ترشی فلفل دلمه ای به عنوان یک نوع ترشی با طبعی سرد برای اکثر فصول قابل استفاده است. طرز تهیه این ترشی را در این بخش مشاهده می کنید.
فلفل سبز دلمه ای 2 کیلوگرم
کلم پیچ کوچک 1 بوته
موسیر 350 گرم
گلپر 50 گرم
هویج فرنگی 250 گرم
فلفل تند 6 عدد
نمک و سرکه به مقدار کافی
سبزی (شوید – ترخون – مرزه – نعناع) 500 گرم
کلم پیچ و موسیر و هویج را کاملا شسته و به همراه سبزی پاک کرده و ریز خرد میکنیم. فلفل سبز های دلمه ای را می شوییم و درون آنها را با دقت و به آرامی خالی می کنیم و مواد فوق را درون فلفل دلمه ای های خالی شده میریزیم. بعد از اینکه مواد را داخل فلفل دلمه ای ها ریختیم ادویه را اضافه کرده و درب فلفل دلمه ای ها را می بندیم. هرکدام از فلفل دلمه ای های شکم پر شده را داخل ظرف ترشی قرار داده و مخلوط نمک و فلفل به همراه سرکه را بر روی آنها میریزیم. درب ظرف را محکم می بندیم و در جای خشک و خنک نگهداری میکنیم. ترشی بعد از یک ماه آماده مصرف است.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…