فراشپز- جوجه با سس زرشک یکی از روشهای طعم دار کردن جوجه و بسیار خوشمزه و راحت است؛ اگر به طعم و مزه غذاهای ترش علاقه دارید میتوانید جوجه با سس زرشک را تهیه کنید.
برای پخت جوجه با سس زرشک میتوانید آن را داخل سیخ چوبی بزنید و یا داخل مواد مرینت بزنید و کف سینی فر یا سولاردم یا هواپز خود قرار دهید؛ اگر میخواهید این جوجه را تهیه کنید میتوانید منقل آماده کرده و جوجه را کباب کنید که در هر سه روش خوشمزه و آسان است. شما میتوانید این جوجه خوشمزه را به همراه یک کته زعفرانی برای مهمانی ها سرو کنید.
سینه مرغ: ۲ عدد
زرشک: ۱/۲ پیمانه
پیاز: ۱ عدد بزرگ
رب: ۱ ق غذا خوری
کره: ۵۰ گرم
روغن مایع: ۱/۴ پیمانه
ابتدا باید سینه مرغ را بدون استخوان کنید و بشویید و بعد به صورت مکعبی ریز خرد کنید و یا میتوانید به دلخواه یک مرغ کامل را به صورت جوجه کبابی خرد کنید؛ اگر جوجه را به صورت استخوان دار دوست دارید میتوانید استخوان سینه را نگیرید و برش بزنید.
زرشک خیس خورده را به همراه پیاز پوست گرفته و رب و روغن مایع داخل غذاساز یا میکسر یا به همراه گوشتکوب برقی بزنید تا خوب له و پوره شود؛ اگر هیچ کدام را نداشتید باید زرشک را خوب له کنید و با پیاز رنده شده و رب مخلوط کنید. سینه مرغ خرد شده را داخل یک کاسه ریخته و سس را اضافه کنید و خوب هم بزنید و برای ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا طعمها به خورد هم برود.
در ادامه سیخهای چوبی برای برای نیم ساعت داخل آب گرم قرار دهید تا حین سرخ کردن نسوزد. سپس سینه مرغ طعمدار شده را به سیخهای چوبی بزنید و داخل یک تابه معمولی یا گریل کمیکره ریخته و جوجهها را سرخ کنید؛ اگر میخواهید آن را داخل فر تهیه کنید سینههای طعم دار شده را روی سینی فر چیده و کمیکره روی آنها قرار دهید و در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ بگذارید تا پخته شود.
اگر در فر این جوجه با سس زرشک را میپزید دقت کنید زیاد زمان ندهید که جوجه خشک شود.
میتوانید از سیخ فلزی نیز استفاده کنید و اگر از روش تابه برای سرخ کردن استفاده میکنید بهتر است برشهای مرغ را کمی ریز بزنید تا خوب مغز پخت شود.
میتوانید مرغ را از شب قبل مزهدار کنید و بپزید.
منبع: برترینها
فراشپز- تاس کباب، ترکیب خوشمزه خورش گوشت مخصوص با پلو یکی از غذاهای مورد علاقه…
فراشپز- طعم گوجه فرنگی را نمیتوان در غذاها نادیده گرفت. طعم آن به غذاها مزهای…
فراشپز- خرمالو را میتوان بهصورت تازه، خشک یا پخته مصرف کرد و معمولاً در سراسر…
فراشپز- سیب زمینی کریسپی پارمسانی نوع روش ویژه برای پخت سیب زمینی کریسپی است که…
فراشپز- سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای گیاهی است که از ترکیب کلم بروکلی…
فراشپز- همبرگر گیاهی نوعی همبرگر سالم و بسیار خوشمزه است که به جای گوشت با…