“ترشی ذرت” را در عرض 15 دقیقه ترشی جدید و جالبی با ذرت آماده کنید و آن را به همراه غذا سرو نمایید.
درست کردن ترشی ذرت کار بسیار سادهای است و شما میتوانید این ترشی را با تغییرات جزئی، به شکل ترشی ذرت ساده، ترشی بلال شیری، ترشی ذرت و فلفل درست کنید.
ذرت کامل :8 عدد بزرگ
سرکه سیب :½4 پیمانه
پیاز قرمز:1 عدد بزرگ
شکر:¾پیمانه
نمک :¼پیمانه
فلفل چیلی قرمز :7 عدد
برگ بوی خشک :1 عدد
برای درست کردن ترشی ذرت در یک قابلمه آب ، شکر ، نمک ، سرکه و برگ بو را بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید و شکر حل شود.
فلفل چیلی ها را هم از طول بشکافید و به بقیه مواد اضافه کنید و بعد از 2 الی 3 جوش آن را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا 10 دقیقه ای خنک شود.
در این فاصله ذرت ها را به طول 4 سانتیمتر ببرید و به همراه پیاز های ورقه ای شده نازک در 4 شیشه 1 لیتری دردار و تمیز قرار دهید.
مخلوط سرکه و شکر و نمک را که هنوز کاملا خنک نشده است داخل شیشه ها بریزید و با در باز شیشه ها را به مدت یک ساعت و نیم در یخچال قرار دهید تا خنک شود.بعد در شیشه ها را ببندید و به مدت 1 روز یا نهایت 2 روز در یخچال نگه دارید تا آماده شود.
بعد ذرت ها را به صورت سرد سرو کنید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و
ترشی ذرت را می توانید در وعده دسر – سرو کنید .
منبع: نمناک
کرپ فرانسوی یکی از صبحانههای بسیار خوشمزه است که شباهت زیادی به پنکیک دارد و…
عدس پلو بوشهری یکی از انواع عدس پلوهای مجلسی است که با شوید، کشمش، گردو،…
ارمنی پلو را میتوانید با بال مرغ، ران و سینه مرغ یا با گوشت تکهای…
در ادامه آموزش درست کردن “نوشیدنی لیموناد” برای رفع تشنگی را در خانه برای شما…
طرز تهیه “خوراک میگو” با لوبیا سبز . این غذا بسیار سالم و رژیمی است…
مرغ زعفرانی یکی از روشهای طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از…