اگر به دنبال تنوع و ترشی جدید سر سفره شامتان هستید، ترشی قارچ و فلفل دلمه انتخاب بسیار مناسب و خوشمزه ای است. در این مطلب شما را با چند دستور تهیه این ترشی خوشمزه و جدید آشنا میکنیم.
اگر از ترشیهای تکراری خسته شدهاید و میخواهید مزه جدیدی را امتحان کنید، ترشی قارچ و فلفل دلمه ترکیب بسیار مناسبی برای تنوع سر سفرههای شما محسوب میشود.
برای طعم دار کردن این ترشی میتوانید از انواع سبزیجات، سیر، پیاز، ادویه و فلفل استفاده کنید.
اگر میخواهید ترشی قارچ و فلفل دلمه مجلسی داشته باشید، بهتر است از قارچهای دکمهای کوچک استفاده کنید تا نیازی به خرد کردنشان نداشته باشید و حتما از فلفل دلمهای قرمز در ترکیب ترشی استفاده کنید تا ظاهر زیباتری داشته باشید.
قارچ ۱ کیلو
فلفل دلمه رنگی نیم کیلو یا ۲۵۰ گرم
نمک ۱ قاشق غذا خوری
زردچوبه ۱ قاشق غذا خوری
فلفل قرمز خشک خرد شده ۱ قاشق غذا خوری
پیاز کوچک یا حبه سیر یک عدد
نعنا و جعفری خشک به میزان لازم
سرکه به میزان لازم
فلفل دلمه و قارچ را خلالی خرد کنید، پیاز و سیر را اضافه کنید و داخل شیشه مناسب بریزید.
نمک، فلفل و زردچوبه روی آن بپاشید و سبزی خشک رویشان بریزید.
روی شیشهها را با سرکه پر کنید و درشان را ببندید و در یخچال نگهداری نمایید.
بعد از ۲ هفته ترشی شما آماده است.
فلفل دلمه ( رنگهای دلخواه ) ۲ عدد
قارچ ۳۰۰ گرم
سیر ۴ حبه
سرکه سفید ۱ و نیم لیوان دسته دار فرانسوی
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری
فلفل دلمهها را روی شعله پخش کن یا داخل فر کباب کنید و به شکل دلخواه خرد نمایید. قارچها را ورقهای خرد کنید و در قابلمه بریزید و ۶ قاشق غذاخوری سرکه و ۱ قاشق غذاخوری نمک اضافه نمایید و ۲ دقیقه روی حرارت زیاد بگذارید و سپس آبکش کنید.
همه مواد را مخلوط کرده در شیشهای تمیز بریزید و روی آن را با سرکه پر کنید و در صورت تمایل کمی نمک اضافه کنید.
میتوانید از سبزی دلخواه و ادویه ترشی و چند عدد فلفل سبز تند در ترکیب این ترشی خوشمزه استفاده کنید.
در ظرف را ببندید و دور از نور خورشید نگهداری نمایید. یک هفته بعد ترشی شما آماده است.
قارچ ۱ کیلو گرم
هویج نگینی خرد شده ۲ فنجان
فلفل دلمه نگینی خرد شده ۲ فنجان
نمک ۲ قاشق غذا خوری
فلفل سیاه ۲ قاشق غذا خوری
سرکه سفید ۲ فنجان
سرکه بالزامیک ۱/۲ فنجان
قارچها را به ۳ – ۴ قسمت تقسیم کنید و درون قابلمهای در حال جوش با نیم لیتر آب و ۱ قاشق مربا خوری سرکه بریزید و ۲۰ دقیقه بجوشانید.
بعد از ۱۰ دقیقه هویج، نمک، فلفل سیاه و تخم کرفس را اضافه کنید.
سرکه سفید و بالزامیک و فلف دلمه را اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر بجوشانید.
سرکه را در کاسهای شیشهای بریزید و بگذارید سرد شود سپس در ظروف شیشه ای بریزید و در شیشه را ببندید و به مدت ۱۰ دقیقه در حمام آب گرم قرار دهید.
قارچ دکمهای ریز ۱ کیلو
آب ۲ لیتر
نمک به میزان لازم
سرکه ۲ لیوان
فلفل دلمهای سبز ۱ عدد
سیر ۵ عدد
فلفل سبز تند ۴ عدد
آبلیمو به میزان لازم
برای تهیه این ترشی از قارچهای دکمهای ریز استفاده کنید تا نیازی به خرد کردنشان نباشد و ظاهر زیباتری داشته باشند.
قارچها را خوب بشویید و در آبکش بریزید و کمی آبلیمو رویشان اسپری کنید که سیاه نشوند و ۲ ساعت کنارب بگذارید تا آب اضافه شان کاملا گرفته شود.
یک قابلمه آب را به جوش بیاورید و نمک به آن اضافه کنید.
فلفل دلمه را به صورت نواری خرد کنید.
سیر را پوست بگیرید و کناری بگذارید.
فلفل سبزها را بشویید و یک ربع در آبکش بگذرید آبش گرفته شود.
داخل شیشهها تعدادی قارچ بریزید و رویش چند نوار فلفل دلمه یک عدد فلفل سبز و یک عدد سیر بگذارید و به همین ترتیب شیشهها را کاملا گرم کنید.
آب جوشیده را با نسبت ۱ به ۲ به همراه سرکه روی مواد بریزید به طوری که سرکه روی قارچها را بپوشانید.
در شیشه را ببندید و به مدت ۳ هفته در جای تاریک و خنک نگهداری کنید.
منبع: ایرنا
کرپ فرانسوی یکی از صبحانههای بسیار خوشمزه است که شباهت زیادی به پنکیک دارد و…
عدس پلو بوشهری یکی از انواع عدس پلوهای مجلسی است که با شوید، کشمش، گردو،…
ارمنی پلو را میتوانید با بال مرغ، ران و سینه مرغ یا با گوشت تکهای…
در ادامه آموزش درست کردن “نوشیدنی لیموناد” برای رفع تشنگی را در خانه برای شما…
طرز تهیه “خوراک میگو” با لوبیا سبز . این غذا بسیار سالم و رژیمی است…
مرغ زعفرانی یکی از روشهای طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از…