طرز تهیه بیج بیج؛ کباب تابه‌ای خوشمزه مازندرانی!

بیج بیج یا بیج کباب یکی از غذا‌های سنتی و خوشمزه استان مازندران است که شباهت زیادی به کباب تابه‌ای دارد. این غذای لذیذ با گوشت چرخ کرده، پیاز و رب گوجه فرنگی تهیه می‌شود و به دلیل طعم دلپذیر و سادگی در تهیه، بسیار پرطرفدار است. این غذا معمولاً همراه با برنج کته سرو می‌شود.

بیج بیج یا بیج کباب، با گوشت چرخ کرده، پیاز و رب گوجه فرنگی تهیه می‌شود و به دلیل طعم دلپذیر و سادگی در تهیه، بسیار پرطرفدار است.

بیج بیج یا بیج کباب یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه استان مازندران است که شباهت زیادی به کباب تابه‌ای دارد. این غذای لذیذ با گوشت چرخ کرده، پیاز و رب گوجه فرنگی تهیه می‌شود و به دلیل طعم دلپذیر و سادگی در تهیه، بسیار پرطرفدار است. این غذا معمولاً همراه با برنج کته سرو می‌شود.

مواد لازم برای تهیه بیج بیج (بیج کباب)

گوشت چرخ‌کرده ۳۰۰ گرم
پیاز بزرگ ۱ عدد
رب گوجه‌فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
زردچوبه ۱ قاشق چای‌خوری
روغن به مقدار لازم
آب ۱/۲ پیمانه

دستور پخت بیج بیج (بیج کباب)

آماده‌سازی گوشت چرخ کرده: ابتدا گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کنید. مواد را خوب ورز دهید تا یکدست شوند. این مرحله برای طعم گیری و قوام کباب مهم است.

سرخ کردن گوشت: در یک تابه مقداری روغن بریزید و گوشت چرخ‌کرده را به صورت تکه‌های کوچک یا به شکل یک تکه بزرگ در تابه پهن کنید. گوشت را با حرارت ملایم سرخ کنید تا هر دو طرف آن طلایی و کاملاً پخت شود.

اضافه کردن رب گوجه‌فرنگی: پس از سرخ شدن گوشت، رب گوجه‌فرنگی را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا خامی رب گرفته شود. سپس نصف پیمانه آب به تابه اضافه کنید و اجازه دهید گوشت با رب گوجه‌فرنگی چند دقیقه دیگر بپزد تا طعم‌ها خوب ترکیب شوند.

پخت نهایی: اجازه دهید بیج بیج به آرامی جا بیفتد و آب خوراک کمی کشید شود. طعم دلپذیر و عطر گوشت و رب گوجه‌فرنگی باید در این مرحله به خوبی با هم ترکیب شد باشد.

سرو بیج بیج: بیج بیج را با برنج کته یا پلو زعفرانی سرو کنید. این غذا معمولاً همراه با سبزی‌خوردن یا ماست سرو می‌شود.

منبع: بانو زی

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه بیف استراگانف ایتالیایی؛ خوشمزه‌تر از رستوران

فراشپز- بیف استراگانف یکی از غذا‌های کلاسیک و محبوب بین‌المللی است که در نسخه‌های مختلفی…

2 ساعت ago

طرز تهیه ته چین گرمساری مجلسی ؛ غذای اصیل کوچ نشین ها

فراشپز- ته‌چین گرمساری پای ثابت سفره‌ گرمساری‌هاست، این غذا از گذشته تا امروز در مراسم…

3 ساعت ago

طرز تهیه یتیمچه + 8 نکته درباره یک “یتیمچه” کبابی خوشمزه

فراشپز- “یتیمچه” از جمله غذاهای به قول معروف دم دستی و آسان می باشد که…

4 ساعت ago

طرز تهیه “خوراک لوبیا چیتی” با گلپر

فراشپز- خوراک لوبیا همراه با کمی روغن زیتون و زیره و گلپر سرو بشه که…

6 ساعت ago

طرز تهیه “خوراک مرغ” و سبزیجات با نکات تکمیلی

فراشپز- در این مطلب با نحوه طبخ خوراک رژیمی و بسیار خوشمزه مرغ و سبزیجات…

7 ساعت ago

طرز تهیه کوکوسبزی در فر

 فراشپز- فرق طبخ کوکوسبزی در فر با تابه در اینه که در فر از روغن…

8 ساعت ago