آشپزی

طرز تهیه حمص بادمجان به روش لبنانی

فراشپز- حمص بادمجان یا هوموس بادمجان یک غذای خوشمزه و مفید است که می‌توانید از آن به عنوان پیش غذا یا حتی یک شام نونی مقوی استفاده کنید.

حمص بادمجان یا هوموس بادمجان یک غذای خوشمزه و مفید است که می‌توانید از آن به عنوان پیش غذا یا حتی یک شام نونی مقوی استفاده کنید. در طرز تهیه حمص به عنوان یک پیش غذای عربی با بادمجان کبابی معمولا از نخود و ارده هم استفاده می‌شود. اما می‌توانید این هوموس بادمجان را با لوبیا سفید نیز آماده کنید.

مواد لازم برای تهیه حمص بادمجان

بادمجان کبابی: ۲ عدد

روغن زیتون: ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار

سیر: ۲ حبه

نخود پخته یا کنسروی: ۱ و نیم لیوان فرانسوی دسته‌دار

ارده: ۲/۳ لیوان فرانسوی دسته‌دار

پودر زیره: ۱/۲ قاشق مرباخوری

نعناع خشک: ۱ قاشق مرباخوری

فلفل قرمز، فلفل سیاه و نمک: به مقدار لازم

مراحل طرز تهیه حمص بادمجان

مرحله اول؛ نخود را بپزید و بادمجان‌ها را کبابی کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه حمص بادمجان باید مثل روش تهیه هوموس نخود ابتدا نخودها را بخیسانید و سپس بپزید. بعد از پخت باید پوست نخودها را جدا کنید. اضافه کردن مقداری زیره به نخود در حال پخت موجب از بین رفتن نفخ آن می‌شود و طعم بهتری به آن می‌بخشد. در صورت تمایل می‌توانید از کنسرو نخود آبگوشتی هم برای تهیه حمص بادمجان استفاده کنید.

برای کبابی کردن بادمجان‌ها هم باید بادمجان را بشویید و با کمک چاقو چند برش روی سطح بادمجان ایجاد کنید. سپس یک شعله پخش‌کن روی گاز قرار دهید و بادمجان‌ها را روی آن قرار دهید. زمانی که پوست بادمجان کاملا کبابی شد، آن را برگردانید تا همه قسمت‌های بادمجان کبابی شود.

مرحله دوم؛ همه مواد حمص بادمجان را میکس کنید

در این مرحله باید پوست بادمجان‌های کبابی را جدا کنید و آن را همراه با نخود، ارده، سیر، روغن زیتون و نعنا خشک، پودر زیره، فلفل قرمز، فلفل سیاه و نمک در مخلوط‌کن بریزید و خوب با هم ترکیب کنید. مواد را آنقدر هم بزنید تا غلظت آن شبیه به ماست شود.

مرحله سوم؛ حمص بادمجان کبابی را سرو کنید

بعد از این که مواد حمص بادمجان را ترکیب کردید، باید آن را در ظرف مورد نظر بریزید و همراه با نان پیتای برشته شده در فر یا هر نان دیگری که دوست دارید سرو کنید.

منبع: ایرنا

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه شیرینی حلوایی سالم و خوشمزه مخصوص ماه رمضان

فراشپز- شیرینی حلوایی نوعی شیرینی سالم و خوشمزه است که با ارده و آرد نخودچی…

28 دقیقه ago

طرز تهیه دسر پسته، دسر لطیف و خوشمزه برای افطار

فراشپز- دسر پسته نوعی دسر بسیار خوشمزه است که بافت نرمی دارد و برای پذیرایی…

2 ساعت ago

طرز تهیه فرنی سیب؛ فرنی خوشمزه برای افطار

فراشپز- فرنی سیب نوعی روش پخت فرنی است که همراه با میوه سیب طبخ می‌شود…

4 ساعت ago

طرز تهیه شیرینی سوئیسی؛ ویژه نوروز

فراشپز- شیرینی سوئیسی یکی از انواع شیرینی‌های مربایی و آجیلی خوشمزه و خانگی است که…

6 ساعت ago

طرز تهیه مرغ دودی؛ طعم بی‌نظیر و فراموش نشدنی

فراشپز- مرغ دودی نوعی روش طبخ مرغ است که در آن برای طعم‌دار کردن مرغ…

7 ساعت ago

مرغ تنوری فرانسوی؛ مرغ خوشمزه با طعمی متفاوت

فراشپز- مرغ تنوری فرانسوی نوعی مرغ بسیار خوشمزه است که با سسی مخصوص و به…

8 ساعت ago