آشپزی

طرز تهیه ته دیگ تخم مرغی با ماست و زعفران

فراشپز– شاید برای شما پیش بیاید که به رستوران رفته باشید و ته دیگ خوشمزه و تردی کنار غذا دیده باشید و بخواهید در منزل مانند رستوران یک ته دیگ خوشمزه برای مهمانی‌ها تهیه کنید. این ته دیگ با تخم مرغ تهیه می‌شود و بسیار خوشرنگ و ترد است و شما می‌توانید در کنار انواع پلو‌ها و خورش‌ها تهیه کنید، می‌توانید داخل یک قابلمه دیگ تهیه کنید و موقع سرو روی برنج قرار دهید و یا می‌توانید کف قابلمه قرار دهید و برنج را برگردانید.

مواد لازم

برنج آبکش شده ۱ کفگیر

تخم مرغ ۱ عدد

ماست پر چرب ۳ ق غذا خوری

زعفران به مقدار لازم

طرز تهیه ته دیگ تخم مرغی

مرحله اول: آماده سازی

ابتدا باید برنج مورد نظر را که از چند ساعت قبل خیس کردید روی حرارت قرار دهید تا بجوش بیاید و کف روی برنج را بگیرید و بعد از این که نرم شد آبکش کنید دقت کنید زیاد برنج را نرم برندارید.

مرحله دوم: مخلوط کردن

در ادامه داخل یک کاسه تخم مرغ را به همراه زعفران و ماست خوب هم بزنید تا یکدست شود بهتر است از ماست پرچرب استفاده کنید، زیرا ماست شل و آبکی اصلا برای تهیه ته دیگ مناسب نیست.

مرحله سوم: تهیه ته دیگ

حالا باید برنج آبکش شده را با مواد تخم مرغی مخلوط کنید و کف تابه مورد نظر را روغن ریخته و ته دیگ را داخل تابه پخش کنید و با کفگیر فشار دهید تا فشرده شود و بعد مابقی برنج را ریخته و دم بگذارید. نوش جان

فوت و فن‌های دستور ته دیگ تخم مرغی

دقت کنید قابلمه‌ای را انتخاب کنید که وقتی مواد رو داخلش بریزید قطر مواد خیلی نباشد این ته دیگ نهایت ضخامتش باید از یک بند انگشت کمتر باشد اینجوری یه ته دیگ کاملا طلایی و برشته داریم ضخامتش که زیاد بشه حالت خمیری پیدا می‌کند.

ماست هم خیلی نریزید ماست که زیاد باشد ته دیگ ترش مزه می‌شود و ته دیگ موقع پخت زود میسوزد.

به همین مواد بالا می‌توانید کمی مرغ پخته و تفت داده و کمی پیاز طلایی اضافه کنید و درون ماهیتابه بگذارید آروم یک سمتش که سرخ شد مثل کوکو برگردونید و سمت دیگر را بگذارید تا طلایی شود و در آخر برش بزنید؛ که با این روش یه ته دیگ بازاری دارید که به اصطلاح ته چین می‌گویند. کنار بیشتر غذا‌های رستوران‌ها از این مدل ته دیگه استفاده می‌شود.

منبع: پارسی دی

فراشپز

Recent Posts

آش یارمه؛ طعمی از دل بهار خراسان شمالی

فراشپز- غذاهای سنتی هر منطقه به‌طور ویژه‌ای با فرهنگ و طبیعت آن منطقه پیوند دارند.…

2 ساعت ago

بهترین ادویه‌ها برای خورشت‌های مختلف

فراشپز- خورشت‌های ایرانی یکی از اصلی‌ترین و محبوب‌ترین غذا‌های ایرانی هستند که در سراسر کشور…

2 ساعت ago

خانم‌های باردار گوجه سبز بخورند یا نه ؟

فراشپز- خوردن گوجه سبز در بارداری اگر حساسیت نداشته باشید بلامانع است این میوه محبوب…

3 ساعت ago

طرز تهیه ۳ سس برای سالاد، انواع سوخاری و سیب زمینی

فراشپز- چه چیزی از یک سس یا دیپ خوشمزه برای همراهی غذا‌های مختلف بهتر است؟…

4 ساعت ago

(ویدیو) طرز تهیه لاهما جون یک پیتزا خوشمزه و لذیذ ترکی

فراشپز- مواد لازم برای تهیه لاهما جون ترکى: ارد 1 لیوان. آب 1/4 لیوان. روغن…

6 ساعت ago

طرز تهیه تارت ریواس مخصوص فصل بهار

فراشپز- ریواس یکی از گیاهان بهاری است که در کوهستان‌ها رشد می‌کند و طعم ترشی…

7 ساعت ago