «غذاهای عربی مزهشون به ادویههاشونه! عطرش همه جارو برمیداره!» اگر شما هم عاشق ادویههای…
فراشپز- پسته پلو به دلیل عطر و طعم خاصی که دارد میتواند گزینهی بسیار مناسبی…
فراشپز- برای تهیه فسنجون یزدی میتوانید به جای مرغ از گوشت قلقلی نیز استفاده کنید.…
فراشپز- در ادامه طرز تهیه شیرینپلو را مشاهده می کنید. مواد لازم: سینه مرغ: ۱…
فراشپز- چغندر قرمز را میتوان تبدیل به ترشی هم کرد و برای باقی روزهای سال…
فراشپز- سالادها، به عنوان پیشغذا یا حتی غذای اصلی، نقش پررنگی در مهمانیها دارند. یکی…