اگر دوست دارید که یک ترشی خانگی درست کنید در ادامه این مطلب می توانید طرز تهیه “ترشی آلو” را ملاحظه نمایید.
آلو جنگلی:1 کیلوگرم
سرکه:1 لیتر
سیر:2 عدد
فلفل سبز:2 عدد
نمک:1 قاشق غذاخوری
نمک و سرکه را با هم مخلوط کنید و بعد آلوهای شسته شده را به همراه فلفل و سیر در ظرف های مورد نظر بریزید و روی آنها را با مخلوط نمک و سرکه پر کنید و در ظرف را محکم ببندید و در جایی که نه گرم باشد و نه سرد قرار دهید تا ترشی جا بیفتند.
بعد از اینکه در ظرف ترشی را باز کردید حتما آن را در یخچال قرار دهید.دقت کنید پس از اینکه آلوها را شستید آنها را خشک کنید تا آب اضافه آن باعث کپک زدن ترشی نشود.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
ترشی آلو را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 15 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
کرپ فرانسوی یکی از صبحانههای بسیار خوشمزه است که شباهت زیادی به پنکیک دارد و…
عدس پلو بوشهری یکی از انواع عدس پلوهای مجلسی است که با شوید، کشمش، گردو،…
ارمنی پلو را میتوانید با بال مرغ، ران و سینه مرغ یا با گوشت تکهای…
در ادامه آموزش درست کردن “نوشیدنی لیموناد” برای رفع تشنگی را در خانه برای شما…
طرز تهیه “خوراک میگو” با لوبیا سبز . این غذا بسیار سالم و رژیمی است…
مرغ زعفرانی یکی از روشهای طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از…