آشپزی

طرز تهیه بطاطا حره عربی

فراشپز- بطاطا حره یکی از پیش غذاهای عربی آسان و خوشمزه است که می‌توانید با در اختیار داشتن چند ماده غذایی ساده و اولیه به راحتی آن را تهیه کنید.

بطاطا یکی از پیش غذاهای معروف عربی است که بسیار لذیذ و تند است و به معنی سیب زمینی تند می باشد. این پیش غذا بسیار ساده و راحت تهیه می‌شود.

مواد لازم برای ۴ نفر

سیب زمینی: ۳ عدد متوسط

سیر: ۳ حبه

پودر پیاز: ۱ قاشق غذاخوری

پودر فلفل قرمز: ۱/۲ قاشق چایخوری

سماق: ۱ قاشق غذاخوری

روغن زیتون: به مقدار کافی

پاپریکا و زردچوبه: به مقدار کافی

نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی

پونه کوهی و تخم گشنیز: به مقدار کافی

دستور پخت

سیب زمینی‌ها را تمیز بشویید و با پوست داخل قابلمه‌ای قرار دهید و تا سطح سیب زمینی‌ها آب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپرند.

بعد از آبپز شدن سیب زمینی‌ها آنها را پوست بگیرید و به نگینی‌های درشت خرد کنید.

سیرها را هم پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید و یا داخل دستگاه آسیاب به شکل پوره در بیاورید.

سپس داخل کاسه‌ای سیر له شده را با روغن زیتون، فلفل قرمز، پاپریکا، فلفل سیاه، زردچوبه، پونه کوهی، پودر پیاز و سماق مخلوط کنید و روی سیب زمینی‌ها بریزید؛ کاملا مواد را زیرورو کنید تا سیب زمینی‌ها مزه دار شوند. در این فاصله فر را هم روشن کنید و کف سینی آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.

حالا سیب زمینی‌ها را روی سینی بچینید و داخل فر قرار دهید تا یک ربع بماند و سرخ شود.

در وسطای پخت بعد از گذشت ۷ تا ۸ دقیقه سینی را از فر خارج کنید و سیب زمینی‌ها را یکبار زیر و رو کنید تا همه نقاط آن یکدست سرخ شود.

اگر به فر دسترسی نداشتید میتوانید سیب زمینی‌ها را در روغن زیاد سرخ کنید.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

(ویدیو) طرز تهیه لاهما جون یک پیتزا خوشمزه و لذیذ ترکی

فراشپز- مواد لازم برای تهیه لاهما جون ترکى: ارد 1 لیوان. آب 1/4 لیوان. روغن…

33 دقیقه ago

طرز تهیه تارت ریواس مخصوص فصل بهار

فراشپز- ریواس یکی از گیاهان بهاری است که در کوهستان‌ها رشد می‌کند و طعم ترشی…

1 ساعت ago

کیک مغزدار اسپانیایی؛ کیک خاص و خوشمزه

فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوه‌ای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…

8 ساعت ago

طرز تهیه کیک گوجه‌ سبز

فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعم‌های جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…

8 ساعت ago

طرز تهیه “مربای چاقاله پسته” خانگی خوشمزه و مقوی

فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…

9 ساعت ago

“مربای توت فرنگی” سریع خانگی با دستور تهیه سر آشپز

برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…

9 ساعت ago