طرز تهیه بورانی اسفناج؛ یک وعده غذایی کامل

نوعی پیش غذاهاست که معمولا در کنار غذا‌های سنتی و محلی سرو می‌شود، اما آنقدر مقوی است و راحت و سریع درست می‌شود که می‌تواند به عنوان وعده غذایی در تابستان هم آماده کرد.

تهیه این غذای ساده و مقوی خیلی راحت و سریع درست می‌شود.

علاوه بر طعم و عطر بی نظیر آن بسیار پرخاصیت است، برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله از دستور زیر استفاده کنید.

بورانی اسفناج

تعداد نفرات: ۲ تا ۳ نفر

مدت زمان آماده سازی: نیم ساعت

مدت زمان پخت: نیم ساعت

مناسب: بزرگسالان

مواد لازم:

اسفناج: ۶ پیمانه

سیر رنده شده: ۲ حبه

ماست: ۲ و نیم پیمانه

نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه:

۱. ابتدا اسفناج‌ها را داخل قابلمه بر روی حرارت گاز قرار دهید.

۲. زمانی که اسفناج‌ها کمی نرم شد، سیر را به آن اضافه کنید.

۳. بین ۵ تا ۱۵ دقیقه نیاز هست تا آب اسفناج خارج شود بنابراین وقتی آب اسفناج خارج و بخار شد، آن را از روی حرارت بردارید.

۴. پس از خنک شدن اسفناج، سایر مواد را به آن اضافه کنید. البته قبل از سرو بورانی اسفناج، آن را در داخل یخچال بگذارید.

نکته:

برای افرادی که طعم سیر را دوست ندارند، پودر سیر جایگزین مناسبی است.

بورانی اسفناج به صورت غذا کامل یا همراه وعده سبک شام یا پیش غذا سرو می‌شود.

منبع: همشهری

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه یتیمک بادمجان به روش شیرازی و بوشهری

فراشپز- اگر اهل جنوب کشور هستید، این غذا را حتما خورده‌اید. یتیمی، یتیمک و یتیمچه،…

2 روز ago

طرز تهیه هزاری، غذای محلی بندرعباس

فراشپز- هزاری از غذاهای لذیذ و پرطرفدار مردم بندرعباس محسوب می‌شود که آن را با…

2 روز ago

غذای محبوب پاندای کونگ فوکار؛ طرز تهیه کوفته برنجی ژاپنی (اونیگیری)

فراشپز- اونیگیری یا اموسوبی، نوعی توپک برنجی یا کوفته برنجی ژاپنی است که به شکل‌های…

2 روز ago

خورش کدو حلوایی را با این دستور متفاوت درست کنید

فراشپز- خورش کدو حلوایی یکی از انواع خورشت‌های خوشمزه و خوشرنگ پاییزی است که از…

2 روز ago

قرمه بادمجون؛ یک خوراک خوشمزه برای عاشقان بادمجان!

فراشپز- قرمه بادمجان نوعی خوراک بسیار خوشمزه و آسان است که از ترکیب بادمجان با…

2 روز ago

طرز تهیه قره‌ماش شورباسی؛ غذای خوشمزه و اصیل ارومیه

فراشپز- قره‌ماش شورباسی نوعی خوارک خوشمزه و مقوی ترکی است که از ترکیب قره‌ماش با…

2 روز ago