“ترشی کدو و پیاز” مکمل بسیار عالی برای انواع غذاها به خصوص غذاهای گوشتی است.
سرکه سیب:2 پیمانه
شکر قهوه ای:¾ 1 پیمانه
برگ بو:3 عدد
نمک:1 قاشق غذاخوری
آویشن خشک:1 قاشق چایخوری
کدو:900 گرم
پیاز خرد شده:2 عدد کوچک
قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و شکر ، برگ بو ، سرکه و نمک و آویشن را داخل آن مخلوط کنید
و تا به مدت 3 دقیقه مواد روی حرارت بجوشند و شکر در آن حل شود.
کدو و پیاز ها را به صورت حلقه های نازک ببرید و داخل ظرف یا شیشه مورد نظر بریزید و مخلوط شکر و سرکه را روی آن پر کنید .
سپس آن را در یخچال قرار دهید و بعد از 3 ساعت این ترشی سالادی را در کنار غذا سرو کنید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
ترشی کدو و پیاز را می توانید در وعده دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- نوتلا یکی از محبوبترین کرمهای شکلاتی در جهان است که بسیاری از ما عاشق…
فراشپز-رئیس بادام زمینی؛ یکی از تنقلات بسیار خوشمزه در آمریکا می باشد این فنجان ها…
فراشپز- ذرت پلو یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در فرهنگ غذایی ایران است. این…
فراشپز- با شروع فصل بهار، تعداد زیادی از افراد به آلرژی فصلی مبتلا می شوند.…
فراشپز- زندگی پرشتاب امروزی، فرصت زیادی برای آشپزی مفصل باقی نمیگذارد. بسیاری از افراد، بهویژه…
فراشپز- بستنی جلاتو یکی از محبوبترین و خوشمزهترین دسرها در سراسر جهان به ویژه در…