طرز تهیه ترشی فلفل؛ تند اما فوق‌العاده

اگر به فلفل علاقه دارید و همه‌چیز را تند می‌خورید، دست به کار شوید و این ترشی را درست کنید.

مواد لازم برای تهیه ترشی فلفل:

فلفل سبز تند: ۵۰۰ گرم
سرکه: ۱ لیتر
نمک: به مقدار لازم
سیر: ۱ بوته
ترخون و نعناع: چند شاخه

طرز تهیه ترشی فلفل:

۱. سه لیتر آب را با سه قاشق نمک مخلوط می‌کنیم و می‌جوشانیم. آب جوشیده را می‌گذاریم سرد شود، فلفل‌ها را هم می‌شوییم و سه روز در آب نمک می‌گذاریم بماند.

۲. بعد از سه روز فلفل‌ها را آبکش می‌کنیم تا آبشان گرفته بشه سیر را حبه حبه پاک می‌کنیم.

۳. نعناع و ترخون را هم پاک می‌کنیم و می‌شوییم و می‌گذاریم حتما آبشان برود و خیس نباشد.

۴. ظرف مناسب شیشه‌ای را در نظر می‌گیریم و یک ردیف فلفل در آن می‌گذاریم و بقیه اقلام را یک ردیف دیگر می‌گذاریم. به همین ترتیب تا تمام فلفل‌ها و موادمان پر شود.

۵. بعد شیشه را با سرکه پر می‌کنیم. یک روز در شیشه را باز می‌گذاریم و بعد از یک روز در را محکم می‌بندیم و بعد از حدود پانزده روز ترشی ما آماده است.

منبع: ایرنا

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه یتیمک بادمجان به روش شیرازی و بوشهری

فراشپز- اگر اهل جنوب کشور هستید، این غذا را حتما خورده‌اید. یتیمی، یتیمک و یتیمچه،…

1 روز ago

طرز تهیه هزاری، غذای محلی بندرعباس

فراشپز- هزاری از غذاهای لذیذ و پرطرفدار مردم بندرعباس محسوب می‌شود که آن را با…

2 روز ago

غذای محبوب پاندای کونگ فوکار؛ طرز تهیه کوفته برنجی ژاپنی (اونیگیری)

فراشپز- اونیگیری یا اموسوبی، نوعی توپک برنجی یا کوفته برنجی ژاپنی است که به شکل‌های…

2 روز ago

خورش کدو حلوایی را با این دستور متفاوت درست کنید

فراشپز- خورش کدو حلوایی یکی از انواع خورشت‌های خوشمزه و خوشرنگ پاییزی است که از…

2 روز ago

قرمه بادمجون؛ یک خوراک خوشمزه برای عاشقان بادمجان!

فراشپز- قرمه بادمجان نوعی خوراک بسیار خوشمزه و آسان است که از ترکیب بادمجان با…

2 روز ago

طرز تهیه قره‌ماش شورباسی؛ غذای خوشمزه و اصیل ارومیه

فراشپز- قره‌ماش شورباسی نوعی خوارک خوشمزه و مقوی ترکی است که از ترکیب قره‌ماش با…

2 روز ago