آشپزی

طرز تهیه انواع ژله هندوانه‌ای برای شب یلدا

فراشپز- بلندترین شب سال بهانه‌ای است برای دورهمی و این جمع‌شدن‌ها بهانه‌ای است برای درست‌کردن خوراکی‌ها و غذاهای جذاب. دسرها هم به دلیل تنوع زیادی که دارند، راه را برای این شب‌نشینی هموار می‌کنند و می‌شود انواع و اقسام آنها را در کمترین زمان ممکن درست کرد.

مواد لازم:

پودر ژله آلبالو: ۱ بسته
پودر ژله آلوورا: ۱ بسته
خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
رنگ سبز: به مقدار کافی
چوب بستنی: به تعداد لازم
چیپس شکلات: به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱. ژله آلبالو را با یک و نیم لیوان آبجوش حل کنید.

۲. دو قاشق سوپ‌خوری از محلول همین ژله آلبالو را با یک قاشق مرباخوری خامه صبحانه حل کنید . بعد به ژله آلبالو اضافه کرده و هم بزنید.

۳. ممکن است دانه‌های خانه در سطح ژله بماند. در این صورت با صافی محلول را صاف کنید و اجازه دهید ژله نیم‌بند شود.

۴. بعد ژله را هم بزنید تا یکدست شود و داخل آن مقداری چیپس شکلات بریزید.

۵. مواد را داخل قالب ناودانی ریخته و در یخچال قرار دهید.

۶. برای درست کردن لایه دوم ژله آلوورا را با یک لیوان آبجوش حل کنید . بعد از اینکه محلول از دما افتاد، خامه را ریخته و حل کنید.

۷. بعد از بستن لایه اول، لایه دوم را با قاشق بریزید.

۸. بعد از بسته شدن لایه دوم، چوب‌ها را داخل ژله فرو می‌بریم. فاصله را رعایت کنید چون بعدا بین دو چوب بستنی برش خواهد خورد.

۹. بقیه محلول ژله آلوورا و خامه را با رنگ سبز کمی رنگ کنید. می‌توانید از ژله‌های آماده سبز رنگ هم استفاده کنید مثل لیمو و طالبی.

۱۰. بعد ژله سبز را داخل قالب ریخته و به یخچال منتقل می‌کنیم.

۱۱. بعد از اینکه ژله کامل بست با یک چاقو ژله را از دیواره جدا می‌کنیم.

۱۲. سپس برش می‌دهیم و جدا می‌کنیم. لزومی به قرار دادن در آبجوش هم نیست.

نمونه‌ای دیگر با پوست میوه‌ها

داخل پرتقال را خالی کنید، ژله قرمز بریزید و در یخجال بگذارید و قبل از کامل سفت شدن روی آن سیاه دانه بپاشید و برش دهید. این روش را می‌توانید با هندوانه و طالبی نیز انجام دهید. داخل هندوانه و طالبی را خالی کنید و ژله را بریزید و در یخچال بگذارید. با تخم هندوانه نیز می‌توانید تزیین و سپس برش دهید.

منبع: ایرنا

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه شور گوجه سبز؛ یکی از خوشمزه ترین چاشنی‌ها

فراشپز- گوجه سبز از جمله میوه‌هایی است که قبل از آمدن بهار همه انتظارش را…

2 ساعت ago

رانی سیب خانگی: نوشیدنی خوشمزه و سالم برای تمامی فصل‌ها

فراشپز- رانی سیب یکی از نوشیدنی‌های خوشمزه و محبوب است که به دلیل طعم دلپذیر…

4 ساعت ago

طرز تهیه سالاد سیب زمینی و ذرت با شوید

فراشپز- سالاد سیب زمینی و ذرت از آن دسته سالاد‌هایی است که تا بهار تمام…

5 ساعت ago

(ویدیو) طرز پخت سوپ گشنیز تبریزی

سوپ گشنیز تبریزی با این که خیلی ساده درست میشه اما یک مزه متفاوت به…

6 ساعت ago

طرز تهیه پاپارا ترکیه‌ ای، یک غذای ساده و خوشمزه با طعمی بی‌ نظیر

فراشپز- اگر از غذا های تکراری خسته شده‌ اید و به دنبال یک تجربه جدید…

7 ساعت ago

کباب بناب آذری؛ یکی از لذیذترین انواع کباب‌های ایرانی

فراشپز- کباب بناب آذربایجان (به ترکی بیناب کبابی) یکی از لذیذترین انواع کباب‌های ایرانی است…

8 ساعت ago