آشپزی

طرز تهیه تخم مرغ آب پز مخلوط و بدون پوست(پوچد) با آب جوش

فراشپز- تخم‌مرغ آب‌پز یکی از ساده‌ترین و سالم‌ترین روش‌های پخت تخم‌مرغ است که در عین حال تنوع زیادی دارد. شما می‌توانید تخم‌مرغ‌ها را در درجات مختلف پخت کنید و از طعم آن لذت ببرید.

تخم مرغ، یکی از پر مصرف ترین مواد غذایی سرشار از پروتئین، مواد معدنی و ویتامین های مورد نیاز بدن است که می توان آن را در وعده های غذایی و یا به عنوان میان وعده استفاده نمود. برای استفاده از خواص تخم مرغ می توانید آن را به صورت نیمرو، آبپز، املت و… تهیه نمایید.

سالم ترین روش پخت تخم مرغ، آبپز کردن آن است زیرا در این روش هیچ روغنی به تخم مرغ اضافه نمی شود. کالری 100 گرم تخم مرغ آب پز 155 کالری است و کالری هر عدد تخم مرغ آب پز 72 است بنابراین تخم مرغ آبپز غذای خوبی برای افراد دارای رژیم لاغری و کاهش وزن است. برای تهیه تخم مرغ آبپز چند روش وجود دارد که در ادامه این بخش از آشپزی نمناک آموزش خواهیم داد.

روش اول:طرز تهیه تخم مرغ آبپز مخلوط

برای تهیه تخم مرغ آب پز مخلوط:

تخم مرغ را درون یک پارچه قرار دهید و پارچه را رول کنید.

دو طرف پارچه را با نخ ببندید و محکم کنید.

دو طرف پارچه را بگیرید و آن را به صورت دورانی حرکت دهید تا زرده و سفیده تخم مرغ کاملاً با هم مخلوط شود.

تخم مرغ را به روش معمول آبپز کنید.

پوست تخم مرغ را جدا کنید.

خواهید دید که زرده و سفیده تخم مرغ با هم ترکیب شده اند.

روش دوم:طرز تهیه نیمرو آبپز

برای آب پز کردن تخم مرغ بدون پوست (پوچد اگ) یا (پوچد اگز) یا تهیه نیمرو آبپز:

مقداری آب در قابلمه بریزید و صبر کنید تا به به جوش بیاید.

کمی سرکه سفید یا سرکه سیب را به آب اضافه کنید. اضافه کردن سرکه برای تهیه نیمرو آب پز موجب می‌شود تا تخم مرغ در آب پخش نشود.

تخم مرغ را بشکنید و در ظرفی بریزید اما هم نزنید.

آب را پس از جوشیدن هم بزنید و زمانی که حالت دورانی به خود گرفت، تخم مرغ را به آرامی در مرکز آب بریزید.

کمی نمک و فلفل روی تخم مرغ بپاشید.

حدود 2 تا 3 دقیقه صبر کنید تا سفیده تخم مرغ خودش را بگیرد.

نیمرو آبپز را از روی آب بردارید و با نان و سایر مخلفات سرو کنید.

روش سوم:طرز تهیه تخم مرغ آبپز ساده

برای تهیه تخم مرغ آب پز با پوست:

مقداری آب در یک قابلمه بریزید.

شعله گاز را روشن کنید و صبر کنید تا آب به جوش بیاید.

تخم مرغ را آهسته در قابلمه پر آب قرار دهید.

شعله گاز را کم کنید.

توجه کنید انداختن تخم مرغ در آبی که می‌جوشد، موجب شکسته شدن آن می‌شود.

برای تهیه تخم مرغ عسلی آن را باید زیر 4 دقیقه بجوشانید. اگر دوست دارید تخم مرغ شما کاملاً سفت و پخته باشد 8 تا 10 دقیقه زمان برای پخت آن لازم است.

بعد از پخت تخم مرغ نیز می‌توانید آن را در کاسه آب سرد قرار دهید تا پوست آن راحت‌تر جدا شود.

نکات مهم

از سالم بودن تخم مرغ اطمینان یابید.

پس از اتمام فرآیند جوش، تخم مرغ‌ها را در ظرف یخ قرار دهید تا پوسته آن‌ها به راحتی جدا شود.

تخم مرغ پخته شده را بهتر است حتماً در همان روز مصرف کنید.

می توانید تخم مرغ آبپز را با پوست نهایتا چند روز در یخچال نگهداری نمایید.

هر چقدر تخم مرغ تازه‌تر باشد، سخت‌تر از پوست جدا خواهد شد.

پخت بیش از حد تخم مرغ موجب بد بو شدن آن می‌شود.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه رب نارنج شمالی؛ چگونه از تلخ شدن رب جلوگیری کنیم؟

فراشپز- رب نارنج از چاشنی‌های اصیل و پرطرفدار در دستور پخت‌های شمال ایران است. این…

2 ساعت ago

طرز تهیه کوکو عدس به دو روش متفاوت

فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…

2 ساعت ago

طرز تهیه ساندویچ لذیذ شاورما مرغ به سبک رستوران

فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…

2 ساعت ago

آیا چای سبز واقعا موجب لاغری می‌شود؟، منع مصرف چای سبز برای این افراد

فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…

2 ساعت ago

برای سلامت روده‌هایتان این میوه‌ها و سبزیجات را بخورید

فراشپز- از زمان‌های قدیم، درباره فواید بی‌شمار خوردن میوه‌ها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…

2 ساعت ago

موز با شیر: آیا برای سلامت بدن مفید است یا مضر؟ + طرز تهیه شیرموز سالم

فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…

3 ساعت ago