طرز تهیه باقلوا تابه‌ای؛ شیرینی متفاوت و خوشمزه

باقلوا یکی از محبوب‌ترین و پر طرفدارترین شیرینی‌های سنتی ایرانی است که با استفاده از شربت مخصوص و دیگر مواد اولیه تهیه می‌شود. این شیرینی را می‌توان در منزل و بدون استفاده از فر درون تابه تهیه کرد.

باقلوا یکی از انواع شیرینی‌های محبوب و بسیار خوش طعم سنتی ایران است. این شیرینی پرطرفدار را علاوه بر تهیه از قنادی‌ها می‌توان به سادگی و با استفاده از مواد اولیه در دسترس در منزل تهیه کرد. برای تزئین شیرینی باقلوا می‌توان از انواع مغزیجات مانند گردو، بادام و یا حتی پسته به دلخواه استفاده کرد.

برای تهیه باقلوا تابه ای همانطور که از اسم آن مشخص است بدون استفاده از فر و با استفاده از تابه به سادگی تهیه می‌شود. این شیرینی دارای شربت مخصوص است که باید بر روی باقلوا ریخت.

مواد لازم باقلوا

کره ۱۰۰ گرم

آرد ۲ پیمانه

تخم مرغ ۱ عدد

پودر قند ۱ قاشق غذاخوری

ماست ۲ قاشق غذاخوری

روغن مایع ۵ قاشق غذاخوری

وانیل نوک قاشق چای خوری

بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری

مواد لازم شربت باقلوا

آب ۱/۲ پیمانه

شکر ۱/۲ پیمانه

گلاب به مقدار لازم

زعفران به مقدار لازم

مواد لازم میان باقلوا

پسته یا گردو ۱ پیمانه

پودر قند ۱ قاشق غذاخوری

پودر هل و دارچین به مقدار لازم

طرز تهیه باقلوا تابه‌ای سنتی

ابتدا برای تهیه باقلوا باید به سراغ تهیه خمیر بروید. برای این منظور روغن مایع، کره، وانیل، بکینگ پودر،ماست، پودر قند و تخم مرغ را در کاسه ای بریزید و به خوبی هم بزنید تا تخم مرغ از حالت لختگی خارج شود. حالا آرد را بیافزایید و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید.

در ادامه خمیر را با دست مقداری ورز دهید. سپس خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به صورت دایره‌ای باز کنید. برای تهیه مواد میانی باید مقداری هل و دارچین را به همراه پودر پسته و یا گردو و پودر قند به خوبی مخلوط کنید و کنار بگذارید.

نصف خمیری را که برش داده‌اید در درون تابه‌ای چرب شده پهن کنید. سپس مخلوطی از مواد میانی تهیه شده را به خوبی بر روی خمیر پهن کنید. نصف دیگر خمیر را به طوری که روی تمام مواد میانی را بگیرد بر روی خمیر پهن کنید و با دست به هم بچسبانید.

برش‌های مثلثی و یا مربعی به دلخواه بزنید و به دلخواه با یک زرده تخم مرغ آن را رومال کنید. روی درب تابه دمکنی بگذارید و تابه را به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخته شود. در ادامه باید به سراغ تهیه شربت بروید. برای تهیه تابه‌ای بردارید.

در تابه آب و شکر را بریزید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید. حالا باید مقداری زعفران و گلاب به مواد اضافه کنید و صبر نمایی تا قوام پیدا کند. پس از سرد شدن شربت باید شربت را بر روی باقلوای گرم بریزید و سپس باقلوای تابه ای خود را سرو کنید.

منبع: ایرنا

کاربر سطح ۳

Recent Posts

کرپ فرانسوی؛ یک صبحانه خوشمزه و مقوی برای دانش آموزان

کرپ فرانسوی یکی از صبحانه‌های بسیار خوشمزه است که شباهت زیادی به پنکیک دارد و…

1 روز ago

طرز تهیه عدس پلو به سبک بوشهری‌ها

عدس پلو بوشهری یکی از انواع عدس پلوهای مجلسی است که با شوید، کشمش، گردو،…

1 روز ago

طرز تهیه ته چین ارمنی؛ غذایی خوشمزه و متفاوت

ارمنی پلو را می‌توانید با بال مرغ، ران و سینه مرغ یا با گوشت تکه‌ای…

1 روز ago

طرز تهیه نوشیدنی لیموناد

در ادامه آموزش درست کردن “نوشیدنی لیموناد” برای رفع تشنگی را در خانه برای شما…

1 روز ago

طرز تهیه خوراک میگو و لوبیا سبز خانگی و جا افتاده

طرز تهیه “خوراک میگو” با لوبیا سبز . این غذا بسیار سالم و رژیمی است…

3 روز ago

مرغ زعفرانی مجلسی را با این روش ویژه درست کنید!

مرغ زعفرانی یکی از روش‌های طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از…

3 روز ago