کمتر چیزی هست که نشود با آن ترشی درست کرد؛ یکی از اینها لوبیا سبز است که شاید در نگاه اول ترشی جذابی به نظر نرسد، اما کافی است امتحان کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
لوبیا سبز پاک شده: نیم کیلو
فلفل قرمز تند: ۱-۲ عدد
سیر: ۱ حبه تپل
تخم گشنیز: ۱/۲ قاشق چای خوری
فلفل سیاه درسته: ۱ قاشق چای خوری
نمک: ۱- ۲ قاشق چای خوری
سرکه: ۱ پیمانه
اب: ۱ پیمانه
شوید: ۱ شاخه کوچیک
لیموترش تازه: یک پر یا نصف ۱ عدد لیمو ترش ریز
۱. لوبیاهای تازه و آبدار را انتخاب کنید، بشویید و بگذارید آب آن برود.
۲. آب و سرکه و نمک و تخم گشنیز و فلفل سیاه و قرمز را داخل قابلمه بریزید و بگذارید روی حرارت تا بجوشد. یکی دوجوش که زد زیر حرارت را خاموش کنید.
۳. ته شیشه مورد نظر سیر پرک شده را بریزید و ۱ شاخه شوید کوچیک بگذارید.
۴. لوبیاها را دسته کنید و داخل شیشه بگذارید و مخلوط آب و سرکه را داغ بریزید روی لوبیاها.
۵. روی شیشه لیمو را بزارید، در شیشه را محکم ببندید و در جای خنک و تاریک نگهداری کنید.
منبع: ایرنا
کرپ فرانسوی یکی از صبحانههای بسیار خوشمزه است که شباهت زیادی به پنکیک دارد و…
عدس پلو بوشهری یکی از انواع عدس پلوهای مجلسی است که با شوید، کشمش، گردو،…
ارمنی پلو را میتوانید با بال مرغ، ران و سینه مرغ یا با گوشت تکهای…
در ادامه آموزش درست کردن “نوشیدنی لیموناد” برای رفع تشنگی را در خانه برای شما…
طرز تهیه “خوراک میگو” با لوبیا سبز . این غذا بسیار سالم و رژیمی است…
مرغ زعفرانی یکی از روشهای طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از…