اگر دوست دارید که یک ترشی خانگی درست کنید در ادامه این مطلب می توانید طرز تهیه “ترشی آلو” را ملاحظه نمایید.
آلو جنگلی:1 کیلوگرم
سرکه:1 لیتر
سیر:2 عدد
فلفل سبز:2 عدد
نمک:1 قاشق غذاخوری
نمک و سرکه را با هم مخلوط کنید و بعد آلوهای شسته شده را به همراه فلفل و سیر در ظرف های مورد نظر بریزید و روی آنها را با مخلوط نمک و سرکه پر کنید و در ظرف را محکم ببندید و در جایی که نه گرم باشد و نه سرد قرار دهید تا ترشی جا بیفتند.
بعد از اینکه در ظرف ترشی را باز کردید حتما آن را در یخچال قرار دهید.دقت کنید پس از اینکه آلوها را شستید آنها را خشک کنید تا آب اضافه آن باعث کپک زدن ترشی نشود.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
ترشی آلو را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 15 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- پلو کرفس با مرغ نوعی پلوی مخلوط است که از ترکیب برنج با کرفس،…
فراشپز- سوپ ماکارانی یکی از انواع سوپهای سبزیجات است که به جای حبوبات در آن…
فراشپز- پاییز که از راه میرسد سروکله صیفیجاتی مثل کدو تنبل یا همان کدو حلوایی…
فراشپز- ذرت مکزیکی یکی از محبوبترین و پرطرفدارترین غذاهای خیابانی است که طعم بینظیر و…
فراشپز- قورمه سبزی یکی از غذاهای محبوب و سنتی ایرانی است که تهیهی آن کمی…
فراشپز- تاس کباب، ترکیب خوشمزه خورش گوشت مخصوص با پلو یکی از غذاهای مورد علاقه…