فراشپز- باقالی پلو یکی از انواع ته چینهاست که طعم و مزه فوق العادهای دارد. در این مطلب طرز تهیه ته چین باقالی پلو به روش رستورانی را آموزش می دهیم.
شما میتوانید ته چین باقالی پلو را با مرغ یا گوشت تهیه کنید و برای مجالس و مهمانی خود آماده کنید، زیرا یک ته چین مجلسی و متفاوت است. تمام مراحل پخت ته چین باقالی پلو با گوشت و مرغ مشابه هم هستند.
پیاز: یک عدد
سینه مرغ: یک عدد
رب: یک قاشق غذاخوری
برنج: ۳ پیمانه
باقالی: یک پیمانه
شوید خشک: ۴ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
تخم مرغ کامل: یک عدد
ماست: ۱/۲ پیمانه
روغن مایع: ۱/۲ پیمانه
گلاب: یک قاشق غذا خوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
ابتدا برنح را خیس کنید و کنار بگذارید. سپس سینه مرغ را به صورت مکعبی خرد کنید و بعد پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. به همراه کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک شود. سپس سینه مرغ را به همراه نمک و فلفل سیاه و کمی زعفران اضافه کنید و هم بزنید تا مرغ ها خوب سرخ شوند. در ادامه رب را اضافه کنید و تفت داده تا بوی خامی رب خارج شود. سپس کمی آب اضافه کنید و بگذارید تا مرغ خوب پخته و غلیظ شود.
برای تهیه مایه ته چین، زردهها را به همراه تخم مرغ کامل و ماست و روغن و گلاب و کمی نمک و فلفل سیاه داخل یک کاسه بریزید و هم بزنید تا مخلوط شود. سپس زعفران غلیظ دم شده را اضافه کنید و کنار بگذارید. نیازی نیست خیلی هم بزنید وگرنه بوی زهم میگیرد.
برای پخت برنج آن را داخل قابلمه ریخته و باقالی را اضافه کنید و بگذارید تا نیم دون شود. سپس آبکش کنید و شوید خشک را اضافه کنید و هم بزنید. سپس داخل کاسه مایه ماستی ریخته و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شود.
حالا کف قابلمه روغن ریخته تا داغ شود سپس نیمیاز مایه باقالی پلو را ریخته و مواد مرغی را بریزید و مابقی برنج را اضافه کنید و سطح ته چین را صاف کنید. برای ۵۰ دقیقه بگذارید تا دم بکشد و طلایی شود.
میتوانید مرغ را آبپز کنید و ریش ریش کنید.
میتوانید برنج را به دو قسمت ساده و باقالی دار تقسیم کنید و کف قابلمه ساده ریخته و باقالی پلو را روی مواد مرغی بریزید.
میتوانید ته چین باقالی پلو را در فر و در قالب نیز تهیه کنید.
منبع: برترینها
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…