وجود ترشی در کنار غذا می تواند اشتهای ما را دو چندان کند و همچنین از لحاظ مواد مغذی می تواند برای ما مفید واقع گردد. در این دستور با طرز تهیه ترشی کلم قرمز و بادمجان آشنا می شویم.
بادمجان یک کیلوگرم
کلم قرمز 750 گرم
نعنا خشک یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل از هر کدام یک قاشق چایخوری
فلفل تند خرد شده نصف پیمانه
سیر خرد شده نصف پیمانه
سرکه به میزان لازم
بادنجان ها را به صورت مکعبی خرد می کنیم، سرکه را روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید. پس از جوش آمدن، بادنجان ها را در سرکه ریخته و 10 دقیقه می جوشانیم. زیر حرارت را خاموش کرده و پس از سرد شدن، کلم قرمز خرد شده، فلفل تند، سیر، نعنا خشک، نمک و فلفل را اضافه می کنیم و محتویات ترشی را به همراه سرکه در شیشه می ریزیم، پس از دو هفته ترشی قابل مصرف است.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
ترشی کلم قرمز و بادمجان را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 20 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
کرپ فرانسوی یکی از صبحانههای بسیار خوشمزه است که شباهت زیادی به پنکیک دارد و…
عدس پلو بوشهری یکی از انواع عدس پلوهای مجلسی است که با شوید، کشمش، گردو،…
ارمنی پلو را میتوانید با بال مرغ، ران و سینه مرغ یا با گوشت تکهای…
در ادامه آموزش درست کردن “نوشیدنی لیموناد” برای رفع تشنگی را در خانه برای شما…
طرز تهیه “خوراک میگو” با لوبیا سبز . این غذا بسیار سالم و رژیمی است…
مرغ زعفرانی یکی از روشهای طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از…