آماده سازی: ۱۰ دقیقه
پخت: ۳۰ دقیقه
تعداد: ۴ نفر
گوشت چرخ کرده: ۷۰۰ گرم
پیاز: ۲ عدد
پیازچه خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری: نصف لیوان
سس مایونز: ۴ قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی: ۴ قاشق غذاخوری
ریحان تازه: به مقدار دلخواه
نمک و فلفل: به مقدار دلخواه
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
سس ووسترشر: ۲ قاشق غذاخوری
۱. پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. پیازچهها و ریحانها را هم خرد کنید.
۲. گوشت و تمامی مواد اولیه به جز روغن زیتون را در ظرفی با هم ترکیب کنید و ورز دهید.
۳. مواد را چهار قسمت کنید. سپس با استفاده از قالب همبرگر یا دست، مواد را به شکل گرد درآورید.
۴. روغن زیتون را در تابه بریزید. سپس همبرگرها را با حرارت کم تا متوسط سرخ کنید.
۴. همبرگر را با نان مخصوص، خیارشور، کاهو، گوجه حلقه شده و سس دلخواه خود سرو کنید.
نکته: سس ووسترشر از موادی مانند سرکه سیب، آب لیموترش، عسل، سس سویا، سس خردل، تکههای ماهی کولی و انبوهی از ادویه ها مانند زنجبیل، فلفل، میخک، پودر تخم گشنیز، هل و …تهیه می شود.
منبع: همشهری
فراشپز- تهچین زرشک پلو با مرغ مجلسی نوعی روش طبخ متفاوت زرشک پلو است که…
فراشپز- ماهیچه بوقلمون یکی از انواع غذاهای بین المللی خوشمزه است که در مناسبهای مهم…
فراشپز- باسترما پلو نوعی پلو مرغ خوشمزه و مشهور ترکی است که از ترکیب برنج…
فراشپز- هویج پلو قالبی با ته دیگ هویج نوعی پلوی مجلسی بسیار خوشمزه است که…
فراشپز- تخم مرغ اغلب یکی از بهترین منابع پروتئین در نظر گرفته میشود، زیرا هر…
فراشپز- کیک نسکافه و گردو نوعی کیک بسیار خوشمزه کافی شاپی است که بافت لطیفی…