آشپزی

طرز تهیه بیج بیج؛ کباب تابه‌ای خوشمزه مازندرانی!

فراشپز- بیج بیج یا بیج کباب یکی از غذا‌های سنتی و خوشمزه استان مازندران است که شباهت زیادی به کباب تابه‌ای دارد. این غذای لذیذ با گوشت چرخ کرده، پیاز و رب گوجه فرنگی تهیه می‌شود و به دلیل طعم دلپذیر و سادگی در تهیه، بسیار پرطرفدار است. این غذا معمولاً همراه با برنج کته سرو می‌شود.

بیج بیج یا بیج کباب، با گوشت چرخ کرده، پیاز و رب گوجه فرنگی تهیه می‌شود و به دلیل طعم دلپذیر و سادگی در تهیه، بسیار پرطرفدار است.

بیج بیج یا بیج کباب یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه استان مازندران است که شباهت زیادی به کباب تابه‌ای دارد. این غذای لذیذ با گوشت چرخ کرده، پیاز و رب گوجه فرنگی تهیه می‌شود و به دلیل طعم دلپذیر و سادگی در تهیه، بسیار پرطرفدار است. این غذا معمولاً همراه با برنج کته سرو می‌شود.

مواد لازم برای تهیه بیج بیج (بیج کباب)

گوشت چرخ‌کرده ۳۰۰ گرم
پیاز بزرگ ۱ عدد
رب گوجه‌فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
زردچوبه ۱ قاشق چای‌خوری
روغن به مقدار لازم
آب ۱/۲ پیمانه

دستور پخت بیج بیج (بیج کباب)

آماده‌سازی گوشت چرخ کرده: ابتدا گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کنید. مواد را خوب ورز دهید تا یکدست شوند. این مرحله برای طعم گیری و قوام کباب مهم است.

سرخ کردن گوشت: در یک تابه مقداری روغن بریزید و گوشت چرخ‌کرده را به صورت تکه‌های کوچک یا به شکل یک تکه بزرگ در تابه پهن کنید. گوشت را با حرارت ملایم سرخ کنید تا هر دو طرف آن طلایی و کاملاً پخت شود.

اضافه کردن رب گوجه‌فرنگی: پس از سرخ شدن گوشت، رب گوجه‌فرنگی را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا خامی رب گرفته شود. سپس نصف پیمانه آب به تابه اضافه کنید و اجازه دهید گوشت با رب گوجه‌فرنگی چند دقیقه دیگر بپزد تا طعم‌ها خوب ترکیب شوند.

پخت نهایی: اجازه دهید بیج بیج به آرامی جا بیفتد و آب خوراک کمی کشید شود. طعم دلپذیر و عطر گوشت و رب گوجه‌فرنگی باید در این مرحله به خوبی با هم ترکیب شد باشد.

سرو بیج بیج: بیج بیج را با برنج کته یا پلو زعفرانی سرو کنید. این غذا معمولاً همراه با سبزی‌خوردن یا ماست سرو می‌شود.

منبع: بانو زی

فراشپز

Recent Posts

میوه پاییزی مفید برای مغز، قلب و قند خون

فراشپز- خرمالو میوه‌ای کم‌چرب و سرشار از قندهای طبیعی است. این میوه منبع انرژی است…

6 ساعت ago

شب یلدا هندوانه بخوریم یا نخوریم؟

فراشپز- متخصص طب سنتی گفت: توصیه نمی‌شود در شب یلدا هندوانه خورده شود؛ بلکه بهتر…

6 ساعت ago

یک سالاد خوشمزه و مهیج برای شب یلدا

فراشپز- سالاد گل کلم و انار یکی از سالادهای خوشمزه و خوشرنگ پاییزی است که…

6 ساعت ago

طرز تهیه ساندویچ پولدبیف رستورانی، خوشمزه‌ترین ساندویچ گوشتی که تابه‌حال خورده‌اید!

فراشپز- ساندویچ پولدبیف یکی از انواع ساندویچ‌های گوشت رستورانی بسیار خوشمزه است که از ترکیب…

7 ساعت ago

طرز تهیه خورشت انار و بادمجان؛ غذای مخصوص شب یلدا

فراشپز- ترکیب بادمجان و انار یکی از جذاب‌ترین طعم‌ها است. خورشت بادمجان و انار با…

8 ساعت ago

شیرین خورش گیلانی را با این روش ویژه بپزید

فراشپز- شیرین خورش یا شیرین قاتوق یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل گیلانی است که…

8 ساعت ago