اگر فلفل بخش جدانشدنی وعدههای غذاییتان است، حتما با انواع آن آشنا هستید و در غذاهای مختلف یا از پودر و سس آن استفاده میکنید یا از فلفل سبز تازه.
چاشنیای که با تندیاش طعم غذا را هم لذیذتر میکند و هم سوخت و ساز بدن را آنقدر بالا میبرد که دیگر عذابوجدانی برای چاقشدن باقی نمیماند. اگر فلفلخور حرفهای هم باشید حتما با سس فلفل، ترشی فلفل و انواع فرآوردههای خودساخته فلفل هم آشنا هستید. یکی از بهترین ترشیهای فلفلی، ترشی لیمو است که بخش زیادی از آن فلفل قرمز است. یک ترشی با طعم ترش و تند که هر فلفلخوری را به اوج لذت میرساند.
لیموترش شیرازی: ۲ کیلو
آبلیموی تازه: ۱ شیشیه
نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
۱. پس از اینکه لیموها شسته و خشک شد، آنها را ۴ قاچ کنید ولی انتهای لیموها بسته بماند.
۲. سپس روی هر کدام فلفل قرمز و نمک بپاشید و در یک ظرف شیشهای روی هم قرار دهید.
۳. زمانی که شیشه پر شد، آبلیموی تازه را به آن اضافه کنید تا روی لیموها را کامل بگیرد.
۴. در شیشه را محکم ببندید و حدودا دو هفته جلوی آفتاب قرار دهید.
۵. مقدار تندی این ترشی به ذائقه شما برمیگردد و میزان فلفل را طبق آن به ترشی اضافه کنید.
۶. سعی کنید از لیموهای تازه و با پوست نازک استفاده کنید. این ترشی با پوست سرو میشود.
۷. در استفاده از نمک زیاده روی نکنید. شوری زیاد ممکن است طعم این ترشی را تغییر دهد.
منبع: ایرنا
فراشپز- تحقیقات نشان میدهند که رژیم غذایی ما بر کیفیت خواب ما اثر میگذارد و…
فراشپز- شیرینی نازک پستهای یک نوع شیرینی اصیل قزوینی است که برای اعیاد مختلف تهیه…
فراشپز- تاک پلو یا پلو برگ مو، یکی از پلوهای مخلوط با طعم ترش جذاب…
فراشپز- قابلی پلو که با نام کابلی پلو هم شناخته می شود از غذاهای بسیار…
فراشپز- شیرینپلو از آن غذاهایی است که اغلب بهخاطر سختی درست کردن، بیخیالش میشویم اما…
فراشپز- ما با غذاهای ایتالیایی از جمله پاستا، پیتزا و ماکارونی آشنا هستیم، شاید هم…
View Comments
درود..با پوست تلخ نمیشه؟!! دوستان اگه تجربه شو دارن ،لطفا در اختیار بقیه هم قرار بدن...ممنون...
درود
بهترین روش اینه که لیموی رسیده زرد شده تازه را به چهار قسمت تقسیم و تخم ان را بگیرید و در ظرفی بریزید ومقداری نمک .و به ذایقه خود فلفل قرمز که به تیکه های خیلی ریز شده
اضافه کنید اگر میخواهید رنگ دل پذیر تری داشته باشد فلفل دلمه خشک یا همان پودر پاپریکا به ان اضافه کنید ..مقداری گلپر و برای بازم برای بهتر رنگ گرفتن میتواند از گلرنگ هم اضافه کنید و مقداری هم اب ایموی تازه اضافه کنید و در اخر چند قاشق روغن مایع یا روغن زیتون به ان اضافه کنید و ظرف تان را مقداری خالی بگذارید و جایی گرم قرار دهید و یک روز در میان بهم زنید
اضافه کردن روغن موجب میشود که ترشی تان کپک نزند
چنانچه گپک زد ان مقدار کپک را دور کنید و مشکلی ندارد
و اگر لباب ظرف تان پر باشد سریز میشود. با یک شیشیه کوچک مثلا یک گیلو لیموترش را گرفته 300گرم ان را اب بگیرید و بقیه را ریزکنید
سلام بستگی داره من هرچی درست کردم با پوست و بدون پوست تلخ شده اما خواهر و خواهر شوهرم درست میکنند عالی با پوست هم هست .
درود
احتمالا لیموی تان تازه نبوده
و
هنوز جا نیفتاده فلفل قرمز را بیشتر کنید تلخی ان کم رنگ میشود
سلام
اگر با لیموی 4 فصل درست کنید نه تلخ میشه وظاهرش هم خوشکلتر میشه. من درست کردم عالی بود
درود
بهترین روش اینه که لیموی رسیده زرد شده تازه را به چهار قسمت تقسیم و تخم ان را بگیرید و در ظرفی بریزید ومقداری نمک .و به ذایقه خود فلفل قرمز که به تیکه های خیلی ریز شده
اضافه کنید اگر میخواهید رنگ دل پذیر تری داشته باشد فلفل دلمه خشک یا همان پودر پاپریکا به ان اضافه کنید ..مقداری گلپر و برای بازم برای بهتر رنگ گرفتن میتواند از گلرنگ هم اضافه کنید و مقداری هم اب ایموی تازه اضافه کنید و در اخر چند قاشق روغن مایع یا روغن زیتون به ان اضافه کنید و ظرف تان را مقداری خالی بگذارید و جایی گرم قرار دهید و یک روز در میان بهم زنید
اضافه کردن روغن موجب میشود که ترشی تان کپک نزند
چنانچه گپک زد ان مقدار کپک را دور کنید و مشکلی ندارد
و اگر لباب ظرف تان پر باشد سریز میشود. با یک شیشیه کوچک مثلا یک گیلو لیموترش را گرفته 300گرم ان را اب بگیرید و بقیه را ریزکنید
دوهفته جلو آفتاب به وگندیده نمیشود
اشتباه میکنه باید تواب جوش یه قل بخوره بعاا خشکه بعددوتاقاچ وسطش ایجاد بشه وداخلش فلفل سرخ وپودرکرفس ونمک .ادویه ترشی اضافه بشه وبعد داخلش سرکه ریختهه بشه بعدازدوهفته بایگانی نوش جان بخورولذت ببرودعاکن