فراشپز- ته چین بادمجان و گوشت یکی از انواع ته چینها میباشد که همان طور که مشخص است از بادمجان و گوشت برای تهیه این ته چین استفاده شود و بسیار خوشمزه و مجلسی میباشد و میتوانید برای یک وعده نهار یا شام مناسب تهیه کنید بهتر است برای تهیه این غذا از بادمجانهای قلمی و کشیده با پوست براق استفاده کنید. شما میتوانید از گوشت خورشتی یا تکهای استفاده نیز کنید و یا برای سرعت در تهیه ته چین از گوشت چرخ کرده استفاده کنید. امروز ته چین بادمجان و گوشت چرخ کرده بدون فر را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
برنج ۳ پیمانه
بادمجان ۲ عدد
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیر ۱ حبه
ماست ۱ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
گلاب ۱ ق غذا خوری
زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
ابتدا پیاز را خلالی خرد کنید و کمی در روغن تفت دهید وقتی سبک شد کمی زردچوبه اضافه کنید و سپس سیر را نیز اضافه کنید و تفت دهید تا عطر سیر بلند شود در ادامه گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد و پخته شود سپس کمی فلفل سیاه و نمک به گوشت بزنید و از روی حرارت بردارید.
در ادامه بادمجانها را پوست بگیرید و حلقهای خرد کنید و داخل محلول آب و نمک به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود سپس آبکش کنید و بگذارید تا آب اضافی آن کشیده شود و بعد داخل روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شود.
در ادامه داخل یک کاسه ماست و زعفران و تخم مرغ و گلاب را بریزید و با چنگال هم بزنید تا با هم مخلوط شوند سپس برنج را که از قبل با کمی نمک خیس کردید را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاد.
در ادامه کف روی برنج را بگیرید و کمی شمردهتر از همیشه از روی حرارت بردارید و آبکش کنید و بعد برنج را با مخلوط ماست خوب هم بزنید و قابلمه را به روی حرارت قرار دهید و کف قابلمه روغن ریخته تا داغ شود نصف برنج را داخل قابلمه ریخته و با کفگیر خوب صاف کنید سپس گوشت چرخ کرده و بادمجانهای سرخ شده را اضافه کنید و کمی فشار دهید سپس مابقی برنج را بریزید و بگذارید ته چین به مدت ۱ ساعت دم بگذارید تا طلایی شود در انتها کمی کره روی ته چین بگذارید و روی دیس برگردانید و با بادمجان و زرشک تزئین کنید. نوش جان
میتوانید کمی رب گوجه یا گوجه پوره شده به گوشت اضافه کنید.
میتوانید این ته چین را در فر نیز تهیه کنید.
سعی کنید مواد ته چین در مرکز ریخته شود و از کنارها فاصله داشته باشد تا در هنگام پخت نسوزد.
منبع: پارسی دی
فراشپز- کره سیب خانگی نوعی دسر است که به دلیل ظاهر کرهای شکل آن با…
فراشپز- اینبار قصد داریم طرز تهیه “پای پوره سیب زمینی” با مایکروفر را به شما…
فراشپز- دیپها در واقع یک نوع پیش غذا هستند و با سسهای متفاوت هستند، زیرا…
فراشپز- خاگینه مغزدار یکی از انواع شیرینیهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با ترکیبات…
فراشپز- همه ما میدانیم که صبحانه مهمترین وعده غذایی روز است، خصوصاً برای کودکان در…
فراشپز- صبحانه یکی از وعدههای مهم غذایی است که تاثیر بسیاری در سلامتی و کاهش…