طرز تهیه بستنی خانگی با طعم دالگونا کافی

بستنی دالگونا کافی نوعی بستنی با پایه قهوه است که می‌توانید آن را با روشی آسان و بدون نیاز به دستگاه و ثعلب در منزل درست کنید.

به گزارش فرارو، بستنی یکی از خوراکی‌های خوشمزه است که در تمام فصول سال مصرف می‌شود؛ ولی خوردن آن در فصل تابستان و زمانی که هوا گرم است، به دلیل طبع خنکی که دارد، بسیار دلچسب‌تر است. تهیه بستنی سنتی در ایران سابقه طولانی دارد و ایرانیان قدیم از مخلوط کردن برف و آب انگور چیزی شبیه به بستنی را تهیه می‌کردند. شاید بتوان گفت تاریخ تولید بستنی سنتی در ایران به حدود ۶۰ سال قبل برمی‌گردد؛ اما در دهه ۳۰ و ۴۰ بود که بستنی فروشی‌ها در ایران رونق گرفتند.

یکی از مشهورترین بستنی‌های سنتی در ایران بستنی «اکبر مشدی» بود که در حوالی میدان راه آهن تهران افتتاح شد. بستنی منبع غنی کلسیم و سرشار از مواد معدنی است که تامین کننده انرژی برای بدن است؛ همچنین خوردن بستنی به ترشح هورمون سروتین می‌انجامد که شادی‌آور است.
دالگونا یا آیس کافی نوعی قهوه هم‌زده و کف‌دار جدید است که در سال ۲۰۲۰ و بعد از شیوع ویروس کرونا به دنیا معرفی شد. این قهوه از ترکیب شکر، پودر قهوه فوری و آب جوش و با پایه شیر تهیه می‌شود. دالگونا یک نوشیدنی سرد بی‌نظیر برای طرفداران قهوه است که شیرینی آن آزار دهنده نیست.

بستنی با طعم قهوه همیشه طرفداران خودش را دارد و افرادی که عاشق نوشیدن قهوه هستند، دوست دارند بستنی را هم با این طعم شگفت‌انگیز بخورند. بستنی با طعم دالگونا کافی یکی از انواع خوشمزه بستنی‌ها با پایه قهوه است که طعم فوق‌العاده‌ای دارد و شما می‌توانید آن را با روشی آسان و بدون استفاده از دستگاه و بدون نیاز به ثعلب در منزل تهیه کنید، پس در ادامه این مطلب با آموزش بستنی دالگونا کافی همراه ما باشید.

مواد لازم

قهوه فوری: ۱ قاشق غذاخوری
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
آب سرد: یک چهارم لیوان
خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
پودر قند: ۳ قاشق غذاخوری
شکلات چیپسی: به میزان لازم

طرز تهیه

برای درست کردن این بستنی خوشمزه ابتدا قهوه فوری، شکر و آب سرد را داخل یک ظرف گود بریزید و با دور تند همزن انقدر بزنید تا مواد حالت فومی پیدا کند و فرم بگیرد. در مرحله بعد پودر قند و خامه را اضافه کنید و ۳۰ ثانیه دیگر مواد را با دور تند همزن برقی بزنید. حالا مواد بستنی را داخل یک ظرف مناسب دردار بریزید و روی مواد کمی شکلات چیپسی بپاشید. درب ظرف را ببندید و آن را به مدت ۵ تا ۶ ساعت داخل فریزر بگذارید تا بستنی ببندد و خودش را بگیرد. بعد از این مدت زمان می‌توانید بستنی را از فریزر خارج و سرو کنید، نوش جان.

فراشپز

Recent Posts

کباب تابه‌ای گوشت و بادمجان؛ تجربه‌ای خوشمزه و بی‌نظیر

فراشپز- کباب تابه‌ای گوشت و بادمجان نوعی روش برای درست کردن کباب تابه‌ای است که…

26 دقیقه ago

سالاد پیازچه قالبی؛ سالاد شیک و خوشمزه برای مهمانی

فراشپز- سالاد پیازچه قالبی نوعی سالاد بسیار خوشمزه و مجلسی است که از ترکیب سیب…

1 ساعت ago

اسموتی موز و پرتقال را با شیر نارگیل درست کنید

فراشپز- اسموتی یک نوشیدنی مخلوط‌شده و غلیظ است که معمولا از میوه‌های تازه یا یخ‌زده،…

14 ساعت ago

طرز تهیه شیرینی کناک آملی (آغوز کنا) با طعم زعفران و رازیانه

فراشپز- کُناک آملی یکی از شیرینی‌های سنتی و خوشمزه مازندران است که با عطر بی‌نظیر…

15 ساعت ago

(ویدیو) طرز تهیه حلوای هل و بادام؛ خوشمزه و خوش عطرو بو

فراشپز- در این ویدیو، طرز تهیه حلوا هل و بادام، یکی از سنتی‌ترین و خوشمزه‌ترین…

15 ساعت ago

دستور پخت استانبولی پلو با برنج آبکش مرحله به مرحله

فراشپز- استانبولی خانگی یکی از غذا‌های محبوب ایرانی است که در هر خانه‌ای با روش…

16 ساعت ago