“ترشی کدو و پیاز” مکمل بسیار عالی برای انواع غذاها به خصوص غذاهای گوشتی است.
سرکه سیب:2 پیمانه
شکر قهوه ای:¾ 1 پیمانه
برگ بو:3 عدد
نمک:1 قاشق غذاخوری
آویشن خشک:1 قاشق چایخوری
کدو:900 گرم
پیاز خرد شده:2 عدد کوچک
قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و شکر ، برگ بو ، سرکه و نمک و آویشن را داخل آن مخلوط کنید
و تا به مدت 3 دقیقه مواد روی حرارت بجوشند و شکر در آن حل شود.
کدو و پیاز ها را به صورت حلقه های نازک ببرید و داخل ظرف یا شیشه مورد نظر بریزید و مخلوط شکر و سرکه را روی آن پر کنید .
سپس آن را در یخچال قرار دهید و بعد از 3 ساعت این ترشی سالادی را در کنار غذا سرو کنید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
ترشی کدو و پیاز را می توانید در وعده دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…