فراشپز- بیسکویت شکلاتی یخچالی یکی از روشهای بسیار ساده و آسان تهیه بیسکویت در خانه میباشد که با چند قلمو مواد در دسترس تهیه میشود و طعم و مزه بسیار خوبی دارد. شما میتوانید بیسکویت شکلاتی را به شکلهای مختلف و حتی قالبی تهیه کنید. بیسکویت شکلاتی نیازی به فر ندارید و مراحل تهیه آن در یخچال است و شما با بیسکویت پتی بور میتوانید آن را تهیه و برای مهمانی و کودکان خود سرو کنید. برای تزیین میتوانید کمی شکلات را با خامه یا روغن مایع رقیق کنید و روی بیسکویتها بریزید.با طرز تهیه بیسکویت شکلاتی یخچالی همراه ما باشید.
بیسکویت پتی بور ۲ بسته
پودر قند ۵ ق غذا خوری
پودر کاکائو ۲ ق غذا خوری
کره آب شده ۱ ق غذا خوری
وانیل ۱ ق مربا خوری
شیر ۱ پیمانه
شکلات تختهای به مقدار لازم
پودر گردو یا فندق به مقدار لازم
پودر نارگیل و پسته به مقدار لازم
طرز تهیه بیسکویت شکلاتی
ابتدا ۲ بسته بیسکویت پتی بور را باید پودر کنید. شما میتوانید به دلخواه از مزه کاکائویی یا ساده استفاده کنید. بیسکویت را داخل غذاساز ریخته و پودر کنید. اگر غذاساز ندارید میتوانید آن را داخل یک نایلون بریزید و با گوشتکوب بکوبید تا له و پودری شود.
در ادمه بیسکویت پودر شده را داخل یک کاسه ریخته و پودر قند و پودر کاکائو و پودر گردو یا فندق را به همراه وانیل و شیر را اضافه کنید و خوب مواد را مخلوط و رز دهید تا خمیری نرم و یکدستی بدست بیاید. میزان تیرگی این بیسکویت به پودر کاکائو بیسکویت استفاده شده دارد.
مواد خوب با دست فشرده کنید و داخل یک نایلون رول کنید و یا میتوانید از قالبهای سیلیکونی مختلفی استفده کنید و بد روی قالب یا رول را با سلفون خوب بپوشانید و برای چند ساعت در یخچال قرر دهید تا استراحت کند و مسنجمتر شود.
در ادامه شکلات تختهای را به روش بن ماری ذوب کنید و یا میتوانید برای ۱ دقیقه در مایکروفر قرار دهید تا ذوب شود و در انتها ۱/۲ ق غذا خوری روغن مایع اضافع کنید. بیسکویت را از یخچال خارج کنید و برش بزنید و ابتدا داخل شکلات بن ماری شد و بعد داخل پودر پسته یا نارگیل بغلطانید و سرو کنید. نوش جان
این بیسکویت به دلیل نداشتن مواد نگهدارنده ماندگاری بالایی ندارد.
میتوانید از شکلات تختهای با درصد دلخواه برای تهیه این بیسکویت استفاده کنید.
شما میتوانید از پودر گردو یا فندق به دلخواه خود استفاده کنید و آن را کمی آسیاب کنید.
این بیسکویت شیرینی خوب و اندازهای دارد و نیازی نیست پودر قند بیشتری بزنید.
منبع: پارسی دی
فراشپز- پژوهشهای فزایندهای نشان میهند که برخی از غذاها میتوانند به بدن شما کمک کنند…
فراشپز- دانشمندان سوئدی در یک بررسی ۲۲ ساله بر روی حدود ۷۰ هزار نفر به…
فراشپز- به اشکی که از چشمهایتان جاری میکنند اهمیت ندهید؛ پیازها یک همپیمان خوب برای…
فراشپز- در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه زیر اول برای موس کدو…
شله خرمایی یکی از دسرهای سنتی و بسیار خوشمزه شهرهای جنوب کشورمان میباشد که به…
فراشپز- برای آماده کردن پلومرغ بهشهری نیاز به یک ساعت و نیم دارید تا یک…