آشپزی

طرز تهیه بیسکویت یخچالی با طعم شکلات

فراشپز- بیسکویت شکلاتی یخچالی یکی از روش‌های بسیار ساده و آسان تهیه بیسکویت در خانه می‌باشد که با چند قلمو مواد در دسترس تهیه می‌شود و طعم و مزه بسیار خوبی دارد. شما می‌توانید بیسکویت شکلاتی را به شکل‌های مختلف و حتی قالبی تهیه کنید. بیسکویت شکلاتی نیازی به فر ندارید و مراحل تهیه آن در یخچال است و شما با بیسکویت پتی بور می‌توانید آن را تهیه و برای مهمانی و کودکان خود سرو کنید. برای تزیین می‌توانید کمی شکلات را با خامه یا روغن مایع رقیق کنید و روی بیسکویت‌ها بریزید.با طرز تهیه بیسکویت شکلاتی یخچالی همراه ما باشید.

مواد لازم

بیسکویت پتی بور ۲ بسته

پودر قند ۵ ق غذا خوری

پودر کاکائو ۲ ق غذا خوری

کره آب شده ۱ ق غذا خوری

وانیل ۱ ق مربا خوری

شیر ۱ پیمانه

شکلات تخته‌ای به مقدار لازم

پودر گردو یا فندق به مقدار لازم

پودر نارگیل و پسته به مقدار لازم

طرز تهیه بیسکویت شکلاتی

مرحله اول: پودر کردن بیسکویت‌ها

ابتدا ۲ بسته بیسکویت پتی بور را باید پودر کنید. شما می‌توانید به دلخواه از مزه کاکائویی یا ساده استفاده کنید. بیسکویت را داخل غذاساز ریخته و پودر کنید. اگر غذاساز ندارید می‌توانید آن را داخل یک نایلون بریزید و با گوشتکوب بکوبید تا له و پودری شود.

مرحله دوم: مخلوط کردن مواد

در ادمه بیسکویت پودر شده را داخل یک کاسه ریخته و پودر قند و پودر کاکائو و پودر گردو یا فندق را به همراه وانیل و شیر را اضافه کنید و خوب مواد را مخلوط و رز دهید تا خمیری نرم و یکدستی بدست بیاید. میزان تیرگی این بیسکویت به پودر کاکائو بیسکویت استفاده شده دارد.

مرحله سوم: استراحت مواد

مواد خوب با دست فشرده کنید و داخل یک نایلون رول کنید و یا می‌توانید از قالب‌های سیلیکونی مختلفی استفده کنید و بد روی قالب یا رول را با سلفون خوب بپوشانید و برای چند ساعت در یخچال قرر دهید تا استراحت کند و مسنجم‌تر شود.

مرحله چهارم: تهیه بیسکویت شکلاتی ساده

در ادامه شکلات تخته‌ای را به روش بن ماری ذوب کنید و یا می‌توانید برای ۱ دقیقه در مایکروفر قرار دهید تا ذوب شود و در انتها ۱/۲ ق غذا خوری روغن مایع اضافع کنید. بیسکویت را از یخچال خارج کنید و برش بزنید و ابتدا داخل شکلات بن ماری شد و بعد داخل پودر پسته یا نارگیل بغلطانید و سرو کنید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه بیسکویت شکلاتی راحت و خوشمزه به روشی بسیار آسان

این بیسکویت به دلیل نداشتن مواد نگهدارنده ماندگاری بالایی ندارد.‌

می‌توانید از شکلات تخته‌ای با درصد دلخواه برای تهیه این بیسکویت استفاده کنید.

شما می‌توانید از پودر گردو یا فندق به دلخواه خود استفاده کنید و آن را کمی آسیاب کنید.

این بیسکویت شیرینی خوب و اندازه‌ای دارد و نیازی نیست پودر قند بیشتری بزنید.

منبع: پارسی دی

فراشپز

Recent Posts

(ویدیو) طرز تهیه لاهما جون یک پیتزا خوشمزه و لذیذ ترکی

فراشپز- مواد لازم برای تهیه لاهما جون ترکى: ارد 1 لیوان. آب 1/4 لیوان. روغن…

40 دقیقه ago

طرز تهیه تارت ریواس مخصوص فصل بهار

فراشپز- ریواس یکی از گیاهان بهاری است که در کوهستان‌ها رشد می‌کند و طعم ترشی…

2 ساعت ago

کیک مغزدار اسپانیایی؛ کیک خاص و خوشمزه

فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوه‌ای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…

8 ساعت ago

طرز تهیه کیک گوجه‌ سبز

فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعم‌های جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…

8 ساعت ago

طرز تهیه “مربای چاقاله پسته” خانگی خوشمزه و مقوی

فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…

9 ساعت ago

“مربای توت فرنگی” سریع خانگی با دستور تهیه سر آشپز

برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…

9 ساعت ago