فراشپز- ترشی یونانی یکی از انواع ترشیهای محبوب و پرطرفدار است که این ترشی علاوه بر اینکه بسیار خوشمزه است، سرشار از ویتامینها و مواد معدنی نیز میباشد، طرز تهیه ترشی یونانی را در این مطلب بخوانید.
بسیاری از ما ایرانیها مایل به مصرف غذا در کنار مخلفاتی، چون سبزی، ماست، ترشی و… هستیم. ترشیها ازجمله مخلفات خوشمزهای هستند که فصل اصلی تهیه آنها معمولا پاییز و زمستان است و با سبزیجات مختلفی تهیه میشوند. ترشی یونانی یکی از انواع ترشیهای خوش طعم و خوش رنگ است که میتوانید با روشی بسیار ساده در منزل آن را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. در ادامه طرز تهیه ترشی یونانی به همراه نکات مهم و ادویه مخصوص را آموزش میدهیم.
مواد لازم مقدار
قارچ دکمهای ۲ پیمانه
موسیر نصف پیمانه
سیر ۱۰ حبه
زیتون شو ۲ پیمانه
گل کلم ۳ پیمانه
فلفل دلمه رنگی ۱ پیمانه
فلفل سبز تند نصف پیمانه
هویج ۱ پیمانه
سرکه ۱/۵ پیمانه
نمک ۲ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه ۱ قاشق غذاخوری
سیاه دانه ۱ قاشق غذاخوری
ذرت کوچک ۱ پیمانه
روغن زیتون ۱ پیمانه
اولین مرحله طرز تهیه ترشی یونانی این است که گلکلم را تمیز کنید و بشویید و با کمک چاقو خرد کنید.
فلفلدلمههای رنگی را نیز بشویید و به صورت نگینی خرد کنید.
فلفل دلمه رنگی خرد شده، گل کلم و قارچهای را داخل یک قابلمه مناسب بریزید.
در این مرحله از طرز تهیه ترشی یونانی با قارچ به قابلمه۲ پیمانه آب و نصف پیمانه سرکه اضافه کنید.
حرارت زیر قابلمه را روشن کنید تا سبزیجات کمی نرم شوند.
پس از نرم شدن اندک سبزیجات، مواد درون قابلمه را آبکش کنید تا آب اضافی شان خارج شود.
زیتونها را به گل کلم، قارچ دکمهای و فلفل دلمهای اضافه کنید.
موسیر، سیر خرد شده، فلفل تند، هویج نگینی و ذرت اسلایس شده را با هم مخلوط کنید.
همه مواد را با هم ترکیب کنید.
روغن زیتون را به همراه سرکه، نمک، فلفل قرمز، زردچوبه و سیاه دانه اضافه کنید.
مواد را به خوبی ترکیب کنید تا با هم یکدست شوند.
ترشی را در یک ظرف شیشهای مناسب بریزید و درب انرا محکم ببندید.
پس از ۲ هفته ترشی یونانی آماده است و میتوانید آن را مصرف کنید.
منبع: نمناک
فراشپز- اگر شما هم از بیخوابی یا خواب بیکیفیت رنج میبرید و به دنبال راهی…
فراشپز- پیتزایی خوشمزه و متفاوت که همه عاشق آن میشوند. با مواد ساده، یک شاهکار…
فراشپز- قیمه ماسوله یا ننه قرمه یکی از غذاهای سنتی و بسیار قدیمی استان گیلان…
فراشپز- سالاد ژامبون و نان تست یکی از انواع سالادهای سرد است که از ترکیب…
فراشپز- پلو مرغ فوری یکی از روشهای طبخ مرغ است که در آن مرغ سرخ…
فراشپز- خورش لپه قرمه یکی از انواع خورشهای اصیل و سنتی شهر دامغان است که…