نوعی پیش غذاهاست که معمولا در کنار غذاهای سنتی و محلی سرو میشود، اما آنقدر مقوی است و راحت و سریع درست میشود که میتواند به عنوان وعده غذایی در تابستان هم آماده کرد.
تهیه این غذای ساده و مقوی خیلی راحت و سریع درست میشود.
علاوه بر طعم و عطر بی نظیر آن بسیار پرخاصیت است، برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله از دستور زیر استفاده کنید.
تعداد نفرات: ۲ تا ۳ نفر
مدت زمان آماده سازی: نیم ساعت
مدت زمان پخت: نیم ساعت
مناسب: بزرگسالان
اسفناج: ۶ پیمانه
سیر رنده شده: ۲ حبه
ماست: ۲ و نیم پیمانه
نمک و فلفل: به میزان لازم
۱. ابتدا اسفناجها را داخل قابلمه بر روی حرارت گاز قرار دهید.
۲. زمانی که اسفناجها کمی نرم شد، سیر را به آن اضافه کنید.
۳. بین ۵ تا ۱۵ دقیقه نیاز هست تا آب اسفناج خارج شود بنابراین وقتی آب اسفناج خارج و بخار شد، آن را از روی حرارت بردارید.
۴. پس از خنک شدن اسفناج، سایر مواد را به آن اضافه کنید. البته قبل از سرو بورانی اسفناج، آن را در داخل یخچال بگذارید.
برای افرادی که طعم سیر را دوست ندارند، پودر سیر جایگزین مناسبی است.
بورانی اسفناج به صورت غذا کامل یا همراه وعده سبک شام یا پیش غذا سرو میشود.
منبع: همشهری
فراشپز- اگر اهل جنوب کشور هستید، این غذا را حتما خوردهاید. یتیمی، یتیمک و یتیمچه،…
فراشپز- هزاری از غذاهای لذیذ و پرطرفدار مردم بندرعباس محسوب میشود که آن را با…
فراشپز- اونیگیری یا اموسوبی، نوعی توپک برنجی یا کوفته برنجی ژاپنی است که به شکلهای…
فراشپز- خورش کدو حلوایی یکی از انواع خورشتهای خوشمزه و خوشرنگ پاییزی است که از…
فراشپز- قرمه بادمجان نوعی خوراک بسیار خوشمزه و آسان است که از ترکیب بادمجان با…
فراشپز- قرهماش شورباسی نوعی خوارک خوشمزه و مقوی ترکی است که از ترکیب قرهماش با…