آماده سازی: ۱۰ دقیقه
پخت: ۳۰ دقیقه
تعداد: ۴ نفر
گوشت چرخ کرده: ۷۰۰ گرم
پیاز: ۲ عدد
پیازچه خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری: نصف لیوان
سس مایونز: ۴ قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی: ۴ قاشق غذاخوری
ریحان تازه: به مقدار دلخواه
نمک و فلفل: به مقدار دلخواه
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
سس ووسترشر: ۲ قاشق غذاخوری
۱. پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. پیازچهها و ریحانها را هم خرد کنید.
۲. گوشت و تمامی مواد اولیه به جز روغن زیتون را در ظرفی با هم ترکیب کنید و ورز دهید.
۳. مواد را چهار قسمت کنید. سپس با استفاده از قالب همبرگر یا دست، مواد را به شکل گرد درآورید.
۴. روغن زیتون را در تابه بریزید. سپس همبرگرها را با حرارت کم تا متوسط سرخ کنید.
۴. همبرگر را با نان مخصوص، خیارشور، کاهو، گوجه حلقه شده و سس دلخواه خود سرو کنید.
نکته: سس ووسترشر از موادی مانند سرکه سیب، آب لیموترش، عسل، سس سویا، سس خردل، تکههای ماهی کولی و انبوهی از ادویه ها مانند زنجبیل، فلفل، میخک، پودر تخم گشنیز، هل و …تهیه می شود.
منبع: همشهری
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…
فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…
برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…
“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…
فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…