تا فصل گوجهسبز تمام نشده، دست به کار شوید و ترشیاش را درست کنید. بدون شک از طعم جذاب این ترشی شگفتزده میشوید.
گوجه سبز: ۱ کیلوگرم
نمک: ۱ قاشق غذاخوری
تخم گشنیز: ۱ قاشق چایخوری (دلخواه)
ترخون: ۳ شاخه کوچک (دلخواه)
سیر: ۴-۵ حبه (دلخواه)
فلفل سبز: ۳ عدد (دلخواه)
سرکه: به مقدار لازم
۱. گوجه سبزها را بشویید و کاملاً خشک کنید.
۲. درون ظرف ترشی کمی ترخون و چند حبه سیر بریزید. سپس گوجه سبزها را درون شیشه و روی سیر ها بریزید و در انتها نیز روی گوجه سبزها لایه ای ترخون بچینید. اگر از فلفل استفاده میکنید آن را لا به لای گوجه سبز ها قرار دهید. تخم گشنیز را هم داخل شیشه ترشی بریزید.
۳. سرکه را با مقداری نمک مخلوط کنید و شیشه ترشی را پر کنید تا جایی که سرکه بالای گوجه سبزها و ترخون ها بیاید سپس در ظرف ترشی را ببندید و در جای خنک و تاریک (خارج از یخچال) نگهداری کنید تا پس از چند روز ترشی آماده مصرف شود.
منبع: ایرنا
کرپ فرانسوی یکی از صبحانههای بسیار خوشمزه است که شباهت زیادی به پنکیک دارد و…
عدس پلو بوشهری یکی از انواع عدس پلوهای مجلسی است که با شوید، کشمش، گردو،…
ارمنی پلو را میتوانید با بال مرغ، ران و سینه مرغ یا با گوشت تکهای…
در ادامه آموزش درست کردن “نوشیدنی لیموناد” برای رفع تشنگی را در خانه برای شما…
طرز تهیه “خوراک میگو” با لوبیا سبز . این غذا بسیار سالم و رژیمی است…
مرغ زعفرانی یکی از روشهای طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از…