طرز تهیه ترشی پیاز قرمز؛ ترد و خوشمزه

ترشی پیاز قرمز به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود و شما می‌توانید با انتخاب ادویه‌های مختلف به طعم ترشی مورد علاقه برسید.

پیازهای قرمز در تره‌بار و میوه فروشی‌ها زیاد شده و می‌توانید با انتخاب پیازهای ریز آن ترشی خوشمزه‌ای در کل فصل از آنها داشته باشید. ترشی پیاز قرمز یا بنفش به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود و شما می‌توانید با انتخاب ادویه‌های مختلف و یکی از روش‌هایی که بیشتر می‌پسندید به طعم ترشی مورد علاقه خود برسید.

مواد لازم برای تهیه ترشی پیاز قرمز:

پیاز قرمز ریز: ۱ کیلوگرم

سیر: ۳۰۰ گرم

نعناع خشک: ۲ قاشق غذاخوری

نمک: ۱ قاشق غذاخوری

سرکه سفید: ۱ لیتر

طرز تهیه و دستور پخت ترشی پیاز قرمز:

۱. پیازهای قرمز و ریز را پوست بگیرید. برای درست کردن ترشی پیاز درسته و سالم، پیازها را مانند علامت به علاوه قاچ بزنید به طوری که داخل پیازها کمی باز شود. مراقب باشید سطح قاچ زدن خیلی عمیق نباشد تا پیاز درسته بماند و جدا نشود. می توانید پیازها را خلالی هم کنید.

۲. سیر را پوست بگیرید و به صورت خلالی خرد کنید. سیرها را می‌تونید با اندازه درشت رنده کنید.

۳. در ظرفی که برای پیاز ترشی انتخاب کرده‌اید به اندازه‌ای پیاز بریزید که یک لایه پیاز کف ظرف را بپوشاند. سپس روی پیاز مقداری سیر بریزید و در ادامه مقداری نعناع خشک ریخته و کمی هم نمک بپاشید. همچنین می‌توانید سیر را با نعناع مخلوط کنید و سپس روی پیاز بریزید.

۴. این مرحله را تا جایی ادامه دهید که تمام ظرف ترشی به صورت لایه لایه با مواد پر شود.

۵. زمانی که ظرف از مواد پر شد، کف ظرف را چند مرتبه به آرامی روی پارچه بکوبید تا مواد پیاز ترشی متراکم شوند.

۶. سرکه سفید را داخل ظرف پیاز ترشی بریزید تا جایی که سطح ترشی را کاملا بگیرد. درب ظرف را محکم ببندید تا هوا نکشد.

۷. برای اینکه پیاز ترشی رنگ خوبی داشته باشه، نباید نوربه آن بتابد. به همین دلیل ظرف پیاز ترشی را داخل پلاستیک سیاه قرار دهید و به مدت ۴ روز در جای گرم نگه داری کنید. بعد از گذشت ۴ روز پیاز ترشی رو در جایی خنک نگهداری کنید. پس از ۸ روز ترشی پیاز قرمز آماده است.

منبع: ایرنا

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه چیز کیک شکلات دبی؛ شیرینی خوشمزه این روزها!

فراشپز- چیز کیک شکلات دبی یکی از خوشمزه‌ترین چیز کیک‌ها است که این روزها طرافداران…

4 ساعت ago

طرز تهیه پلو شوید با مرغ؛ پلوی مخلوط خوشمزه و مقوی

فراشپز- پلو شوید با مرغ نوعی قاطی پلو است که از ترکیب برنج با مرغ،…

4 ساعت ago

اگر عاشق عدس پلو هستید، این دستور ویژه را از دست ندهید!

فراشپز- عدس پلو یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که از ترکیب پلو با عدس…

4 ساعت ago

طرز تهیه حلوا کدو حلوایی؛ حلوای خوشمزه فصل

فراشپز- حلوا کدو حلوایی یکی از انواع خوشمزه حلواهای ایرانی است که از ترکیب کدو…

4 ساعت ago

با این آش سنتی به جنگ آرتروز بروید

فراشپز- حتما با خواص کلم آشنا هستید. سبزی سرشار از ویتامین C، بتاکاروتن و آهن…

4 ساعت ago

طرز تهیه حلوا ارده خانگی بدون شکر؛ سالم و مقوی

فراشپز- حلوا ارده رژیمی نوعی روش درست کردن حلوا ارده بدون استفاده از شکر است…

2 روز ago