آشپزی

طرز تهیه ترشی شلغم خانگی

فراشپز- اگر شما هم به درست کردن انواع ترشی علاقمند هستید،دعوت می کنم در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ترشی شلغم

شلغم ۱ کیلو
لبو ۱-۲ عدد
سیر ۳-۴ حبه
برگ بو ۱ عدد
نمک ۱ قاشق مربا خوری
آب جوشیده سرد ۲ لیوان
سرکه ۲ لیوان
سیاه دانه ، تخم گشنیز ،گلپر ۱ قاشق مرباخوری (در صورت تمایل)

طرز تهیه ترشی شلغم

مرحله اول :

برای درست کردن این ترشی ابتدا شغلم ها رو خوب می شوییم و آبکش می کنیم. پوستشون رو می گیریم و سر و تهشون رو جدا کرده و به شکل دلخواه برش می زنیم. اگر دوست داشتید می تونید قالب هم بزنید.

لبو خام قرمز رو هم می شوییم و پوست می گیریم و خرد یا قالب می زنیم. (لبو به این دلیل اضافه می کنیم که ترشیمون خوش رنگ و قرمز بشه.اگر نداشتید می تونید حذف کنید. یا از کلم قرمز استفاده کنید.)

سیر ها رو هم پوست می گیریم و به شکل ورقه ای خرد می کنیم.

مرحله دوم :

دو لیوان آب رو داخل قابلمه ی کوچکی ریخته و روی حرارت قرار می دیم. یک قاشق مرباخوری نمک و برگ بو رو هم داخلش می ریزیم. بعد از اینکه آب جوشید کنار می گذاریم تا خنک بشه

مرحله سوم :

داخل شیشه ای تمیز و خشک یک لایه شلغم خرد شده ، چند دونه لبو و سیر می ریزیم و دوباره شلغم. به همین ترتیب لایه لایه می ریزیم تا شیشه پر بشه. یک قاشق مرباخوری هم سیاه دانه ،گلپر و تخم گشنیز می ریزیم. که اختیاری هست.

مرحله چهارم :

آب جوشیده سرد شده رو با دو لیوان سرکه سفید مخلوط می کنیم و شیشه رو باهاش پر می کنیم.

درب شیشه رو محکم می بندیم و در یخچال می گذاریم.

بعداز یک هفته ترشی خوشمزه و مقوی ما آماده س

نوش جونتون

زمان آماده سازی : ۱ ساعت

ترشی شلغم رو می تونید در کنار انواع غذاها میل کنید.

امیدوارم این ترشی خوشمزه رو درست کنید و در کنار خانواده و عزیزان از خوردنش کلی لذت ببرید‌.

منبع: عصر ترکیه

 

فراشپز

Recent Posts

دمنوش بابونه برای چی خوبه ؟؛ روش تهیه دمنوش بابونه

فراشپز- بابونه گیاهی است که برای بهبود گوارش و کاهش مشکلات معده نیز فواید بسیاری…

13 ساعت ago

همه فوت و فن تهیه یک میگو پلوی خوشمزه

فراشپز- غذاهای دریایی از دیگر غذاهای نسبتا پرطرفدار بین ایرانی هاست که برخی از آنها…

14 ساعت ago

خاص‌ترین پاستای دنیا را با این روش درست کنید

فراشپز- پاستا از آن جمله غذاهایی است که در بین کودکان و جوانان طرفداران زیادی…

14 ساعت ago

سالاد ویژه با ترکیب خاص مرغ و انگور

وقتی از شب قبل مرغ پخته دارید یا اینکه می‌خواهید برای ظهر ناهار زرشک‌پلو با…

15 ساعت ago

همه با این سس عاشق میگو می‌ شوند

فراشپز- اگر از وعده قبلی غذایتان مقداری پلوی سفید باقی مانده است و مقداری هم…

16 ساعت ago

این قیمه با همه قیمه‌هایی که خوردید فرق دارد

فراشپز- قیمه‌پلو یکی از نذری‌های معمول است که مشابه آن را اردبیلی‌ها هم دارند، البته…

16 ساعت ago