لیمو سرد و خشک است اما زیره و سیاه دانه گرم خشک هستند.طرز تهیه “ترشی لیمو ترش” خانگی را در ادامه ببینید.
لیمو عمانی :1 کیلوگرم
زیره :2 قاشق غذاخوری
سیاه دانه :2 قاشق غذاخوری
لیمو عمانی های ترش را ابتدا بشویید و بعد از خشک کردن به وسیله یک چاقو روی پوست آن یک سوراخ یا بریدگی کوچک ایجاد کنید و داخل این سوراخ ها زیره و سیاه دانه بریزید.
سپس با فشار آنها را کنار هم در شیشه ترشی بچینید و در آن را ببندید و شیشه ها را در آفتاب یا جای گرم قرار دهید تا بعد از یک الی یک ماه ونیم بعد ترشی آماده مصرف شود.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
ترشی لیمو ترش را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 15 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- همه ما آن روزها را تجربه کردهایم؛ زمانی که ناگهان تماس میگیریم یا پیامی…
فراشپز- نوتلا یکی از محبوبترین کرمهای شکلاتی در جهان است که بسیاری از ما عاشق…
فراشپز-رئیس بادام زمینی؛ یکی از تنقلات بسیار خوشمزه در آمریکا می باشد این فنجان ها…
فراشپز- ذرت پلو یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در فرهنگ غذایی ایران است. این…
فراشپز- با شروع فصل بهار، تعداد زیادی از افراد به آلرژی فصلی مبتلا می شوند.…
فراشپز- زندگی پرشتاب امروزی، فرصت زیادی برای آشپزی مفصل باقی نمیگذارد. بسیاری از افراد، بهویژه…