فراشپز- حلوای سوهان از آن دست حلوا هایی می باشد که به راحتی می توانید در هر مجلسی آن را سرو کنید زیرا هم رنگ جذابی و دارد و هم طعم متفاوتی.
حلوا سوهان به دلیل نزدیک بودنش به طعم و رنگ سوهان ،یکی از حلوهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که در مهمانی ها و مجالس بسیار مورد پسند قرار میگیرد.حلوا انواع مختلف دارد که با آردهای متفاوتی تهیه میشود.این دسر ساده و خوشمزه که اصلی ترین مواد آن را آرد، شکر ، زعفران و گلاب تشکیل میدهد بسیار لذیذ و پرطرفدار است و در ایران برای پذیرایی در مراسمات مذهبی هم خیلی پر اسنتفاده می باشد.
آرد سنگک : 1٫5 لیوان
شیر : 1٫5 لیوان
روغن مایع :سه چهارم لیوان
شکر :1 لیوان
گلاب : ¼ لیوان
زعفران دم کرده :2 قاشق غذاخوری
پودر هل :¼ قاشق چایخوری
مرحله اول:
داخل قابلمه ای یک لیوان شیر را به همراه شکر بریزید و روی حرارت قراردهید تا شکر حل شود.
مرحله دوم:
بعد ، پودر هل، گلاب و زعفران دم کرده را به آنها اضافه کنید تا به مدت یک دقیقه حرارت ببینند.
سپس زیر قابلمه را بدون اینکه شیر بجوشد، خاموش کنید.
مرحله سوم:
حالا در یک تابه مناسب دیگر آرد را الک کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. آرد را قشنگ تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
سپس به آرد، بقیه شیر و نیز روغن را اضافه کنید و مواد را مداوم هم بزنید تا یکدست شوند.این کار حدود 30 تا 45 دقیقه طول میکشد.
مرحله چهارم:
وقتی شیر کاملا تبخیر شد و حلوا حالتی خرده خرده پیدا کرد و نیز رنگش شبیه به رنگ سوهان شد، شربت شیر و گلاب را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. دو طرف تابه را بگیرید و مواد را به صورت گهواره ای تکان دهید تا شربت کاملا جذب حلوا شود.
وقتی حلوا یکدست و منسجم شد در ظرف مورد نظرتان بریزید و تا قبل از سرد شدن تزیین کنید.
منبع: نمناک
فراشپز- رب گوجهفرنگی یکی از مواد اصلی و پرکاربرد در آشپزی است که به غذاها…
فراشپز- چهارشنبهسوری یکی از قدیمیترین جشنهای ایرانی است که مردم از دیرباز آن را با…
فراشپز- یکی از انواع دسر ها می باشد که بسیار ساده و خوشمزه است. این…
فراشپز- سالاد لوبیا چیتی با ذرت یکی از گزینههای عالی برای کسانی است که به…
فراشپز- اگر میخواهید برای وعده افطار خود غذای نانی خوشمزه و البته پرخصایت درست کنید،…
فراشپز- شیرینی یاقوتی نوعی شیرینی آردی بسیار خوشمزه و شیک است که میتوانید آن را…