آشپزی

طرز تهیه ته چین بادمجان و گوشت چرخ کرده خوشمزه بدون فر

فراشپز- ته چین بادمجان و گوشت یکی از انواع ته چین‌ها می‌باشد که همان طور که مشخص است از بادمجان و گوشت برای تهیه این ته چین استفاده شود و بسیار خوشمزه و مجلسی می‌باشد و می‌توانید برای یک وعده نهار یا شام مناسب تهیه کنید بهتر است برای تهیه این غذا از بادمجان‌های قلمی و کشیده با پوست براق استفاده کنید. شما می‌توانید از گوشت خورشتی یا تکه‌ای استفاده نیز کنید و یا برای سرعت در تهیه ته چین از گوشت چرخ کرده استفاده کنید. امروز  ته چین بادمجان و گوشت چرخ کرده بدون فر را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

برنج ۳ پیمانه

بادمجان ۲ عدد

گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم

پیاز ۱ عدد

سیر ۱ حبه

ماست ۱ پیمانه

تخم مرغ ۲ عدد

گلاب ۱ ق غذا خوری

زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه ته چین بادمجان و گوشت چرخ کرده بدون فر

۱ مرحله اول: آماده سازی مواد میانی

ابتدا پیاز را خلالی خرد کنید و کمی در روغن تفت دهید وقتی سبک شد کمی زردچوبه اضافه کنید و سپس سیر را نیز اضافه کنید و تفت دهید تا عطر سیر بلند شود در ادامه گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد و پخته شود سپس کمی فلفل سیاه و نمک به گوشت بزنید و از روی حرارت بردارید.

۲ مرحله دوم: آماده سازی بادمجان

در ادامه بادمجان‌ها را پوست بگیرید و حلقه‌ای خرد کنید و داخل محلول آب و نمک به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود سپس آبکش کنید و بگذارید تا آب اضافی آن کشیده شود و بعد داخل روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شود.

۳ مرحله سوم: آماده سازی مایه ته چین

در ادامه داخل یک کاسه ماست و زعفران و تخم مرغ و گلاب را بریزید و با چنگال هم بزنید تا با هم مخلوط شوند سپس برنج را که از قبل با کمی نمک خیس کردید را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاد.

۴ مرحله چهارم: پخت ته چین گوشت و بادمجان

در ادامه کف روی برنج را بگیرید و کمی شمرده‌تر از همیشه از روی حرارت بردارید و آبکش کنید و بعد برنج را با مخلوط ماست خوب هم بزنید و قابلمه را به روی حرارت قرار دهید و کف قابلمه روغن ریخته تا داغ شود نصف برنج را داخل قابلمه ریخته و با کفگیر خوب صاف کنید سپس گوشت چرخ کرده و بادمجان‌های سرخ شده را اضافه کنید و کمی فشار دهید سپس مابقی برنج را بریزید و بگذارید ته چین به مدت ۱ ساعت دم بگذارید تا طلایی شود در انتها کمی کره روی ته چین بگذارید و روی دیس برگردانید و با بادمجان و زرشک تزئین کنید. نوش جان

می‌توانید کمی رب گوجه یا گوجه پوره شده به گوشت اضافه کنید.‌

می‌توانید این ته چین را در فر نیز تهیه کنید.

سعی کنید مواد ته چین در مرکز ریخته شود و از کنار‌ها فاصله داشته باشد تا در هنگام پخت نسوزد.

منبع: پارسی دی

فراشپز

Recent Posts

کیک مغزدار اسپانیایی؛ کیک خاص و خوشمزه

فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوه‌ای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…

3 ساعت ago

طرز تهیه کیک گوجه‌ سبز

فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعم‌های جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…

4 ساعت ago

طرز تهیه “مربای چاقاله پسته” خانگی خوشمزه و مقوی

فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…

4 ساعت ago

“مربای توت فرنگی” سریع خانگی با دستور تهیه سر آشپز

برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…

5 ساعت ago

طرز تهیه نیمرو فنجانی با نکات تکمیلی

“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…

6 ساعت ago

طرز تهیه املت تونسی شاک شوکا

فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…

6 ساعت ago