آشپزی

طرز تهیه تاس کباب با به؛ طعم دلنشین پاییزی در سفره ایرانی

فراشپز- تاس کباب با به، یکی از غذا‌های سنتی و پرطرفدار ایرانی است که با ترکیب گوشت، میوه به و سبزیجاتی همچون سیب‌زمینی و هویج، طعمی بی‌نظیر و عطرآگینی به خود می‌گیرد.

این غذا نه تنها خوشمزه است، بلکه سرشار از مواد مغذی و ویتامین‌های مورد نیاز بدن نیز می‌باشد.

در ادامه با ما همراه باشید تا با طرز تهیه این غذای خوشمزه آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه تاس کباب با به

گوشت گوسفند یا گوساله (به مقدار دلخواه)

به (۲ عدد متوسط)

سیب‌زمینی (۴ عدد متوسط)

هویج (۳ عدد متوسط)

پیاز (۲ عدد بزرگ)

رب گوجه‌فرنگی (۲ قاشق غذاخوری)

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین (به مقدار کافی)

روغن مایع (به مقدار لازم)

طرز تهیه تاس کباب

آماده‌سازی مواد اولیه: پیاز را به صورت حلقه‌ای خرد کنید. گوشت را به تکه‌های متوسط تقسیم کنید. سیب‌زمینی، هویج و به را نیز به صورت حلقه‌ای برش بزنید.

چینش مواد در قابلمه: در یک قابلمه مناسب، ابتدا یک لایه پیاز، سپس یک لایه گوشت و بعد از آن لایه‌های به، سیب‌زمینی و هویج را به ترتیب بچینید.

اضافه کردن ادویه‌ها: به هر لایه از مواد، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و دارچین اضافه کنید.

تهیه سس: رب گوجه‌فرنگی را در مقداری آب جوش حل کرده و به همراه سایر ادویه‌ها به مواد داخل قابلمه اضافه کنید.

پخت تاس کباب: قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه دهید مواد به مدت ۲ تا ۲.۵ ساعت بپزند تا گوشت کاملا پخته و نرم شود.

نکات مهم

برای طعم‌دار شدن بیشتر گوشت، می‌توانید قبل از پخت، آن را به همراه پیاز و ادویه‌ها کمی تفت دهید.

برای اینکه به‌ها نرم شوند، بهتر است قبل از اضافه کردن به قابلمه، آنها را به مدت چند دقیقه در آب جوش قرار دهید.

در صورت تمایل می‌توانید از کمی زعفران دم کرده برای رنگ و طعم بهتر تاس کباب استفاده کنید.

تاس کباب را می‌توانید با نان، برنج یا ماست سرو کنید.

تاس کباب؛ غذایی سالم و مقوی

تاس کباب با به، علاوه بر طعم بی‌نظیرش، یک غذای بسیار سالم و مقوی است. گوشت، منبع پروتئین و آهن است و میوه به سرشار از ویتامین C و فیبر می‌باشد. سبزیجات موجود در این غذا نیز حاوی انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی هستند.

سخن آخر

تاس کباب با به، یکی از غذا‌های اصیل ایرانی است که در بسیاری از منازل ایرانی طبخ می‌شود. با رعایت مراحل گفته شده، می‌توانید این غذای خوشمزه را به راحتی در منزل تهیه کرده و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

منبع: دانشیاری

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه شور گوجه سبز؛ یکی از خوشمزه ترین چاشنی‌ها

فراشپز- گوجه سبز از جمله میوه‌هایی است که قبل از آمدن بهار همه انتظارش را…

6 ساعت ago

رانی سیب خانگی: نوشیدنی خوشمزه و سالم برای تمامی فصل‌ها

فراشپز- رانی سیب یکی از نوشیدنی‌های خوشمزه و محبوب است که به دلیل طعم دلپذیر…

8 ساعت ago

طرز تهیه سالاد سیب زمینی و ذرت با شوید

فراشپز- سالاد سیب زمینی و ذرت از آن دسته سالاد‌هایی است که تا بهار تمام…

9 ساعت ago

(ویدیو) طرز پخت سوپ گشنیز تبریزی

سوپ گشنیز تبریزی با این که خیلی ساده درست میشه اما یک مزه متفاوت به…

10 ساعت ago

طرز تهیه پاپارا ترکیه‌ ای، یک غذای ساده و خوشمزه با طعمی بی‌ نظیر

فراشپز- اگر از غذا های تکراری خسته شده‌ اید و به دنبال یک تجربه جدید…

11 ساعت ago

کباب بناب آذری؛ یکی از لذیذترین انواع کباب‌های ایرانی

فراشپز- کباب بناب آذربایجان (به ترکی بیناب کبابی) یکی از لذیذترین انواع کباب‌های ایرانی است…

12 ساعت ago