اگر شما هم از طرفداران ترشی خانگی هستید،این مطلب را از دست ندهید.
ترشی بامیه یکی از ترشی های خاص و خوشمزه می باشد و استفاده از این ترشی تاثیر زیادی برای سلامت بدن از جمله تقویت مغز،درمان چاقی و سلامت قلب دارد. پس با ما همراه باشید تا طرز تهیه این ترشی خوشمزه و مقوی را به شما آموزش دهیم.
بامیه ریز یک کیلو
سیر یک بوته
فلفل سبز تند 3 تا 4 عدد
میخک 2 عدد
نمک و سرکه به میزان لازم
شوید و ترخون یک ساقه
ابتدا بامیه ها را پاک کرده و بدون اینکه ساقه را آن جدا کنید بشویید و بگذارید تا خوب خشک شود. در مرحله بعد سیرها را پوست گرفته و بشویید و بگذارید تا خشک شود. بامیه را داخل یک شیشه تمیز بریزید و لابه لای آن فلفل، میخک، سبزی و سیر قرار دهید. در نهایت نمک و سرکه را مخلوط کرده و بریزید تا روی مواد را بگیرد. روی شیشه را با یک پلاستیک پوشانده و درب آن را محکم ببندید. ترشی بامیه را در یک محیط خنک و تاریک نگهداری کنید تا برسد.
برای رقیق کردن سرکه میتوانید به ازای هر یک لیتر سرکه یک لیوان آب جوشیده سرد اضافه کنید سپس روی مواد ترشی بریزید.
میزان فلفل به ذائقه شما بستگی دارد و میتوانید میزان آن را کم و یا زیاد کنید.
همه مواد ترشی باید کاملا خشک باشد خیس بودن مواد باعث کپک زدن ترشی می شود.
برای تهیه این ترشی حتما از بامیه های ریز استفاده کنید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 5دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
طرز تهیه “خوراک میگو” با لوبیا سبز . این غذا بسیار سالم و رژیمی است…
مرغ زعفرانی یکی از روشهای طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از…
اگر قصد دارید خودتان دوغ را درست کنید در ادامه دستور تهیه خانگی دوغ را…
ساندویچ مرغ با سیب زمینی کبابی یک ساندویچ خوشمزه و فوقالعاده ساده ای که نیم…
سالاد بادمجان سرخ شده یکی از انواع سالادهای سرد است که با بادمجان سرخ شده…
مرجیمح سوپو، یکی از انواع سوپهای بسیار خوشمزه و مجلسی کشور ترکیه است که از…