آشپزی

طرز تهیه حلوای شیر؛ طعمی متفاوت

فراشپز- اگر تصمیم‌تان را نهایی کردید که حلوا پختن را شروع کنید زمانی را امتحان کنید که با حوصله باشید چرا که پختن حلوا زمان بر است.

حلوا از جمله خوراکی‌هایی است که می‌تواند دسر خوبی شود و در مناسبت‌های مختلف استفاده می‌شود. اگر به فکرتان رسید که حلوا درست کنید حتما حلوای شیر را امتحان کنید. اگر تصمیم‌تان را نهایی کردید که حلوا پختن را شروع کنید زمانی را امتحان کنید که با حوصله باشید چرا که پختن حلوا زمان بر است.

مواد لازم برای تهیه حلوای شیر:

آرد سفید ۱ لیوان
شیرکم چرب ۲ لیوان
زعفران دم کرده به میزان لازم
هل ساییده شده نصف قاشق چایخوری
شکر ۱ لیوان
گلاب ۱/۴ لیوان
ترکیب کره و روغن ۱ لیوان یا ۱۵۰ گرم

طرز تهیه و دستور پخت حلوای شیر:

۱. زعفران و هل ساییده را دم کنید. با دقت شربت حلوا را آماده کنید.

۲. برای آماده کردن شربت حلوا، شیر و شکر را در ظرفی ریخته و با هم مخلوط کنید و برروی حرارت کم بگذارید و هم بزنید تا زمانی که به یک شربت غلیط برسید.

۳. زعفران و هلی را که دم کرده بودید به شربت حلوا اضافه کنید.

۴. دقت کنید گلاب را در زمانی اضافه کنید که شربت شما آماده شده باشد.چرا که اگر گلاب حرارت ببیند طعم و بوی خود را از دست می‌دهد.

۵. بعد از آماده کردن شربت حالا نیمی از مراحل پخت را طی کرده‌اید.

۶. حالا آرد را الک کنید و درماهی تابه‌ای تفت دهید.

۷. به آرامی روغن را به آرد اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آرد تغییر کند.

۸. حلوا را از روی حرارت بردارید و بعد شربت داغ را داخل حلوا به آرامی و کم کم اضافه کنید و مدام هم بزنید.

۹. حلوا را دوباره روی شعله ملایم بگذارید تا زمانی که حلوا چسبندگی خود را از دست بدهد و به ظرف نچسبد.

منبع: ایرنا

فراشپز

Recent Posts

(ویدیو) دستور پخت آش عباسعلی کرمانشاه

فراشپز- آش عباسعلی یکی از آش‌های سنتی ایران است که اصالت آن به شهر کرمانشاه…

18 دقیقه ago

طرز تهیه بولبه بره، غذای لذیذ گیلانی!

فراشپز- بولبه بره یکی از انواع خورشت‌های خوشمزه و لذیذ گیلانی است که خیلی راحت…

59 دقیقه ago

کال جوش ؛ غذای سنتی فراموش شده ایرانی

فراشپز- مهم ترین اصلی که در تهیه کال جوش باید رعایت کنید این است که…

2 ساعت ago

طرز تهیه سالاد کلم با کشمش

فراشپز- سالاد کلم با کشمش، یک بوم نقاشی برای آشپزهاست. شما می‌توانید با استفاده از…

2 ساعت ago

خورش تمر هندی؛ یک غذای ترش و خوشمزه

فراشپز- خورش‌ها از غذا‌های اصیل و پایه ثابت سفره‌های غذای ایرانی هستند که تنوع بسیار…

3 ساعت ago

دستور پخت کلوچه با شیره انگور؛ رژیمی و مقوی

فراشپز- اگر دوست دارید یک کلوچه رژیمی بدون نیاز به شکر و روغن مایع و…

4 ساعت ago