فراشپز- حلوا یخچالی یکی از انواع حلوا خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که به دلیل ساده بودن مراحل تهیه و طعم لذیذ خود، جایگاه ویژهای در مهمانیها و مجالس پیدا کرده است. این دسر بدون نیاز به فر و در مدت زمان کوتاهی آماده میشود و میتواند گزینهای عالی برای پذیرایی باشد. همچنین این حلوا، به دلیل وجود مواد مقوی در ترکیبات آن، ارزش غذایی بالایی نیز دارد. در ادامه این مطلب طرز تهیه حلوا یخچالی را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش میدهیم تا بتوانید این دسر خوشطعم را به راحتی در منزل تهیه کنید.
برای تهیه حلوا یخچالی خوش عطر و طعم در منزل، مواد اولیه زیر مورد نیاز است که ابتدا باید به آمادهسازی آنها بپردازید.
ارده ۳ قاشق غذاخوری
آرد جو دوسر ۳ قاشق غذاخوری
شیره انگور ۲ قاشق غذاخوری
گردو ۲ عدد
کالری ۱۸۲ کیلو کالری
کربوهیدرات ۲۰ گرم
پروتئین ۴ گرم
چربی ۱۱ گرم
برای تهیه حلوا یخچالی خوشمزه و با کیفیت در منزل، پس از آمادهسازی مواد اولیه مراحل زیر را به ترتیب انجام میدهیم.
برای شروع کار، ارده را به همراه شیره انگور در کاسه مناسبی اضافه میکنیم. سپس آنها را به خوبی هم میزنیم تا به خوبی با هم مخلوط شوند.
ابتدا آرد جو دوسر را از میان انواع آرد پخت و پز جدا کرده و ۲ الی ۳ مرتبه الک میکنیم تا هیچ گرهی نداشته باشد. سوس آرد را به کاسه اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم تا مواد کاملا به خورد هم روند.
گردوها را مغز کرده و به تکههای کوچک تقسیم میکنیم. سپس مغز گردو را به ترکیب مواد اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا تکههای گردو به صورت یکسان در کل مواد پخش شود.
قالب مستطیل شکلی را از میان انواع قالب انتخاب کرده و کف آن را با کاغذ روغنی میپوشانیم. سپس حلوای آماده شده را به قالب اضافه کرده و سطح آن را صاف میکنیم. در نهایت، حلوا را برای چند ساعت در یخچال قرار میدهیم تا سفت شود و خودش را بگیرد.
پس از گذشت مدت زمان تعیین شده و سفت شدن حلوا، آن را از قالب خارج کرده و به اندازههای دلخواه برش میزنیم. در نهایت برشهای حلوا را در ظرف مناسب سرو قرار میدهیم.
در تهیه حلوا یخچالی، میتوان به جای آرد جو دوسر از سایر آردهایی که بوی خامی نمیدهند، استفاده کرد.
برای تهیه و سرو این حلوا میتوان از سایر مغزیجات دلخواه مانند پسته و بادام نیز استفاده کرد.
این حلوا حلوا باید حداقل ۲ تا ۳ ساعت در یخچال بماند تا طعمها به خوبی با هم ترکیب شوند.
حلوا یخچالی یکی از انواع حلوا خوشمزه و جذاب با دستور تهیه متفاوت است که در آمادهسازی آن از شربت حلوا استفاده نمیشود. این حلوا، دسر ساده و در عین حال جذابی است که میتوانید آن را به عنوان یک میانوعده یا دسر مجلسی به همراه انواع دمنوش سرو کنید.
منبع: بیسکوپدیا
فراشپز- مواد لازم برای تهیه لاهما جون ترکى: ارد 1 لیوان. آب 1/4 لیوان. روغن…
فراشپز- ریواس یکی از گیاهان بهاری است که در کوهستانها رشد میکند و طعم ترشی…
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…
فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…
برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…