آشپزی

طرز تهیه بیج بیج؛ کباب تابه‌ای خوشمزه مازندرانی!

فراشپز- بیج بیج یا بیج کباب یکی از غذا‌های سنتی و خوشمزه استان مازندران است که شباهت زیادی به کباب تابه‌ای دارد. این غذای لذیذ با گوشت چرخ کرده، پیاز و رب گوجه فرنگی تهیه می‌شود و به دلیل طعم دلپذیر و سادگی در تهیه، بسیار پرطرفدار است. این غذا معمولاً همراه با برنج کته سرو می‌شود.

بیج بیج یا بیج کباب، با گوشت چرخ کرده، پیاز و رب گوجه فرنگی تهیه می‌شود و به دلیل طعم دلپذیر و سادگی در تهیه، بسیار پرطرفدار است.

بیج بیج یا بیج کباب یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه استان مازندران است که شباهت زیادی به کباب تابه‌ای دارد. این غذای لذیذ با گوشت چرخ کرده، پیاز و رب گوجه فرنگی تهیه می‌شود و به دلیل طعم دلپذیر و سادگی در تهیه، بسیار پرطرفدار است. این غذا معمولاً همراه با برنج کته سرو می‌شود.

مواد لازم برای تهیه بیج بیج (بیج کباب)

گوشت چرخ‌کرده ۳۰۰ گرم
پیاز بزرگ ۱ عدد
رب گوجه‌فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
زردچوبه ۱ قاشق چای‌خوری
روغن به مقدار لازم
آب ۱/۲ پیمانه

دستور پخت بیج بیج (بیج کباب)

آماده‌سازی گوشت چرخ کرده: ابتدا گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کنید. مواد را خوب ورز دهید تا یکدست شوند. این مرحله برای طعم گیری و قوام کباب مهم است.

سرخ کردن گوشت: در یک تابه مقداری روغن بریزید و گوشت چرخ‌کرده را به صورت تکه‌های کوچک یا به شکل یک تکه بزرگ در تابه پهن کنید. گوشت را با حرارت ملایم سرخ کنید تا هر دو طرف آن طلایی و کاملاً پخت شود.

اضافه کردن رب گوجه‌فرنگی: پس از سرخ شدن گوشت، رب گوجه‌فرنگی را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا خامی رب گرفته شود. سپس نصف پیمانه آب به تابه اضافه کنید و اجازه دهید گوشت با رب گوجه‌فرنگی چند دقیقه دیگر بپزد تا طعم‌ها خوب ترکیب شوند.

پخت نهایی: اجازه دهید بیج بیج به آرامی جا بیفتد و آب خوراک کمی کشید شود. طعم دلپذیر و عطر گوشت و رب گوجه‌فرنگی باید در این مرحله به خوبی با هم ترکیب شد باشد.

سرو بیج بیج: بیج بیج را با برنج کته یا پلو زعفرانی سرو کنید. این غذا معمولاً همراه با سبزی‌خوردن یا ماست سرو می‌شود.

منبع: بانو زی

فراشپز

Recent Posts

(ویدیو) طرز تهیه اسنک سیب زمینی به روش یک آشپز مشهور چینی

فراشپز- در این ویدئو یک آشپز چینی را می‌بینید که با مواد اولیه شامل: یک…

2 ساعت ago

طرز تهیه آلو مسمای اصیلِ گیلانی

 فراشپز- آلو مسما یکی از غذا هاس اصیل ایرانی می باشد که طعم و مزه…

3 ساعت ago

طرز تهیه پیراشکی گوشت با سیب زمینی

فراشپز- پیراشکی گوشت با سیب زمینی یکی از روش‌های بسیار خوشمزه برای تهیه یک پیراشکی…

4 ساعت ago

(ویدیو) دستور پخت یک غذای خوشمزه با گوجه گیلاسی و پنیر فتا!

فراشپز- این غذای خوشمزه و آسان را می‌توان هر روز درست کرد و همه به…

4 ساعت ago

(ویدیو) طرز تهیه پفک خانگی به راحتی در خانه!

فراشپز- فوری و با مواد در دسترس در خانه پفک سالم و خوشمزه درست کنید:…

5 ساعت ago

طرز تهیه براونی رژیمی سیب

فراشپز- براونی یکی از دسر‌های محبوب و خوشمزه است که معمولاً با شکلات و مواد…

6 ساعت ago