برای درست کردن “ترشی تربچه” خوشمزه همراه ما باشید.
فلفل هالپانو (یا فلفل های دیگر) : یک عدد
برش های باریک تربچه: 3/4 فنجان
برش های باریک هویج :1/4 فنجان
سیر سبز (یا معمولی) خرد شده :یک حبه
شکر ارگانیک: نصف فنجان
سرکه برنج:نصف فنجان
نمک دریایی :نصف قاشق چایخوری
شکر ، نمک و سرکه را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و شکر حل شود.سپس سیر ، هویج و تربچه را به آن اضافه کنید و بعد از یکی دو جوش از روی حرارت بردارید.
ظرف یا شیشه مورد نظرتان را استریل کنید و مواد سرد شده را داخل آن بریزید و در آن را ببندید و یک شب در محیط اتاق نگه دارید و بعد در یخچال بگذارید.
از آب این ترشی میتوانید در تهیه سس سالاد هم استفاده کنید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…