برای درست کردن ترشی قارچ در ابتدا قارچ و سبزی ها را تمیز شسته و در آبکش قرار داده تا آب آنها برود. بعد نمک و سرکه را در آب حل کرده روی حرارت قرار دهید تا بجوشد…
قارچ ریز 1 کیلو
سبزیجات معطر شامل (ترخون.سیر.فلفل سبز یا قرمز.نعنا) به اندازه کافی
سرکه سفید 1 پیمانه
نمک 8 قاشق غذاخوری
آب دو نیم تا سه لیتر
سبزی ها را تمیز کنید و بشوید تا خشک شوند.قارچ ها را هم بشویید و در آبکش بگذارید تا آبش کشیده شود.
در مرحله بعد آب را با سرکه و نمک مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.کمی که جوشید از روی حرارت بردارید و بگذارید تا کاملا سرد شود.
وقتی همه مواد آماده بودند در ظرف مورد نظرتان قارچ ها را بریزید و لا به لای قارچ ها سبزیهای معطر ، سیر و فلفل بگذارید.
بعد درون ظرف سرکه سرد شده بریزد و پر کنید. در ظرف را محکم ببندید تا هوا نکشد و به مدت 2 هفته در جای خنک نگهداری کنید تا قارچ ها آماده شوند.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
منبع: نمناک
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…