لیمو سرد و خشک است اما زیره و سیاه دانه گرم خشک هستند.طرز تهیه “ترشی لیمو ترش” خانگی را در ادامه ببینید.
لیمو عمانی :1 کیلوگرم
زیره :2 قاشق غذاخوری
سیاه دانه :2 قاشق غذاخوری
لیمو عمانی های ترش را ابتدا بشویید و بعد از خشک کردن به وسیله یک چاقو روی پوست آن یک سوراخ یا بریدگی کوچک ایجاد کنید و داخل این سوراخ ها زیره و سیاه دانه بریزید.
سپس با فشار آنها را کنار هم در شیشه ترشی بچینید و در آن را ببندید و شیشه ها را در آفتاب یا جای گرم قرار دهید تا بعد از یک الی یک ماه ونیم بعد ترشی آماده مصرف شود.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
ترشی لیمو ترش را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 15 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- تاس کباب، ترکیب خوشمزه خورش گوشت مخصوص با پلو یکی از غذاهای مورد علاقه…
فراشپز- طعم گوجه فرنگی را نمیتوان در غذاها نادیده گرفت. طعم آن به غذاها مزهای…
فراشپز- خرمالو را میتوان بهصورت تازه، خشک یا پخته مصرف کرد و معمولاً در سراسر…
فراشپز- سیب زمینی کریسپی پارمسانی نوع روش ویژه برای پخت سیب زمینی کریسپی است که…
فراشپز- سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای گیاهی است که از ترکیب کلم بروکلی…
فراشپز- همبرگر گیاهی نوعی همبرگر سالم و بسیار خوشمزه است که به جای گوشت با…