لیمو سرد و خشک است اما زیره و سیاه دانه گرم خشک هستند.طرز تهیه “ترشی لیمو ترش” خانگی را در ادامه ببینید.
لیمو عمانی :1 کیلوگرم
زیره :2 قاشق غذاخوری
سیاه دانه :2 قاشق غذاخوری
لیمو عمانی های ترش را ابتدا بشویید و بعد از خشک کردن به وسیله یک چاقو روی پوست آن یک سوراخ یا بریدگی کوچک ایجاد کنید و داخل این سوراخ ها زیره و سیاه دانه بریزید.
سپس با فشار آنها را کنار هم در شیشه ترشی بچینید و در آن را ببندید و شیشه ها را در آفتاب یا جای گرم قرار دهید تا بعد از یک الی یک ماه ونیم بعد ترشی آماده مصرف شود.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
ترشی لیمو ترش را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 15 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- پیاز ترشی یکی از پرطرفدارترین ترشیها است که طعمی ترش و شیرین دارد و…
فراشپز- کیک آلو سیاه یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که با طعمی…
فراشپز- اسموتیها به یکی از نوشیدنیهای محبوب کافی شاپها تبدیل شدهاند و جایگزینی با طراوت…
فراشپز- سالاد سزار یکی از محبوبترین و پرطرفدارترین سالادها در دنیاست که برای تهیه آن…
فراشپز- سوپ برنج یکی از سالمترین و مقویترین انواع سوپ است که با گوشت مرغ،…
فراشپز- در این مطلب طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه به سبک رستوران های گیلانی را…