آشپزی

طرز تهیه برگر ماهی، طعم یک ساندویچ لذیذ

فراشپز- اگر تصورتان از برگر، همان برگرهای کلاسیک با گوشت است، بد نیست بدانید حتی با گوشت ماهی هم می‌توانید یک برگر خانگی درست کنید! دست به کار شوید و با تهیه این برگر متفاوت، از طعم یک ساندویچ لذیذ و پرخاصیت لذت ببرید.

برگر ماهی جزو برگرهای کمتر شناخته شده، اما لذیذ و پرخاصیت محسوب می‌شود. درست کردن آن در خانه هم ساده و سریع است.

نام: برگر ماهی

آماده‌سازی: ۱۵ دقیقه

پخت: ۴۰ دقیقه

تعداد: ۲ نفر

مواد لازم:

گوشت ماهی: ۲۰۰ گرم

تخم‌مرغ: یک عدد

آرد سوخاری: نصف لیوان

آبلیمو: یک قاشق غذاخوری

پودرپیاز، پودر سیر، نمک و فلفل‌: به میزان لازم

طرز تهیه:

۱.استخوان‌های ماهی را جدا کنید و به‌صورت فیله درآورید، سپس چرخ کنید.

۲.تخم‌مرغ، آرد سوخاری، آبلیمو، پودرسیر و پیاز و ادویه‌ها را به مایه ماهی اضافه کنید و هم بزنید.

۳.دست‌هایتان مرطوب کرده و خمیر ماهی را به شکل دایره‌های هم‌اندازه دربیاورید.

۴.دوطرف برگرها را در یک تابه کم‌عمق در روغن کاملا داغ سرخ کنید، سپس روی کاغذ یا دستمال آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی‌اش گرفته شود.

۵.برگرهای ماهی را در نان گرد بگذارید و درصورت دلخواه روی آنها پیاز حلقه‌شده، گوجه، کاهو و ترشی بریزید.

نکته: بهترین نوع ماهی برای برگر، سالمون یا تیلاپیلا است که بافت نرمتری دارد.

منبع: همشهری آنلاین

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه بستنی جلاتو با چند روش

فراشپز- بستنی جلاتو یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین دسر‌ها در سراسر جهان به ویژه در…

4 ساعت ago

طرز تهیه کباب ماهی اوزن برون به روش ذغالی و تابه‌ای

فراشپز- کباب ماهی اوزن برون یکی از انواع کباب های خوشمزه ایرانی است که در…

6 ساعت ago

(ویدیو) ۴ نوع مزه دار کردن جدید جوجه و مرغ

فراشپز- مطمئنم تا الان فقط یا مرغ ترش خوردید یا جوجه زعفرانی پس حتما این…

7 ساعت ago

طرز تهیه ساندویچ «چیلی داگ»؛ یک شام خوشمزه

فراشپز- «چیلی داگ» یکی از ساندویچ های بسیار معروف و بین المللی می باشد که…

8 ساعت ago

(ویدیو) طرز تهیه یک عصرانه خوشمزه فقط با آرد و تخم مرغ

فراشپز- چگونه بدون نیاز به مواد گرون قیمت شیرینی ترد درست کنیم؟ مواد لازم: آرد…

9 ساعت ago

۱۵ غذای ساده و سریع با ماکارونی؛ خوشمزه و مناسب هر سلیقه

فراشپز- اگر به دنبال یک غذای خوشمزه و در عین حال سریع هستید، ماکارونی یکی…

10 ساعت ago