حمص بادمجان یا هوموس بادمجان یک غذای خوشمزه و مفید است که میتوانید از آن به عنوان پیش غذا یا حتی یک شام نونی مقوی استفاده کنید.
حمص بادمجان یا هوموس بادمجان یک غذای خوشمزه و مفید است که میتوانید از آن به عنوان پیش غذا یا حتی یک شام نونی مقوی استفاده کنید. در طرز تهیه حمص به عنوان یک پیش غذای عربی با بادمجان کبابی معمولا از نخود و ارده هم استفاده میشود. اما میتوانید این هوموس بادمجان را با لوبیا سفید نیز آماده کنید.
بادمجان کبابی: ۲ عدد
روغن زیتون: ۱/۲ لیوان فرانسوی دستهدار
سیر: ۲ حبه
نخود پخته یا کنسروی: ۱ و نیم لیوان فرانسوی دستهدار
ارده: ۲/۳ لیوان فرانسوی دستهدار
پودر زیره: ۱/۲ قاشق مرباخوری
نعناع خشک: ۱ قاشق مرباخوری
فلفل قرمز، فلفل سیاه و نمک: به مقدار لازم
در اولین مرحله از طرز تهیه حمص بادمجان باید مثل روش تهیه هوموس نخود ابتدا نخودها را بخیسانید و سپس بپزید. بعد از پخت باید پوست نخودها را جدا کنید. اضافه کردن مقداری زیره به نخود در حال پخت موجب از بین رفتن نفخ آن میشود و طعم بهتری به آن میبخشد. در صورت تمایل میتوانید از کنسرو نخود آبگوشتی هم برای تهیه حمص بادمجان استفاده کنید.
برای کبابی کردن بادمجانها هم باید بادمجان را بشویید و با کمک چاقو چند برش روی سطح بادمجان ایجاد کنید. سپس یک شعله پخشکن روی گاز قرار دهید و بادمجانها را روی آن قرار دهید. زمانی که پوست بادمجان کاملا کبابی شد، آن را برگردانید تا همه قسمتهای بادمجان کبابی شود.
در این مرحله باید پوست بادمجانهای کبابی را جدا کنید و آن را همراه با نخود، ارده، سیر، روغن زیتون و نعنا خشک، پودر زیره، فلفل قرمز، فلفل سیاه و نمک در مخلوطکن بریزید و خوب با هم ترکیب کنید. مواد را آنقدر هم بزنید تا غلظت آن شبیه به ماست شود.
بعد از این که مواد حمص بادمجان را ترکیب کردید، باید آن را در ظرف مورد نظر بریزید و همراه با نان پیتای برشته شده در فر یا هر نان دیگری که دوست دارید سرو کنید.
منبع: ایرنا
کرپ فرانسوی یکی از صبحانههای بسیار خوشمزه است که شباهت زیادی به پنکیک دارد و…
عدس پلو بوشهری یکی از انواع عدس پلوهای مجلسی است که با شوید، کشمش، گردو،…
ارمنی پلو را میتوانید با بال مرغ، ران و سینه مرغ یا با گوشت تکهای…
در ادامه آموزش درست کردن “نوشیدنی لیموناد” برای رفع تشنگی را در خانه برای شما…
طرز تهیه “خوراک میگو” با لوبیا سبز . این غذا بسیار سالم و رژیمی است…
مرغ زعفرانی یکی از روشهای طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از…