فراشپز- همیشه که نباید با نان و پنیر و املت و نیمرو صبحانه بخوریم؛ گاهی وقتها هم لازم است این روند را تغییر دهیم و به سراغ صبحانههای جذاب دیگری برویم. فرنج تست فرانسوی یکی از این صبحانههاست که قطعا با امتحانکردن آن عاشقش میشوید.
تخم مرغ بزرگ: ۱ عدد
شیر: ¼ پیمانه
نان تست: ۴ تکه
عسل: ۲ قاشق غذاخوری
کره: ۱قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
وانیل: ¼ قاشق چایخوری
نمک: ¼ قاشق چایخوری
روغن مایع: ۱ قاشق غذاخوری
۱. شیر را با نمک، بکینگ پودر، وانیل و تخم مرغ هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.
۲. سپس تابهای را روی حرارت قرار میدهیم و کره و روغن را داخل آن بریزید تا داغ شوند.
۳. نانها را درون مخلوط یکدست شده شیر و تخم مرغ بزنید و در تابه بگذارید تا سرخ شوند.
۴. عسل را داغ کنید و هر وقت رنگ تستها طلایی شد روی آنها عسل داغ بریزید و با میوه میل کنید.
۵. همچنین میتوانید از انواع مارمالاد یا شکلات و خامه هم بهجای عسل داغ و میوه استفاده کنید.
منبع: نمناک
فراشپز- چغاله بادام در مناطقی که درختان بادام زیاد هستند، یکی از خوراکیهای پرطرفدار بهحساب…
فراشپز- تارت نوعی شیرینی بین الملی است؛ از مواد پرکننده برای پوشش تارت استفاده میشود…
فراشپز- آیا از یکنواختی و حالت روتین صبحانه خود خسته شدهاید؟ برای تنوع بلاندی را…
فراشپز- یکی از صبحانههای جذاب که میتواند انرژی شما را تا اواسط روز تامین کند،…
فراشپز- بسیاری از افراد به امید کاهش وزن، نخستین وعده روز را حذف میکنند، در…
فراشپز- در این ویدئو یک آشپز آلمانی با مواد اولیه شامل: ۳ عدد برش نان،…