آشپزی

طرز تهیه تارت شکلاتی

فراشپز- تارت نوعی شیرینی بین الملی است؛ از مواد پرکننده برای پوشش تارت استفاده میشود و خمیر تارت (کراست) حالت ترد و بیسکوئیتی دارد! اصلی‌ترین قسمت تارت پخت خمیر آن است.

روی تارت باز است و خمیر قسمت رویی تارت را پوشش نمیدهد، تارت‌ها پف نمی‌کنند و خمیر شکل اولیه خود را حفظ می‌کند. داخل تارت را با مواد مختلفی مثل مربا، خامه، کرم پاتیسیر، کرم کاستارد، گاناش، ژله، بریلو و انواع میوه‌ها و شکلات میتوان پر کرد.

دستور پخت تارت شکلاتی بسیار خوشمزه به این ترتیب است.

مواد لازم برای تارت شکلاتی

شکلات خرد شده: 250 گرم

خامه: 350 میلی لیتر

شکر: 100 گرم

تخم مرغ: 2 عدد

وانیل: 1/4 قاشق چایخوری

پودر ژلاتین: یک قاشق سوپخوری

شیر: یک پیمانه

آب سرد :1/4 میلی لیتر

مواد لازم برای خمیر شکلاتی

پودر بیسکویت: 2 پیمانه

کره ذوب شده: 100 گرم

پودر کاکائو: 2 قاشق سوپخوری

*** طرز تهیه تارت شکلاتی

ابتدا تعدادی بیستکوییت را در غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا بیسکوییت ها پودر شود باید در نهایت 2 پیمانه پودر بیسکویت داشته باشید. در ادامه کره آب شده و پودر کاکائو را افزوده و مجدد دستگاه را روشن کنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند، کف و دیواره های قالب پای را با یک لایه سلفون بپوشانید و مخلوط بیسکویت را داخل آن بریزید طوری که دیواره های قالب را هم بپوشاند سپس با دست فشار دهید تا خمیر به قالب بچسبد و منسجم شود.

حالا قالب را در یخچال بگذارید و سراغ درست کردن مواد میانی بروید. یک قاشق سوپخوری ژلاتین را با آب سرد مخلوط کرده و آن را روی حرارت غیر مستقیم بگذارید و مرتب هم بزنید تا دانه های ژلاتین به‌خوبی در آب حل شود. در مرحله بعد دو عدد تخم مرغ و 100 گرم شکر را در ظرفی بریزید و با همزن دستی بزنید تا با هم مخلوط شوند ، سپس خامه را افزوده و بعد از هم زدن وانیل و شیر را هم بریزید و مخلوط نمایید.

در این مرحله 250 گرم شکلات را رنده کرده بریزید و مواد را روی شعله ملایم قرار دهید و مرتب با یک همزن دستی هم بزنید و اجازه دهید تا مواد برای 5 دقیقه بپزد. در نهایت شعله را خاموش کرده و ژلاتین آب شده را اضافه نمایید و اجازه دهید تا مواد از حرارت بیفتد.

بعد از اینکه مواد میانی به‌خوبی خنک شد آن را داخل کراست آماده شده بریزید و برای حدود 5 الی 6 ساعت در یخچال بگذارید تا جا بیفتد و خوب ببندد. بعد از اینکه تارت شکلاتی به‌خوبی سفت شد روی آن را شکوفه های خامه ای و یا میوه های دلخواه مثل تمشک تزیین کرده و سرو نمایید.

نکات تکمیلی در مورد تارت شکلاتی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد.
تارت شکلاتی را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد.

منبع: ایرنا

فراشپز

Recent Posts

دستورپخت سنتی برای تهیه خورشت پسته کرمانی

فراشپز- خورشت پسته یکی از غذاهای سنتی و کمتر شناخته‌شده‌ی استان کرمان است که مغز…

3 ساعت ago

خورشت تره کردستان را چطور در خانه درست کنیم؟

فراشپز- یکی از جذابیت‌های فرهنگ آشپزی در ایران این است، که می‌توان انواع غذا خصوصا…

3 ساعت ago

طرز تهیه خورشت قورمه سبزی با گوشت قلقلی

فراشپز- خورشت قورمه سبزی یکی از محبوب‌ترین غذاهای ایرانی است که در سراسر کشور و…

4 ساعت ago

طرز تهیه مربای توت‌فرنگی کم شکر و خوش رنگ

فراشپز- صبحانه یک وعده بسیار مهم و خوشمزه است که تمام اعضای خانواده را در…

5 ساعت ago

دستور پخت مربای چغاله بادام مخصوص فصل بهار

فراشپز- چغاله بادام در مناطقی که درختان بادام زیاد هستند، یکی از خوراکی‌های پرطرفدار به‌حساب…

5 ساعت ago

طرز تهیه بلاندی؛ یک صبحانه جذاب و مقوی

فراشپز- آیا از یک‌نواختی و حالت روتین صبحانه خود خسته شده‌اید؟ برای تنوع بلاندی را…

6 ساعت ago