نوعی پیش غذاهاست که معمولا در کنار غذاهای سنتی و محلی سرو میشود، اما آنقدر مقوی است و راحت و سریع درست میشود که میتواند به عنوان وعده غذایی در تابستان هم آماده کرد.
تهیه این غذای ساده و مقوی خیلی راحت و سریع درست میشود.
علاوه بر طعم و عطر بی نظیر آن بسیار پرخاصیت است، برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله از دستور زیر استفاده کنید.
تعداد نفرات: ۲ تا ۳ نفر
مدت زمان آماده سازی: نیم ساعت
مدت زمان پخت: نیم ساعت
مناسب: بزرگسالان
اسفناج: ۶ پیمانه
سیر رنده شده: ۲ حبه
ماست: ۲ و نیم پیمانه
نمک و فلفل: به میزان لازم
۱. ابتدا اسفناجها را داخل قابلمه بر روی حرارت گاز قرار دهید.
۲. زمانی که اسفناجها کمی نرم شد، سیر را به آن اضافه کنید.
۳. بین ۵ تا ۱۵ دقیقه نیاز هست تا آب اسفناج خارج شود بنابراین وقتی آب اسفناج خارج و بخار شد، آن را از روی حرارت بردارید.
۴. پس از خنک شدن اسفناج، سایر مواد را به آن اضافه کنید. البته قبل از سرو بورانی اسفناج، آن را در داخل یخچال بگذارید.
برای افرادی که طعم سیر را دوست ندارند، پودر سیر جایگزین مناسبی است.
بورانی اسفناج به صورت غذا کامل یا همراه وعده سبک شام یا پیش غذا سرو میشود.
منبع: همشهری
فراشپز- تاس کباب، ترکیب خوشمزه خورش گوشت مخصوص با پلو یکی از غذاهای مورد علاقه…
فراشپز- طعم گوجه فرنگی را نمیتوان در غذاها نادیده گرفت. طعم آن به غذاها مزهای…
فراشپز- خرمالو را میتوان بهصورت تازه، خشک یا پخته مصرف کرد و معمولاً در سراسر…
فراشپز- سیب زمینی کریسپی پارمسانی نوع روش ویژه برای پخت سیب زمینی کریسپی است که…
فراشپز- سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای گیاهی است که از ترکیب کلم بروکلی…
فراشپز- همبرگر گیاهی نوعی همبرگر سالم و بسیار خوشمزه است که به جای گوشت با…