آشپزی

طرز تهیه بورک گوشت و قارچ با طعمی بی نظیر و متفاوت

فراشپز- بورک ترکیه یکی از غذا‌های خوشمزه و محبوب در فرهنگ غذایی ترکیه است که نه تنها در این کشور بلکه در بسیاری از نقاط جهان شناخته شده و مورد علاقه قرار گرفته است. این غذا به دلیل طعم لذیذ و تنوع در مواد اولیه، توانسته است جایگاه ویژه‌ای در سفره‌های ایرانی‌ها نیز پیدا کند. در این مقاله طرز تهیه این غذای خوشمزه را آموزش می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه بورک گوشت

گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم

پیاز یک عدد

فلفل دلمه‌ای یک عدد

ریحان تازه یک مشت

کره به مقدار لازم

تخم مرغ ۲ عدد

نمک یک قاشق چای خوری

فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری

ذرت یک عدد

فلفل سبز تند یک قاشق غذاخوری

پنیر خامه‌ای ۵ قاشق غذاخوری

ماست ۲ قاشق غذاخوری

خمیر یوفکا یک بسته

لیمو تازه یک عدد

سیاه دانه و کنجد به مقدار دلخواه

سیر یک حبه

طرز تهیه

ابتدا یک عدد بلال یا همان ذرت را داخل آب و نمک می‌گذاریم تا بپزد. یک عدد پیاز را نگینی خرد می‌کنیم و با روغن تفت می‌دهیم. یک عدد فلفل دلمه‌ای را نیز نگینی خرد می‌کنیم. بعد از اینکه پیاز‌ها خوب سرخ شدند گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه‌ای و یک حبه سیر رنده شده، فلفل سیاه و نمک را به آن اضافه می‌کنیم. یک مشت برگ ریحان را خرد و به ترکیب اضافه می‌کنیم.

ذرت‌ها را نیز بعد از پخت دانه دانه و به گوشت چرخ کرده اضافه می‌کنیم. نصف لیموتازه را داخل گوشت چرخ کرده می‌چکانیم. یک قاشق سس فلفل سبز تند به آن می‌افزاییم. ۵ قاشق غذاخوری پنیر خامه‌ای نیز به ترکیب اضافه می‌کنیم. اضافه کردن پنیر خامه‌ای و ریحان و کمی تندی فلفل طعم فوق العاده و متفاوتی به سس ما می‌دهد. شما می‌توانید به جای پنیر خامه‌ای از رب گوجه فرنگی استفاده کنید، اما طعم پنیر خامه‌ای واقعا چیز دیگری است. مواد سس را داخل خمیر‌های یوفکا می‌پیچیم و رول می‌کنیم و در قالب گرد می‌چینیم.

خمیر‌های یوفکا را می‌توانید از سوپرمارکتی‌ها تهیه کنید. خمیر‌های یوفکا معمولا نازک هستند و زود می‌شکنند، اما برای جلوگیری از حالت شکنندگی شما می‌توانید هر خمیری را که پهن می‌کنید روی آن را با فرچه یا لیسک سیلیکونی آغشته به کره، ماست و تخم مرغ کنید. داخل یک کاسه یک عدد تخم مرغ را هم بزنید و با کره آب شده و دو قاشق ماست مخلوط کنید و روی نان یوفکا بمالید و سپس مواد سس را داخل آن بریزید و بپیچید.

زمانی که همه مواد سس را داخل خمیر یوفکا پیچیدید، کره آب شده و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و با فرچه روی همه قسمت‌های خمیر بکشید و روی خمیر‌ها سیاه دانه و کنجد بپاشید و به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر داغ با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بگذارید تا کامل برشته شود. می‌توانید برای این کار از خمیر یوفکا مثلثی هم استفاده کنید.

منبع: همشهری آنلاین

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه سالاد کلم قرمز و انار

فراشپز- سالاد کلم قرمز و انار یکی از سالادهای خوشمزه بسیار آسان است که می‌تواند…

14 دقیقه ago

طرز تهیه ساندویچ پولدبیف رستورانی، خوشمزه‌ترین ساندویچ گوشتی که تابه‌حال خورده‌اید!

فراشپز- ساندویچ پولدبیف یکی از انواع ساندویچ‌های گوشت رستورانی بسیار خوشمزه است که از ترکیب…

45 دقیقه ago

طرز تهیه پلو مخلوط عربی

فراشپز- پلو مخلوط عربی یکی از انواع پلوهای مخلوط خوشمزه است که از ترکیب پلو…

1 ساعت ago

خورش کرفس قرمز؛ متفاوت و خوشمزه

فراشپز- خورش کرفس قرمز نوعی روش پخت خورش کرفس است که با رب گوجه فرنگی…

2 ساعت ago

خورش ترشی قرمه، غذای اصیل و خوشمزه آذربایجان

فراشپز- خورش ترشی قیمه یکی از انواع غذاهای اصیل و سنتی استان آذربایجان است که…

2 ساعت ago

با سیب، به و هویج یک مربای مخلوط خوشمزه درست کنید

فراشپز- مربای میوه‌های مخلوط یکی از انواع خوشمزه مربا است که به دلیل ترکیب میوه…

3 ساعت ago