آشپزی

طرز تهیه باباغنوش؛ یک غذای لبنانی

فراشپز- باباغنوش یکی از غذاهای لبنانی است که اتفاقا بین ما ایرانی طرفدار زیاد دارد. ترکیبی از سیر و بادمجان که شبیه به غذاهای خطه گیلان است.

برنامه غذایی ما ایرانی‌ها هرچند خیلی متفاوت است اما بعد از مدتی تکراری می‌شود و دلمان می‌خواهد غذاهای جدید را امتحان کنیم. باباغنوش یکی از غذاهای لبنانی است که اتفاقا بین ما ایرانی طرفدار زیاد دارد. ترکیبی از سیر و بادمجان که شبیه به غذاهای خطه گیلان است. باباغنوش خیلی راحت و سریع درست می‌شود و می‌توانید از طعم جدید آن لذت ببرید.

مواد لازم:

سیر: ۶ حبه
پیازچه: ۴ عدد
بادمجان: ۶ عدد
زیتون: برای تزیین
لیمو ترش: ۱ عدد
ارده: ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به اندازه کافی

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا بادمجان‌ها را تمیز می‌شوییم، سپس روی اجاق گاز یا منقل ذغالی به صورت کبابی می‌پزیم. برای راحت‌تر کباب کردن بادمجان‌ها می‌توانید چدن‌های روی اجاق گاز را بر دارید سپس به راحتی و با سرعت بیشتری همه قسمت‌های بادمجان‌ها را کبابی کنید.

۲. آن وقت در قابلمه‌ای بزرگ آب سرد می‌ریزیم و به مدت ۵ دقیقه بادمجان‌های کبابی شده را داخل آن قرار می‌دهیم و بعد از آب بیرون می‌آوریم و پوست روی آنها که سوخته شده است را جدا می‌کنیم و در آبکشی بادمجان‌ها را می گذاریم تا آب اضافه آنها بیرون بیاید.

۳. سپس بادمجان‌ها را در میکسر قرار می‌دهیم و ارده، پیازچه، آب لیمو و سیر پوست گرفته را به همراه نمک و فلفل سیاه داخل میکس می‌ریزیم و می‌گذاریم تا خوب مخلوط و میکس شوند. اگر میکسر در دسترس نداشتید بادمجان‌ها و سیر را با گوشتکوب له می‌کنیم و پیازچه را ریز ریز خرد می‌کنیم.. بابا غنوش آماده شده را در ظرف می‌ریزیم و با روغن زیتون تزئین می‌کنیم. به جای روغن زیتون می‌توانید دانه‌های انار را نیز جایگزین کنید.

منبع: ایرنا

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه پیتزای خانگی با خمیر دست‌ ساز

فراشپز- پیتزایی خوشمزه و متفاوت که همه عاشق آن می‌شوند. با مواد ساده، یک شاهکار…

30 دقیقه ago

قیمه ماسوله یا ننه قرمه؛ غذای اصیل و خوشمزه گیلانی

فراشپز- قیمه ماسوله یا ننه قرمه یکی از غذاهای سنتی و بسیار قدیمی استان گیلان…

59 دقیقه ago

سالاد ژامبون و نان تست، یک سالاد شیک و متفاوت!

فراشپز- سالاد ژامبون و نان تست یکی از انواع سالادهای سرد است که از ترکیب…

1 ساعت ago

طرز تهیه پلو مرغ فوری، یک غذای خوشمزه و آسان

فراشپز- پلو مرغ فوری یکی از روش‌های طبخ مرغ است که در آن مرغ سرخ…

2 ساعت ago

خورش لپه قرمه اصیل دامغانی، پیوند خوشمزه قرمه سبزی و قیمه!

فراشپز- خورش لپه قرمه یکی از انواع خورش‌های اصیل و سنتی شهر دامغان است که…

2 ساعت ago

طرز تهیه مشته بادمجان، غذای لذیذ شیرازی

فراشپز- مشته بادمجان یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و مشهور شیرازی است که از ترکیب…

3 ساعت ago