آشپزی

طرز تهیه تیرامیسو کدو حلوایی

فراشپز- تیرامیسو یکی از دسر‌های بین المللی خوشمزه و معروف کشور ایتالیا می‌باشد که با خامه و بیسکوییت تهیه می‌شود. این دسر خوشمزه که به عنوان یک دسر بین المللی در سراسر جهان شناخته می‌شود و یکی از محبوب‌ترین دسر‌ها در منوی رستوران‌ها و هتل‌های بزرگ جهان می‌باشد. دسر تیرامیسوی کدو حلوایی جزو آن دسته از دسر‌های راحت و آسان و در عین حال فوق العاده خوشمزه و خوش طعم است و برای یک تنوع در دسر‌ها فوق العاده جذاب و خوش طعم و رنگی خواهد بود.

علاوه بر همه اینها برای کودکان که گاهاً از خوردن کدو حلوایی امتناع می‌کنند، به کاربردن یک چنین ترفند‌هایی می‌تواند بسیار ارزشمند و از لحاظ بهره‌مند شدن از خواص فوق العاده کدو حلوایی باشد. تیرامیسوی کدو تنبل” یک دسر خوشمزه و سرشار از فیبر، منگنز، پتاسیم و ویتامین‌های A، E و C است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه تیرامیسو کدو حلوایی در ادامه با سایت فراشپز همراه باشید.

مواد لازم تیرامیسو کدو حلوایی

پوره کدو حلوایی ۱ پیمانه

پنیر ماسکارپونه ۱ پیمانه

خامه صبحانه یک و نیم پیمانه

پودر دارچین نصف قاشق چای خوری

جوز هندی رنده شده یک چهارم قاشق چای خوری

میخک پودر شده یک چهارم قاشق چای خوری

پودر رنجبیل یک چهارم قاشق چای خوری

بیسکوییت لیدی فینگر به میزان لازم

قهوه دم شده ۱ فنجان

شکر ۱ قاشق غذا خوری

اسپرسو ۱ فنجان

دارچین به میزان لازم

ادویه‌ها به دلخواه

طرز تهیه تیرامیسو کدو حلوایی

مرحله اول

برای تهیه تیرامیسوی خوشمزه با طعم کدو حلوایی در ابتدای کار، پنیر و شکر را در یک کاسه می‌ریزیم و با همزن برقی، هم می‌زنیم تا یکدست شود. سپس پوره کدو، خامه، ادویه‌ها و دارچین را اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا یکدست و کرم مانند شود.

مرحله دوم

برای تهیه پوره کدو، کدو حلوایی‌ها را شسته و پوست می‌کنیم و بخار پز می‌کنیم. می‌توان درون آب هم پخت فقط باید دقت شود که وقتی کدو پخته می‌شود آبی درون قابلمه باقی نماند. سپس کدو پخته را پوره می‌کنیم.

مرحله سوم

همچنین برای پختن کدو حلوایی می‌توانیم از فر استفاده کنیم. در ادامه کافیست کدو حلوایی را از وسط دو نیم کنیم و در ظرف مخصوص فر بگذاریم و برای یک ساعت یا کمی بیشتر کدو را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد می‌پزیم.

مرحله چهارم

بعد از پخت، کدو را از تخم‌ها و پوستش جدا می‌کنیم و آن را با غذاساز پوره می‌کنیم، در صافی ریزی می‌ریزیم و چندین ساعت به همان حالت نگه میداریم تا آب کدو از آن جدا شود. یک فنجان قهوه دم می‌کنیم و کنار می‌گذاریم تا خنک شود.

مرحله پنجم

کرم تیرامیسو را در قیف یکبار مصرف می‌ریزیم و نوک قیف را قیچی می‌کنیم. ظرف پیرکس را انتخاب می‌کنیم. هم می‌توانیم از گیلاس مخصوص دسر استفاده کنیم و هم در ظرف پیرکس یا هر ظرف دیگر که مایل هستیم یکجا یا تک نفره، آماده می‌کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله رینگ مربع را (از رینگ مربع یا هر رینگ دیگر می‌توانیم استفاده کنیم) در وسط ظرف سرو می‌گذاریم، یک لایه از مایع تیرامیسو کف ظرف می‌ریزیم، سپس لیدی فینگر‌ها را از یک طرف در قهوه سرد زده و روی کرم می‌چینیم.

مرحله هفتم

حالا مجددا این کار را تکرار می‌کنیم تا رینگ پر شود و مواد تمام شود. در ادامه روی ظرف را به صورت کامل سلفون می‌کشیم یا با یک کیسه تمیز میپوشانیم. سپس برای یک شب یا حداقل چند ساعت در یخچال می‌گذاریم.

مرحله هشتم

این کار باعث می‌شود تا کاملا سرد شده و خودش را بگیرد. اگر از رینگ استفاده کردیم به آرامی و با دقت آن را از دور دسر برمی داریم و تیرامیسو را طبق سلیقه خودمان تزیین می‌کنیم. می‌توانیم روی آن را شکلات رنده شده هم بریزیم یا پودر کاکائو الک کنیم. نوش جان.

منبع: چی شی

فراشپز

Recent Posts

ترکیبات سبزی کوکو + اندازه سبزی کوکو برای ۸ نفر

فراشپز- کوکو سبزی، از غذاهای محبوب و خوش‌عطر ایرانی، با ترکیبی از سبزیجات تازه به‌راحتی…

32 دقیقه ago

طرز تهیه کیک کوکی شکلاتی با نوتلا

فراشپز- کیک کوکی شکلاتی نوعی کیک بسیار خوشمزه و مجلسی است که با خمیر کوکی…

6 ساعت ago

طرز تهیه موساکا؛ غذایی خوشمزه از امپراطوری عثمانی

فراشپز- موساکا نوعی غذای مشهور بین‌المللی است که از ترکیب بادمجان، سیب زمینی، گوشت یا…

6 ساعت ago

دستور پخت املت کنگر؛ یک صبحانه متفاوت

فراشپز- برای آماده‌سازی املت کنگر، ابتدا کنگر تازه را تمیز کنید، پس از شستن آن…

17 ساعت ago

طرز تهیه کیک گوجه‌ سبز

فراشپز- برای آماده سازی کیک گوجه‌ سبز، ابتدا تخم‌مرغ‌ها را با شکر حسابی هم بزنید…

18 ساعت ago

طرز تهیه تارت ماست خانگی

فراشپز- تارت ماست یکی از دسر‌های خوشمزه و سالمی است که می‌تواند به عنوان یک…

18 ساعت ago