فراشپز- ته شیری یک مدل برنج جنوبی است که با شیر تهیه می شود و بسیار مقوی و خوشمزه است.
۱ پیمانه برنج ترجیحا محلی
۲ پیمانه شیر پر چرب
۱/۲ قاشق م خ نمک
۱ ق غ روغن ترجیحا روغن حیوانی
پیاز داغ به میزان لازم
۱. برنج شسته رو در شیر در حال جوشیدن ریخته نمک و روغن رو اضافه کرده دم کن میزاریم و اجازه میدیم برنج در شیر دم بکشه.
نکته: میزان ریختن شیر بستگی به نوع برنجتون داره ممکنه کمتر و یا بیشتر به شیر احتیاج پیدا کنید.
۲. بعد از دمکشیدن روش پیاز داغ می ریزیم که به صورت سنتی با روغن حیوانی تهیه میشه اگر در دسترس نبود با کره یا روغن نباتی هم میتونیم با انواع کباب و یا کتلت و هر چیزی که دوست دارید نوش جان کنید.
منبع: ایرنا
فراشپز- مراقبت از دندانها باید بهطور منظم انجام شود تا جلوی پوسیدگی آنها و ابتلا…
فراشپز- مصرف مواد غذایی غنی از ویتامین D همیشه راه حل پیشنهادی برای متعادل کردن…
فراشپز- مجبوس دجال یکی از غذاهای بین المللی و عربی است که دستور پختهای بسیار…
فراشپز- چلو گوشت یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که در میان ایرانیان…
فراشپز- چرتمه، یکی از خورش های محلی استان سمنان است که با استفاده از اعضای…
فراشپز- کدو حلوایی بهخاطر طعم شیرینی که دارد میتواند در انواع غذاها استفاده شود و…