“ترشی کدو و پیاز” مکمل بسیار عالی برای انواع غذاها به خصوص غذاهای گوشتی است.
سرکه سیب:2 پیمانه
شکر قهوه ای:¾ 1 پیمانه
برگ بو:3 عدد
نمک:1 قاشق غذاخوری
آویشن خشک:1 قاشق چایخوری
کدو:900 گرم
پیاز خرد شده:2 عدد کوچک
قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و شکر ، برگ بو ، سرکه و نمک و آویشن را داخل آن مخلوط کنید
و تا به مدت 3 دقیقه مواد روی حرارت بجوشند و شکر در آن حل شود.
کدو و پیاز ها را به صورت حلقه های نازک ببرید و داخل ظرف یا شیشه مورد نظر بریزید و مخلوط شکر و سرکه را روی آن پر کنید .
سپس آن را در یخچال قرار دهید و بعد از 3 ساعت این ترشی سالادی را در کنار غذا سرو کنید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
ترشی کدو و پیاز را می توانید در وعده دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
کرپ فرانسوی یکی از صبحانههای بسیار خوشمزه است که شباهت زیادی به پنکیک دارد و…
عدس پلو بوشهری یکی از انواع عدس پلوهای مجلسی است که با شوید، کشمش، گردو،…
ارمنی پلو را میتوانید با بال مرغ، ران و سینه مرغ یا با گوشت تکهای…
در ادامه آموزش درست کردن “نوشیدنی لیموناد” برای رفع تشنگی را در خانه برای شما…
طرز تهیه “خوراک میگو” با لوبیا سبز . این غذا بسیار سالم و رژیمی است…
مرغ زعفرانی یکی از روشهای طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از…