تا فصل گوجهسبز تمام نشده، دست به کار شوید و ترشیاش را درست کنید. بدون شک از طعم جذاب این ترشی شگفتزده میشوید.
گوجه سبز: ۱ کیلوگرم
نمک: ۱ قاشق غذاخوری
تخم گشنیز: ۱ قاشق چایخوری (دلخواه)
ترخون: ۳ شاخه کوچک (دلخواه)
سیر: ۴-۵ حبه (دلخواه)
فلفل سبز: ۳ عدد (دلخواه)
سرکه: به مقدار لازم
۱. گوجه سبزها را بشویید و کاملاً خشک کنید.
۲. درون ظرف ترشی کمی ترخون و چند حبه سیر بریزید. سپس گوجه سبزها را درون شیشه و روی سیر ها بریزید و در انتها نیز روی گوجه سبزها لایه ای ترخون بچینید. اگر از فلفل استفاده میکنید آن را لا به لای گوجه سبز ها قرار دهید. تخم گشنیز را هم داخل شیشه ترشی بریزید.
۳. سرکه را با مقداری نمک مخلوط کنید و شیشه ترشی را پر کنید تا جایی که سرکه بالای گوجه سبزها و ترخون ها بیاید سپس در ظرف ترشی را ببندید و در جای خنک و تاریک (خارج از یخچال) نگهداری کنید تا پس از چند روز ترشی آماده مصرف شود.
منبع: ایرنا
فراشپز- سوپ گشنیز تبریزی یکی از انواع سوپهای خوشمزه و مقوی ایرانی است که از…
فراشپز- پیتزا کالزونه نوعی پیتزای ایتالیایی است که به صورت خمیر بسته شده تهیه میشود…
فراشپز- آبلیمو یکی از نوشیدنیهای محبوب و پرطرفدار است که بهدلیل محتوای بالای ویتامین C…
فراشپز- دسر اورئو نوعی دسر بیسکوئیتی است که با نوعی بیسکوئیت کرمدار شکلاتی به نام…
فراشپز- خوردن کیوی برای کاهش وزن گزینه خوبی است زیرا حاوی چندین ماده مغذی مهم…
فراشپز- کیک کارامل عسل و گردو یکی از انواع کیکهای عصرانه است که با روکشی…