برای درست کردن “ترشی تربچه” خوشمزه همراه ما باشید.
فلفل هالپانو (یا فلفل های دیگر) : یک عدد
برش های باریک تربچه: 3/4 فنجان
برش های باریک هویج :1/4 فنجان
سیر سبز (یا معمولی) خرد شده :یک حبه
شکر ارگانیک: نصف فنجان
سرکه برنج:نصف فنجان
نمک دریایی :نصف قاشق چایخوری
شکر ، نمک و سرکه را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و شکر حل شود.سپس سیر ، هویج و تربچه را به آن اضافه کنید و بعد از یکی دو جوش از روی حرارت بردارید.
ظرف یا شیشه مورد نظرتان را استریل کنید و مواد سرد شده را داخل آن بریزید و در آن را ببندید و یک شب در محیط اتاق نگه دارید و بعد در یخچال بگذارید.
از آب این ترشی میتوانید در تهیه سس سالاد هم استفاده کنید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- برای آمادهسازی املت کنگر، ابتدا کنگر تازه را تمیز کنید، پس از شستن آن…
فراشپز- برای آماده سازی کیک گوجه سبز، ابتدا تخممرغها را با شکر حسابی هم بزنید…
فراشپز- تارت ماست یکی از دسرهای خوشمزه و سالمی است که میتواند به عنوان یک…
فراشپز- سالاد تبوله یکی از معروفترین و پرطرفدارترین سالادهای خاورمیانهای است که اصالت آن به…
فراشپز- پاستا خامه ای زعفرانی یک غذای فوق العاده خوشمزه و جذاب است که یک…
فراشپز- شیرینی بهارنارنج یکی از محبوبترین و خوشمزهترین شیرینیهای ایرانی است که در ایام خاصی…