فراشپز- باقلوا، یکی از شیرینیهایی است که در کشورهای شرقی مانند ترکیه و ایران، بسیار محبوب و خوشمزه است. این شیرینی با استفاده از موادی مانند آرد، شکر، روغن، تخم مرغ و مغز پسته تهیه میشود ولی وقتی قرار است از خمیر یوفکا استفاده کنید نیازی به خمیر نیست و شما میتوانید خیلی راحت این خمیر در خانه خود تهیه کنید و یا میتوانید از مدلهای آماده استفاده کنید که در برشهای گرد و مستطیل در بازار موجود است. شما میتوانید مواد میانی بافلوا را باتوجه به ذائقه خود تغییر دهید. امروز طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
خمیر یوفکا یک بسته
کره آب شده یک پیمانه
گردو خرد شده یک پیمانه
پسته خرد شده یک پیمانه
شکر یک پیمانه
آب ۱/۲ پیمانه
عسل ۱/۲ پیمانه
آبلیمو ۱ ق غذا خوری
ابتدا، فر را در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید. گردو خرد شده، پسته خرد شده و شکر را در یک کاسه مخلوط کنید. یک ظرف پیرکس را با توجه به سایز خمیر خود انتخاب کنید و با کره خوب کف آن را چرب کنید، اگر ظرف گرد است میتوانید خمیر را گرد برش بزنید.
چهار برگ خمیر یوفکا را در قالب پخت قرار دهید و هر برگ را با کره آب شده بریزید. یک لایه از مخلوط گردو و پسته را روی خمیر یوفکا بریزید. چهار برگ دیگر از خمیر یوفکا را روی لایه گردو و پسته قرار دهید و هر برگ را با کره آب شده بریزید. یک لایه دیگر از مخلوط گردو و پسته را روی خمیر یوفکا بریزید. به همین ترتیب ادامه دهید تا ظرف پر شود و بعد به شکل مستطیل یا الماس برش بزنید
ظرف را داخل فر از قبل گرم شده برای ۳۵-۴۰ دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود. در همی حین که باقلوا در حال پخت است باید شربت را تهیه کنید برای این کار آب، عسل و آبلیمو را در قابلمه مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید. حرارت را کم کنید و مخلوط را به مدت حدود ۱۰ دقیقه بجوشانید. سپس شربت را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک شود.
وقتی باقلوا آماده شد، آن را از فر بیرون بیاورید و به مدت حدود ۵ دقیقه در قالب پخت روی سطح صاف قرار دهید تا خنک شود. سپس با استفاده از یک کارد، باقلوا را به شکل الماس برش دهید. در نهایت، شربت خنک شده را بر روی باقلوا بریزید و آن را برای حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا شربت به خوبی جذب شود و باقلوا خنک و شیرین شود. نوش جان
شربت بار که از حرارت اولیه افتاد و درحالی که گرم هست روی باقلوای گرم بریزید (نگران نباشید باقلوا خمیر نمیشه اگر خوب پخته باشد).. برای اینکه روی باقلوا هم طلایی بشه میتوانید چند دقیقه آخر رو گریل روشن کنید فقط مراقب باشید نسوزد.
برای شربت بار حتما غلیظ باشد نه زیاد که تغییر رنگ بدهد و نه رقیق و آبکی باشد، میتوانید شربت کمتری روی باقلوا بریزید.
منبع: پارسی دی
فراشپز- دیدن عکس “رول کاراملی پای سیب” حس خوشمزگی زیاد این پای سیب را به…
فراشپز- سالاد پیازچه یک پیشغذای معتبر و خوشمزه است که اغلب در مهمانیها و مراسمهای…
فراشپز- عصاره قلم یکی از غنیترین منابع کلسیم و ویتامین دی است و حاوی مواد…
فراشپز- امروز با یک دستور خوشمزه و آسان به سراغ تهیه شیرینیهای کرهای با طعم…
فراشپز- کیک ماست و لیمو یکی از انواع کیکهای میوهای است که از ترکیب زست…
فراشپز- کیک سیب کاراملی یکی از انواع کیکهای میوهای است که به دلیل داشتن سیب…