اگر میخواهید یک رسپی آسان و فوری برای تهیه ترشی با بادمجان داشته باشید، این مطلب به درد شما میخورد.
اگر علاقه مند به ترشی بادمجان هستید ولی نمیتوانید چند روز برای آماده شدنش صبر کنید، در این بخش از آموزش ترشی در آشپزخانه نمناک همراه ما باشید که قرار است باهم یک ترشی فوری خوشمزه با کلم و بادمجان را تهیه کنیم.
بادمجان 1 کیلوگرم
کلم بنفش 3 لیوان
سیر 5 الی 8 حبه
هویج 10 عدد
نمک 3 قاشق غذاخوری
سرکه به میزان لازم
نعنا خشک 3 قاشق غذاخوری
ابندا بادمجان ها را با سرکه حدود 15 الی 20 دقیقه می پزیم.
سپس آنها را داخل ظرف مناسب ریخته و به آن نعنا خشک، کلم قرمز ریز شده، هویج رنده شده و نمک و فلفل تند را به همراه چند حبه سیر خرد شده اضافه می کنیم.
تمام مواد را بخوبی باهم مخلوط کرده و بعد داخل ظرف شیشه ای مناسب ترشی میریزیم.
دراین مرحله سرکه را به مواد ترشی بادمجان اضافه می کنیم؛ سرکه را تا جایی می ریزیم که روی مواد رو کامل بپوشاند.
حالا درب شیشه را بسته و داخل یخچال قرار میدهیم تا خنک شود.
این ترشی در عرض 1 روز آماده خوردن می شود.
منبع: نمناک
فراشپز- تاس کباب، ترکیب خوشمزه خورش گوشت مخصوص با پلو یکی از غذاهای مورد علاقه…
فراشپز- طعم گوجه فرنگی را نمیتوان در غذاها نادیده گرفت. طعم آن به غذاها مزهای…
فراشپز- خرمالو را میتوان بهصورت تازه، خشک یا پخته مصرف کرد و معمولاً در سراسر…
فراشپز- سیب زمینی کریسپی پارمسانی نوع روش ویژه برای پخت سیب زمینی کریسپی است که…
فراشپز- سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای گیاهی است که از ترکیب کلم بروکلی…
فراشپز- همبرگر گیاهی نوعی همبرگر سالم و بسیار خوشمزه است که به جای گوشت با…