طرز تهیه بستنی خانگی با طعم دالگونا کافی

بستنی دالگونا کافی نوعی بستنی با پایه قهوه است که می‌توانید آن را با روشی آسان و بدون نیاز به دستگاه و ثعلب در منزل درست کنید.

به گزارش فرارو، بستنی یکی از خوراکی‌های خوشمزه است که در تمام فصول سال مصرف می‌شود؛ ولی خوردن آن در فصل تابستان و زمانی که هوا گرم است، به دلیل طبع خنکی که دارد، بسیار دلچسب‌تر است. تهیه بستنی سنتی در ایران سابقه طولانی دارد و ایرانیان قدیم از مخلوط کردن برف و آب انگور چیزی شبیه به بستنی را تهیه می‌کردند. شاید بتوان گفت تاریخ تولید بستنی سنتی در ایران به حدود ۶۰ سال قبل برمی‌گردد؛ اما در دهه ۳۰ و ۴۰ بود که بستنی فروشی‌ها در ایران رونق گرفتند.

یکی از مشهورترین بستنی‌های سنتی در ایران بستنی «اکبر مشدی» بود که در حوالی میدان راه آهن تهران افتتاح شد. بستنی منبع غنی کلسیم و سرشار از مواد معدنی است که تامین کننده انرژی برای بدن است؛ همچنین خوردن بستنی به ترشح هورمون سروتین می‌انجامد که شادی‌آور است.
دالگونا یا آیس کافی نوعی قهوه هم‌زده و کف‌دار جدید است که در سال ۲۰۲۰ و بعد از شیوع ویروس کرونا به دنیا معرفی شد. این قهوه از ترکیب شکر، پودر قهوه فوری و آب جوش و با پایه شیر تهیه می‌شود. دالگونا یک نوشیدنی سرد بی‌نظیر برای طرفداران قهوه است که شیرینی آن آزار دهنده نیست.

بستنی با طعم قهوه همیشه طرفداران خودش را دارد و افرادی که عاشق نوشیدن قهوه هستند، دوست دارند بستنی را هم با این طعم شگفت‌انگیز بخورند. بستنی با طعم دالگونا کافی یکی از انواع خوشمزه بستنی‌ها با پایه قهوه است که طعم فوق‌العاده‌ای دارد و شما می‌توانید آن را با روشی آسان و بدون استفاده از دستگاه و بدون نیاز به ثعلب در منزل تهیه کنید، پس در ادامه این مطلب با آموزش بستنی دالگونا کافی همراه ما باشید.

مواد لازم

قهوه فوری: ۱ قاشق غذاخوری
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
آب سرد: یک چهارم لیوان
خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
پودر قند: ۳ قاشق غذاخوری
شکلات چیپسی: به میزان لازم

طرز تهیه

برای درست کردن این بستنی خوشمزه ابتدا قهوه فوری، شکر و آب سرد را داخل یک ظرف گود بریزید و با دور تند همزن انقدر بزنید تا مواد حالت فومی پیدا کند و فرم بگیرد. در مرحله بعد پودر قند و خامه را اضافه کنید و ۳۰ ثانیه دیگر مواد را با دور تند همزن برقی بزنید. حالا مواد بستنی را داخل یک ظرف مناسب دردار بریزید و روی مواد کمی شکلات چیپسی بپاشید. درب ظرف را ببندید و آن را به مدت ۵ تا ۶ ساعت داخل فریزر بگذارید تا بستنی ببندد و خودش را بگیرد. بعد از این مدت زمان می‌توانید بستنی را از فریزر خارج و سرو کنید، نوش جان.

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه رب نارنج شمالی؛ چگونه از تلخ شدن رب جلوگیری کنیم؟

فراشپز- رب نارنج از چاشنی‌های اصیل و پرطرفدار در دستور پخت‌های شمال ایران است. این…

22 ساعت ago

طرز تهیه کوکو عدس به دو روش متفاوت

فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…

22 ساعت ago

طرز تهیه ساندویچ لذیذ شاورما مرغ به سبک رستوران

فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…

22 ساعت ago

آیا چای سبز واقعا موجب لاغری می‌شود؟، منع مصرف چای سبز برای این افراد

فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…

22 ساعت ago

برای سلامت روده‌هایتان این میوه‌ها و سبزیجات را بخورید

فراشپز- از زمان‌های قدیم، درباره فواید بی‌شمار خوردن میوه‌ها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…

22 ساعت ago

موز با شیر: آیا برای سلامت بدن مفید است یا مضر؟ + طرز تهیه شیرموز سالم

فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…

22 ساعت ago