آیا از یکنواختی و حالت روتین صبحانه خود خسته شدهاید؟ برای تنوع بلاندی را امتحان کنید تا هم از یکنواختی در بیایید و هم مواد مغذی و مقوی بخورید.
چایی، لقمههای پنیر و کره، قهوه با کمی شکر، نیمرو و املت، غذاهایی هستند که ما اغلب برای تنوع به عنوان صبحانه میخوریم؛ اما آیا اینها مواد مفید مورد نیاز را به بدن میرسانند؟
۶ قاشق غذاخوری کره
۱ پیمانه بادامزمینی خرد شده
۱ پیمانه فندق خرد شده
۱ پیمانه گردو خرد شده
۳ چهارم پیمانه کره بادام زمینی
۱ دوم لیوان عسل
۲ قاشق غذاخوری تخم کتان آسیب شده
۲ قاشق چاییخوری وانیل
۱ قاشق چاییخوری نمک
۱ دوم قاشق غذاخوری بکینک پودر
۳ عدد تخممرغ بزرگ
۱. فر را از قبل تا ۳۵۰ درجه گرم کنید. یک ظرف پخت ۸ در ۸ را برداشته و دیوارههای داخلی آن را با روغن مایع چرب کنید.
۲. یک کاغذ مومی بردارید و کف ظرف بخوابانید و از دو طرف به دیوارهها بچسبانید. آجیلها را در ۶ قاشق غذاخوری کره،بر حرارت کم تفت دهید تا ۶ دقیقه کهرنگ کره قهوهای شود و آن را کنار بگذارید.
۳. حالا کره بادام زمینی، عسل، تخم کتان، وانیل، نمک و بکینگ پودر را تا یک دقیقه در تابه بهم بزنید تا مخلوط و طبخ شوند.
۴. حال این خمیر به دست آمده را با تخممرغها مخلوط کنید و در ظرف چرب شده ۸ در ۸ پهن و یکدست کنید. بعد آجیلها را اضافه کنید و باز هم روی مواد یکدست کنید.
۵. در فر بگذارید تا مواد پف کنند و رویشان کمی طلایی شود. ۱۶ تا ۲۰ دقیقه بگذارید تا خنک شود و آن را قطعه قطعه کنید. این کیک را در یخچال نگه دارید و برای مصرف روزانه اگر خواستید آن را کمی گرم کنید.
منبع: ایرنا
کرپ فرانسوی یکی از صبحانههای بسیار خوشمزه است که شباهت زیادی به پنکیک دارد و…
عدس پلو بوشهری یکی از انواع عدس پلوهای مجلسی است که با شوید، کشمش، گردو،…
ارمنی پلو را میتوانید با بال مرغ، ران و سینه مرغ یا با گوشت تکهای…
در ادامه آموزش درست کردن “نوشیدنی لیموناد” برای رفع تشنگی را در خانه برای شما…
طرز تهیه “خوراک میگو” با لوبیا سبز . این غذا بسیار سالم و رژیمی است…
مرغ زعفرانی یکی از روشهای طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از…