“ترشی ذرت” را در عرض 15 دقیقه ترشی جدید و جالبی با ذرت آماده کنید و آن را به همراه غذا سرو نمایید.
درست کردن ترشی ذرت کار بسیار سادهای است و شما میتوانید این ترشی را با تغییرات جزئی، به شکل ترشی ذرت ساده، ترشی بلال شیری، ترشی ذرت و فلفل درست کنید.
ذرت کامل :8 عدد بزرگ
سرکه سیب :½4 پیمانه
پیاز قرمز:1 عدد بزرگ
شکر:¾پیمانه
نمک :¼پیمانه
فلفل چیلی قرمز :7 عدد
برگ بوی خشک :1 عدد
برای درست کردن ترشی ذرت در یک قابلمه آب ، شکر ، نمک ، سرکه و برگ بو را بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید و شکر حل شود.
فلفل چیلی ها را هم از طول بشکافید و به بقیه مواد اضافه کنید و بعد از 2 الی 3 جوش آن را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا 10 دقیقه ای خنک شود.
در این فاصله ذرت ها را به طول 4 سانتیمتر ببرید و به همراه پیاز های ورقه ای شده نازک در 4 شیشه 1 لیتری دردار و تمیز قرار دهید.
مخلوط سرکه و شکر و نمک را که هنوز کاملا خنک نشده است داخل شیشه ها بریزید و با در باز شیشه ها را به مدت یک ساعت و نیم در یخچال قرار دهید تا خنک شود.بعد در شیشه ها را ببندید و به مدت 1 روز یا نهایت 2 روز در یخچال نگه دارید تا آماده شود.
بعد ذرت ها را به صورت سرد سرو کنید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و
ترشی ذرت را می توانید در وعده دسر – سرو کنید .
منبع: نمناک
فراشپز- کاچی شیر نوعی دسر خوشمزه و مقوی است است که به جای آب با…
فراشپز- در این ویدئو یک آشپز اهل روسیه با مواد اولیه شامل: گوشت بره، نمک،…
در این ویدیو سبک جدید از پخت کوفته با دال عدس را خواهید دید:
فراشپز- در این ویدئو یک آشپز چینی را میبینید که با مواد اولیه شامل: یک…
فراشپز- آلو مسما یکی از غذا هاس اصیل ایرانی می باشد که طعم و مزه…
فراشپز- پیراشکی گوشت با سیب زمینی یکی از روشهای بسیار خوشمزه برای تهیه یک پیراشکی…